Arvustus Amikinos krõbinate kohta - Paljud talumatused
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
malouni
Tere, jätkates oma uuringuid toidukaupade, eriti kuivtoitude kohta, teadsin, et Amikinos ei sobi paljudele koertele. Märkan, et nende Amikinos toitude seedimisprobleemid on teada ning ka bränd ise tunnistab teatud osa talumatust. Nende arvates on see tingitud sellest, et mõned koerad on tundlikumad kui teised. Kas teie arvates on see samuti nii?
1 sõnumid
dorjana
Amikonos kuulub parimate koertele ja kassidele mõeldud kuivtoidu markide hulka. Neil on suurepärane koostis. Lisame siia juurde ka liha päritolu kvaliteedi. Süsivesikute sisaldus jääb alla 10%. Miks mõned koerad seda kaubamärki ja sarnaseid kaubamärke (Optimus, Orijen, Eden, Nutricience jne) ei talu? Sest nende valgusisaldus on suurem kui teistel kaubamärkidel, kes tasuvuse saavutamiseks eelistavad oma toitudes süsivesikute osa suurendada. Süsivesikud on suurepärane "kõhukinnisti" ja kergesti seeditav toit, kuid vähem hea meie loomadele (diabeet, neeruprobleemid, põletikud, südameprobleemid, rasvumine jne). Omanikud arvavad, et nad saavad koera toitumist päeva pealt muuta. Pealegi muutus ebatervislikust toitumisest tasakaalustatud toitumisele. Kvaliteetsemalt toidumargilt (nagu Purina, Royal Canin või Pro Plan) paremaks toidumargiks üleminek on enam kui vajalik vähemalt ühe kuu jooksul vana ja uue toiduga: 1/4 (U) - 3/4 (V) 1. nädal 1/2 (U) -1/2 (V) 2. nädal jne.
2 sõnumid
christine
Minu 4 koera on nüüdseks Amikinose kuivtoidul peale üle kuu kestnud üleminekut Orijenilt. Mingeid probleeme pole. Väljaheide täiesti normaalne ja seedimisega probleeme pole.
1 sõnumid
marina
Tere Christine, kas olete teinud ülemineku Amikinose soovitatud soolestiku ja maksa hügieeniga? Ma tunnistan, et kuna mu kass ei käi väljas, on väga väike tõenäosus, et tal on usse..
1 sõnumid
barbara
Tere, järgige täieliku kuu jooksul üleminekutähtaegu, siis on kõik korras.