Küsimused, tootearutelud Suur papagoide kahekordne puur Zolia Gabon - K 178 cm
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
6 sõnumid
xavier
Tere, kas saame puuri kokku panna, eemaldades keskmise vaheseina, et teha suurem puur, aitäh!
1 sõnumid
patrick
Tere, keskosa on eemaldatav. Saate selle eemaldada ja tagasi panna vastavalt oma soovile ilma puuri lahti võtmata.
1 sõnumid
francois
tere jah, see on must
1 sõnumid
virginie
Tere, on kirjas, et värv on pliiavaba, kuid kas see puuris sisaldab tsinki või muid ohtlikke aineid papagoi jaoks? Kas see on saadaval või tuleb oodata? Miks on kirjas "kiirmüük" 497 eurot, aga kui ma selle oma ostukorvi lisan, siis on hind 589 eurot? Kas see sobib aara jaoks või on see liiga habras?
1 sõnumid
eric
Tere, kas arvate, et see puur sobib Senegali papagoide jaoks, kuna võrede vahemaa on väga oluline? Siiski näen teie saidi klientide fotodel, et keegi kasutab seda kõnekestena (umbes sama suurusega)? Tänan väga
1 sõnumid
stéphanie
Tere, Väike küsimus puuri põranda kohta (küsimus juba varem esitatud, kuid vastus puudub)... Kas on võimalik eemaldada puuripõhja võrk, et alles jääksid ainult sahtlid? Ja kui see on võimalik, kas saate kinnitada, et sahtlite ja võrkude vahel ei ole mingit ruumi? Kavatsen osta selle puuri kahele tšintšiljale. On oluline, et neil oleks võimalik otse stabiilsel alusel (sahtlid) allapanu juurde pääseda, ilma et oleks oht, et nad võivad põgeneda. Tänan teid juba ette vastuse eest. Lugupidamisega
2 sõnumid
marie christine
Tere, jah, loomulikult saab alumisi grille puhastamiseks eemaldada, nii et te ei pea neid paigaldama.
1 sõnumid
arnaud
Tere. Kas on võimalik maksta rohkem kui 3 osamaksega? Suur aitäh
2 sõnumid
clémentine
Ärge tellige puuri, te ei tea, millal te selle kätte saate. Olen juba nädal aega tellimust oodanud ja neil pole aimugi, millal nad selle teele panevad.
287 sõnumid
zoomalia
Tere Arnaud, kinnitan, et pakume maksmist 3 või 4 osas läbi ONEY. Praegu on meil tarne osas väike viivitus, kuid teadke, et meie meeskonnad on rakendatud, et nende viivitustega toime tulla ;) Olen teie käsutuses kõikide lisaküsimuste puhul. Lugupidamisega, Anaïs Zoomaliast
7 sõnumid
stessie
Tere, kas puuri ümber kujundamisel sobib see närilistele? (Tšintšilja)
1 sõnumid
soazig
Ma arvan, et chinchillaperekonna jaoks võib see koos platvormide ja rippvooditega olla suurepärane.
1 sõnumid
barthelemy
Tere, mul on lemmikloomana harjunud harak, keda on võimatu vabastada. Kas oleks võimalik muuta puuri põhja osas võrede ja sahtlite asetust? Harakas vajab kraapimist ja kõndimist, ning kartongi kasutamine pole võimalik, kuna ta muudab selle paberiks.
1 sõnumid
francis
plastmassist rattaspanuse paigaldamise otsik on katki: kust ma võiksin leida uue?
1 sõnumid
adrien
Tere, sooviksin teada, kas pritsmekaitse äärised on eemaldatavad või mitte? Mul pole neid vaja ja minu jaoks oleksid need pigem tülikad! Ette tänades.
1 sõnumid
lorenzo
Tere õhtust, servad on eemaldatavad
1 sõnumid
sabrina
Tere jah, mina ei pannud neid
2 sõnumid
yasmina
Tere, sooviksin teada, millal puuri laoseis täieneb, et saaksin selle võimalikult kiiresti tellida. Lugupidamisega
1 sõnumid
cathia
Tere, ma sooviksin selle puuri eest maksta kolmes osas kas krediitkaardiga või tšekiga, kuidas ma seda teha saaksin? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mis tahes tellimuse küsimuste või probleemide korral võite võtta ühendust meie Klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10:30 kuni 12:30 ja 14:30 kuni 17:30). Meie konsultant annab teile kogu vajaliku teabe teie tellimuse kohta. Samuti võite saata meili otse Klienditeenindusele oma kliendikonto tellimuse jälgimise kaudu. Vastus antakse teile 24 tunni jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
fabrice
Mis vahe on ZOLIA GABON puuri ja TWIN ARA puuri vahel? Ma kõhklen nende kahe vahel. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need kaks mudelit on üsna sarnased, kuid need pärinevad kahest erinevast tarnijast. Zolia Gabon puur pakub paremat hinna ja kvaliteedi suhet. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
bastien
Mis materjaliga on puur kaetud? Kas see on mürgivaba?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puuri pind on pliivaba, mittetoksilise värviga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
m.-noëlle
Tere, kas Zolia suurtele papagoidele mõeldud topeltpuur on must/must või antratsiit??
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur on must. Lugupidamisega Zoomalia meeskond