Küsimused, tootearutelud Niche en bois pour chien robuste BAITA
29 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
4 sõnumid
elena
Tere, sooviksin osta koerakuuti. Mul veel ei ole oma koera, kuid see saab olema Austraalia lambakoer. Kas ukseava on piisav, sest 30 cm lai tundub mulle väike? Tänud ette.
1 sõnumid
marion
Tere, olen saanud Baita 120, mida hoian siseruumides. Soovin asetada sellele mööblieseme (isegi kui katus pole tasane), kui palju võib katus kaaluna kanda kilogrammides? Tänud ette :)
2 sõnumid
pedro
Tere, allpool on meie eelmine suhtlusMEENUTUS MINU EELMISELE SÕNUMILE: Tere, meie koer on borderkolli ristatud Püreneede lambakoeraga. Ta on 18 kuud vana, kaalub 27 kg ja tema turjakõrgus on 68 cm (keha umbes sama pea ja saba välja arvatud). Millist NICHE BAITA (või mõne teise kaubamärgi kuuti) suurust soovitate? MEENUTUS TEIE VASTUSELE: Suurus 100 sobib teie koerale. Samuti võite valida selle toote suuruses L. https://www.zoomalia.com/animalerie/niche-chien-en-bois-toutou-a-toit-plat-p-25106.htmlKas arvate, et nende kahe kuudi (BAITA 100 ja toutou L) suurus sobib endiselt meie koerale, kui tema turjakõrgus on lõpuks 70 cm? Ette tänades teid mõistva suhtumise eest (noore, veel päris rahutu koera mõõtude võtmine pole sugugi lihtne).
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Isegi kui kaks sentimeetrit on rohkem, sobivad mõlemad nišid teie koerale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
janine
Tere! Kas La niche baita 60 sobiks emasele jagdterjerile? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kuut sobib teie koerale. Selleks, et olla kindel, soovitame võtta tema mõõdud. Teie koer peaks saama kuudis püsti tõusta ja sees kergesti ümber pöörata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
pedro
Tere, meie koer on borderkolli ristatud Pürenee lambakoeraga. Ta on 18 kuud vana, kaalub 27 kg ja turjakõrgus on 68 cm (keha umbes sama suur, välja arvatud pea ja saba). Millist NICHE BAITA (või mõne teise kaubamärgi koera maja) suurust soovitate meile? Tänan teid juba ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus 100 sobib teie koerale. Võite valida ka selle toote suuruses L. https://www.zoomalia.com/animalerie/niche-chien-en-bois-toutou-a-toit-plat-p-25106.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
ingrid
Tere, mul on 6-kuune Austraalia lambakoer, kes kaalub hetkel 15 kg, millist koerakuuti te soovitate, kas 80 või 100?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame võtta 100. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
guillaume
Tere, sooviksin teada, milline on Baita 80 koerakuudi puitu paksus ja kaal. Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, puidu paksus on 2cm. Baita 80 kaalub 23kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jonathan
Mis suuruses on baita 100 koerakuut?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu märgitud, on mõõtmed järgmised: 122 x 68 x k87 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
mélodie
Tere, kas Baita 60 sobib kassile? Kui jah, siis millist plastist ust saate mulle lisaks pakkuda? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, puidust nišid võivad kassile sobida, kuid need ei ole kassi jaoks kõige sobivam magamiskoht. Kaubamärk ei paku konkreetset ust, kuid kui soovite hiljem ukse lisada, leiate meie veebisaidilt tooteid, mis peaksid sobima. https://www.zoomalia.com/animalerie/accessoires-divers-pour-les-niches-et-les-corbeilles-c-246-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
sylvia
Tere, kas baita 60 oleks piisavalt suur, et beagle mahuks sinna sisse? Mida tuleks lisada, et seda piisavalt isoleerida ja koer oleks aasta läbi hästi kaitstud? Aitäh, Sylvia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See koerakuut peaks teie koerale sobima. Kahjuks me ei müü teie saidil selle kuudi jaoks spetsiaalset isolatsiooni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
isabelle
Kas BAITA 60 on piisavalt suur Jack Russelli jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See niši suurus peaks teie koerale sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
cyril
Tere, kas Basta 60 on piisav prantsuse buldogi jaoks? Aitäh. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, La Baita 60 peaks teie koerale sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
brigitte
Tere, kas BAITA 60-l on katuse avamis-sulgemissüsteem? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Katust saab eemaldada ja see on varustatud kahe kinnitusega sulgemiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
brigitte
Tere, Kas saaksite mulle anda BAITA 60 mudeli kohta järgmised andmed: * Seinapaksus * Ava sisemõõdud? Tahaksin avausse paigaldada kassiluugi. Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puidu paksus on 2 cm ja ava mõõtmed on 17 x 28 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
andre
Tere, kas koerakuut 80 sobib labradorile? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kuut peaks sobima, olenevalt teie koera suurusest, valige arenguks suurus 100. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
melanie
Tere, sooviksin teada, kas suurim koertepuur sobiks bernhardiinile? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, La Baita 100 tundub kõige sobivam teie bernhardiinile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond