Küsimused, tootearutelud Desinfitseeriv sprei Saniterpen 750 ml
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
elia
Tere, kas pihustit saab kasutada kangast diivanil, palun?
1 sõnumid
florence
Tere, see ei ole toode kangaste puhastamiseks, vaid pigem plastpuuride või materjalide jaoks, mis ei hoia toodet, te rikute selle ära.
2 sõnumid
jocelyne
See spreitoode sobib ka kangastele ning sellele on vaja peale pihustada ja niiske svammiga üle käia. Minu loomaarst soovitas seda, kuna mu kutsikal oli giardiaas ja see kvaternaarset ammooniumi sisaldav toode võimaldab põhjalikku puhastust, samuti saab seda kasutada puuride puhastamiseks. Ma pidin puhastama ka oma põranda ja isegi mänguasjad.
3 sõnumid
mylène
Tere, tahaksin teada, kas ma saan seda kasutada oma kassipuu desinfitseerimiseks? Lugupidamisega
1 sõnumid
elora
See ei ole soovitatav kassipuude puhul, sest see imab endasse toote.
2 sõnumid
jocelyne
Muidugi on see meelega tehtud ja mõne minuti pärast tõmba üle niiske käsnaga. Selle toote soovitas mulle veterinaararst, kuna minu kutsikal oli giardiaas, mida ainult kvaternaarsed ammooniumid suudavad tappa, arvestades giardia vastupidavust.
1 sõnumid
alexia
Minu rottidel on väike puidust maja, kas ma saan seda toodet kasutada selle puhastamiseks, sest vaatamata mitmele puhastamisele on see ikkagi uriinilõhnaga? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle toote kasutamine poorsel pinnal, näiteks puidul, ei ole soovitatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
38 sõnumid
laurine
Tere, kas see töötab ülesannete jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See ei ole plekieemaldaja: see puhastab ja desinfitseerib, et tagada hea hügieen. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
saruco
Tere, kui ma pihustan oma koera sametist korvi (mille ma ostsin teilt), kas see läheb märjaks/niiskeks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate seda kasutada oma koera korvis, kuid peate selle kuivama jätma, sest see jätab tõepoolest veidi niiskust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
laetitia
Tere, kas see toode sobib tuhkrutele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode sobib lemmikloomade, sealhulgas tuhkrute eluruumide puhastamiseks ja desinfitseerimiseks. Pöörake tähelepanu pudelil märgitud kasutustingimuste järgimisele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
césar
Tere, mul on väga kiire küsimus: Kas seda toodet saab kasutada viirpapagoi jootmis- ja söötmisnõudel?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see sobib ka kausside, söötjate ja jootjate desinfitseerimiseks. Sellisel juhul on vaja loputada joogiveega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
9 sõnumid
alfred
Tere, kas Saniterpeni spreid pihustatakse otse allapanule ja kas see on lindudele ohutu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda toodet ei kasutata otse pesakonna peal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond