Küsimused, tootearutelud Mineraalne linnupuu Zolia - Erinevad suurused
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
laurent
Milline õrre suurus sobib sebradine, riisipardi ja jaapani vintlaste jaoks? Ja millise suurusega õrsid sobivad euphēmide tüüpidele nagu Catherine papagoid, türkiisi- ja hiilgavad papagoid?
1 sõnumid
virginie
Tere Väike pesa sobib lahutamatutele
27 sõnumid
alain
Väike
3 sõnumid
corinne
Väikseim
1 sõnumid
christian
Tere, ma tahan lihtsalt teatada, et kaks viimast ahvenat, mille ma ostsin, olid defektsed. Tõepoolest, keskmisel (lilla) poolel ulatub traadiots välja ning suuremal tuli see mul sõna otseses mõttes mitmeks tükiks murdunud. Ma olen sellest teada andnud, kuid vastust ei ole saanud. Seetõttu olen ennast tellimusest loobunud!
C.Giraud
C.Giraud
1 sõnumid
thomas
https://voitureandcoo.com/
1 sõnumid
béatrice
Milline suurus valib tükksulgude jaoks, kui perches on saadaval mitmes suuruses ja värvis?
1 sõnumid
stephanie
Tere, mul on suured mudelid, kuid Aafrika hallpapago jaoks on väiksem või keskmine suurus täiesti piisav, eriti paari lahutamatute puhul, välja arvatud juhul, kui teil on mitu paari. Lugupidamisega
7 sõnumid
romain
Tere. Väike on suurepäraselt kohandatud armulindude jaoks. Keskmist võib samuti võtta, kuid ainult teise valikuna. Lugupidamisega
3 sõnumid
valery
Tere, väike õrreke on lahutamatute jaoks täiesti piisav. Lugupidamisega
27 sõnumid
alain
Väike