Küsimused, tootearutelud Desinfitseeriv sprei Saniterpen 750 ml

100% kliendid

soovitan seda toodet

17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
ELIA
1 sõnumid
elia fr
Tere, kas pihustit saab kasutada kangast diivanil, palun?
FLORENCE
1 sõnumid
florence fr
Tere, see ei ole toode kangaste puhastamiseks, vaid pigem plastpuuride või materjalide jaoks, mis ei hoia toodet, te rikute selle ära.
jocelyne
2 sõnumid
jocelyne fr
See spreitoode sobib ka kangastele ning sellele on vaja peale pihustada ja niiske svammiga üle käia. Minu loomaarst soovitas seda, kuna mu kutsikal oli giardiaas ja see kvaternaarset ammooniumi sisaldav toode võimaldab põhjalikku puhastust, samuti saab seda kasutada puuride puhastamiseks. Ma pidin puhastama ka oma põranda ja isegi mänguasjad.
Mylène
3 sõnumid
mylène fr
Tere, tahaksin teada, kas ma saan seda kasutada oma kassipuu desinfitseerimiseks? Lugupidamisega
Elora
1 sõnumid
elora fr
See ei ole soovitatav kassipuude puhul, sest see imab endasse toote.
jocelyne
2 sõnumid
jocelyne fr
Muidugi on see meelega tehtud ja mõne minuti pärast tõmba üle niiske käsnaga. Selle toote soovitas mulle veterinaararst, kuna minu kutsikal oli giardiaas, mida ainult kvaternaarsed ammooniumid suudavad tappa, arvestades giardia vastupidavust.
Alexia
1 sõnumid
alexia fr
Minu rottidel on väike puidust maja, kas ma saan seda toodet kasutada selle puhastamiseks, sest vaatamata mitmele puhastamisele on see ikkagi uriinilõhnaga? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle toote kasutamine poorsel pinnal, näiteks puidul, ei ole soovitatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laurine
38 sõnumid
laurine fr
Tere, kas see töötab ülesannete jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See ei ole plekieemaldaja: see puhastab ja desinfitseerib, et tagada hea hügieen. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Saruco
4 sõnumid
saruco fr
Tere, kui ma pihustan oma koera sametist korvi (mille ma ostsin teilt), kas see läheb märjaks/niiskeks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate seda kasutada oma koera korvis, kuid peate selle kuivama jätma, sest see jätab tõepoolest veidi niiskust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
Tere, kas see toode sobib tuhkrutele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode sobib lemmikloomade, sealhulgas tuhkrute eluruumide puhastamiseks ja desinfitseerimiseks. Pöörake tähelepanu pudelil märgitud kasutustingimuste järgimisele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
César
7 sõnumid
césar fr
Tere, mul on väga kiire küsimus: Kas seda toodet saab kasutada viirpapagoi jootmis- ja söötmisnõudel?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sobib ka kausside, söötjate ja jootjate desinfitseerimiseks. Sellisel juhul on vaja loputada joogiveega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alfred
9 sõnumid
alfred fr
Tere, kas Saniterpeni spreid pihustatakse otse allapanule ja kas see on lindudele ohutu?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda toodet ei kasutata otse pesakonna peal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest