Küsimused, tootearutelud VIRBAC Veterinary HPM Neutered Small & Toy väikestele steriliseeritud koertele
100% kliendid
soovitan seda toodet
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
brigitte
Tere, sooviksin teada, kas väikeste koerte krõbinad on sama suurusega kui keskmiste/suurte koerte omad? Kuna minu koer on ahne, siis tahaksin teada, milline krõbinate suurus oleks talle kõige sobivam. Tänan vastuse eest
2 sõnumid
maude
Tere, minu koer Narko on sileda karvaga FOX. Ta kaalub peaaegu 12 kg, kuid ta on "suur" ja kõrgete jalgadega! Ta on üle 6-aastane. Lihaseline, sale ja väga jõuline, ma annan talle neid VIRBAC SMALL & TOY krokette praktiliselt alates tema kuue kuu vanusest, umbes 200 g päevas. Päeval mõned väikesed lisad tema maiustamiseks... Kas arvate, et tema krokettide annus on piisav, sest mul on tunne, et tal on alati nälg? Tänud ette, lugupidamisega, Maude.
1 sõnumid
anne
Täiskasvanu kaalude ja vastavate päevaste kuivtoidukoguste vastavused on märgitud kotile. Proovige natuke toidukogust suurendada, kui arvate, et teie koer on ikka näljane, kuid ta ei tohiks kaalus juurde võtta.
2 sõnumid
maude
Tänan teid vastuse eest. Kas saaksite mulle selgitada, kuidas asetada foto avatari asemele... ma ei saa hakkama! Olen selle alla laadinud oma "piltidest", kuid olemasolevat avatari pole võimalik asendada.
1 sõnumid
marjolein
Tere, kas need on ilma teraviljata, ilma viljata? Aitäh
2 sõnumid
elise
Tere, see ei ole märgitud teraviljavabaks: see sisaldab neid
1 sõnumid
jean luc
Tere, milline on kroketite läbimõõt?
1 sõnumid
benjamin
3 mm
1 sõnumid
sandra
Tere, need on 8 mm ja 1 cm vahelised. Minu emane chihuahua armastab neid väga ja sööb probleemideta (ta kaalub 2,9 kg)
1 sõnumid
laurence
Tere, ma sooviksin saada Virbac Small Adult Sterilise täielikku koostist. Kas need krõbinad on gluteenivabad, soja- ja maisivabad? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on loodud nii, et see oleks väga vähese allergeenisisaldusega, see ei sisalda nisu, maisi, gluteeni, soja ega muna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond