Küsimused, tootearutelud SPECIFIC CDD-HY Food Allergy Management koertele tundlikule täiskasvanud
100% kliendid
soovitan seda toodet
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
corinne
Tere, ma pean andma need krõbinad, ta kaalub 5,690 ja on 13 aastat vana, kui palju ma pean talle andma, olles teadlik, et ta on vanaproua. Tänan ette
1 sõnumid
martine
Loomaarst, kes minu 8-aastast Westie tõugu koera nahaprobleemide tõttu jälgib, soovitas anda talle ainult neid graanuleid ja mitte midagi muud, ilma ajapiiranguta.
2 sõnumid
sandra
Ma ei ole loomaarst, aga need krõbinad on ilmselt rohkem toiduallergiate jaoks. Võib-olla on olemas ka dermatoloogiline tootesari.
1 sõnumid
maurice
minu 4-aastane Prantsuse buldog, kes on allergiline veiselihale, piimatoodetele ja tolmulestadele (ta talub neid!), on söönud neid graanuleid juba poolteist aastat, pärast suurt nakkust käpapadjanditel, koos ravimiga Neoral (graanulite ja ravimi retsepti andis veterinaar-dermatoloog), mida me järk-järgult vähendame, ja tal läheb nüüd väga hästi.
1 sõnumid
aurélie
Minu loomaarst määras seda ka minu 15-aastasele koerale, kellel olid nahaprobleemid, ja see on väga hea.
1 sõnumid
laurie
Tere, pakendilt näen, et seda tuleks anda maksimaalselt 12 nädalat. Kuidas peaksin toimima? Vahetama mõne teise vastu? Need on ainukesed, mida ta sööb pärast vahetust.
1 sõnumid
audrey
Tere, ma olen neid kroketitesse aastaid andnud ja need on ainsad, mis sobivad minu buldogidele.
2 sõnumid
sandra
Minu koeral on need alates novembrist ja siiani pole probleeme olnud. Alles nüüd hakkame toite uuesti kasutusele võtma, nii et ta sööb neid veel mõnda aega