Küsimused, tootearutelud VIRBAC Veterinary HPM Neutered Small & Toy väikestele steriliseeritud koertele

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
BRIGITTE
3 sõnumid
brigitte fr
Tere, sooviksin teada, kas väikeste koerte krõbinad on sama suurusega kui keskmiste/suurte koerte omad? Kuna minu koer on ahne, siis tahaksin teada, milline krõbinate suurus oleks talle kõige sobivam. Tänan vastuse eest
Maude
2 sõnumid
maude fr
Tere, minu koer Narko on sileda karvaga FOX. Ta kaalub peaaegu 12 kg, kuid ta on "suur" ja kõrgete jalgadega! Ta on üle 6-aastane. Lihaseline, sale ja väga jõuline, ma annan talle neid VIRBAC SMALL & TOY krokette praktiliselt alates tema kuue kuu vanusest, umbes 200 g päevas. Päeval mõned väikesed lisad tema maiustamiseks... Kas arvate, et tema krokettide annus on piisav, sest mul on tunne, et tal on alati nälg? Tänud ette, lugupidamisega, Maude.
Anne
1 sõnumid
anne fr
Täiskasvanu kaalude ja vastavate päevaste kuivtoidukoguste vastavused on märgitud kotile. Proovige natuke toidukogust suurendada, kui arvate, et teie koer on ikka näljane, kuid ta ei tohiks kaalus juurde võtta.
Maude
2 sõnumid
maude fr
Tänan teid vastuse eest. Kas saaksite mulle selgitada, kuidas asetada foto avatari asemele... ma ei saa hakkama! Olen selle alla laadinud oma "piltidest", kuid olemasolevat avatari pole võimalik asendada.
Marjolein
1 sõnumid
marjolein fr
Tere, kas need on ilma teraviljata, ilma viljata? Aitäh
elise
2 sõnumid
elise fr
Tere, see ei ole märgitud teraviljavabaks: see sisaldab neid
Jean Luc
1 sõnumid
jean luc fr
Tere, milline on kroketite läbimõõt?
Benjamin
1 sõnumid
benjamin fr
3 mm
Sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, need on 8 mm ja 1 cm vahelised. Minu emane chihuahua armastab neid väga ja sööb probleemideta (ta kaalub 2,9 kg)
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Tere, ma sooviksin saada Virbac Small Adult Sterilise täielikku koostist. Kas need krõbinad on gluteenivabad, soja- ja maisivabad? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on loodud nii, et see oleks väga vähese allergeenisisaldusega, see ei sisalda nisu, maisi, gluteeni, soja ega muna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest