Küsimused, tootearutelud Zoomalia Basic Complete Meat Junior

100% kliendid

soovitan seda toodet

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jean-Baptiste
1 sõnumid
jean-baptiste fr
Tere, ma ei näe, kui palju krõbinaid tuleks anda tiinele emasele? Tahaksin teada 26 kg kaaluvate Eurasiakoerte kohta, kes hakkavad varsti sünnitama kutsikaid. Aitäh ette
Pujan
1 sõnumid
pujan fr
Tere, Soovitatud portsjonid tunduvad mulle väga väikesed, sest mul on praegu 3 ja poole kuune beagle kutsikas ning annan talle päevas 180g krõbinaid ja ta küsib veelgi rohkem. Nägin, et see oli 90g päevas. Kas see on normaalne?
Lisa
5 sõnumid
lisa fr
Tere, ratsioonitabelit tuleb lugeda koos kaaluga, mille teie koer peaks täiskasvanuna saavutama. See tähendab umbes 10–20 kg beagle'i jaoks. Kui teie kutsikas on 3–4 kuud vana, siis on soovitatav anda talle 190 g päevas. Seejärel 230 g 5–7 kuuselt. Loodan, et sain teie küsimustele vastata. Lugupidamisega, Lisa
sonia
1 sõnumid
sonia fr
Tere, sooviksin teada krõbinate tuhka sisaldust, see ei ole kirjelduses märgitud. Tänan ette
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere Sonia, jah, teil on teave analüütilises tabelis allpool tootekirjeldust (kõrval ratsioonide tabelis): tuha sisaldus 10,5%.Parimate soovidega,Céline.
NADINE
1 sõnumid
nadine fr
Tere, sooviksin teada Zoomalia junior kuivtoidu graanulite suurust, aitäh teile
Dana
1 sõnumid
dana fr
Tere, krõbina suurus on 2,5 cm, ostsin selle hiljuti oma kutsikale ja ta omastab selle väga hästi
Jung
1 sõnumid
jung fr
Tere, kas need krõbinad sobivad ka 2-kuusele borderkollile? Aitäh ette vastuste eest
Sophie
29 sõnumid
sophie fr
Tere, jah, need graanulid sobivad kutsikale alates 2 kuust. Kõike head, Sophie
Audrey
3 sõnumid
audrey fr
Tere, mis koostisained on? Mis maitsega on krõbinad? Kas need sobivad kõigile kutsikatele, sealhulgas tundliku kõhuga? Lugupidamisega
John
2 sõnumid
john fr
Tere! Kuni millise vanuseni see sobib? Milline on täpne koostis? Aitäh.
Sophie
29 sõnumid
sophie fr
Tere. Need krõbinad sobivad kuni 12. elukuuni, seejärel on teil täiskasvanu viide. Lugupidamisega Sophie

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest