Võimatu on oma kontot kustutada

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Charles
2 sõnumid
charles fr
Tere,Soovides oma kontot kustutada, seisin silmitsi tõsiasjaga, et konto kustutamine on võimatu: rubriigis "Minu konto kustutamine" ei ole "võtke meiega ühendust" jaotises ühtegi vormi, mitte ühtegi e-kirja, mitte midagi, millele klõpsata, et taotleda kustutamist.Seega proovin siin oma õnne: kui keegi teab, kuidas kustutada oma konto? Aitäh!
nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere, oma konto saate kustutada, minnes oma konto klienditeeninduse sektsiooni - Minu konto - Klienditeenindus - Kliendikonto - Kustuta minu konto. Soovin teile ilusat pärastlõunat. Nathalie Zoomaliast
Charles
2 sõnumid
charles fr
Tere, Aitäh, aga nagu öeldud, olin ma seda kõike juba ise teinud. See viis mind siia: "Kustuta minu konto. Soovite, et me kustutaksime teie Zoomalia kliendikonto, võtame arvesse teie taotlust e-posti aadressile, millega olete end just identifitseerinud. Enne kustutamist soovitame teie arved alla laadida (klõpsake siia, et sinna minna). Kui soovite oma kontot alles hoida, kuid mitte enam meie kommertspakkumisi saada, minge lihtsalt rubriiki Minu andmed, Saage e-posti ja SMS-i teel kommertspakkumisi. (klõpsake siia, et sinna minna). Täname teid usalduse eest." Aga rohkem ei ole midagi, ei mingit vormi ega lisakinnituse nuppu kustutamistaotluse jaoks, mis on ebaseaduslik.
Camille
1 sõnumid
camille fr
sama, ma ei suuda oma kontot kustutada, palun andke selgeid juhiseid, kuidas seda teha, enne kui teavitan CNIL-i
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Kas saaksite mulle edastada kliendikontoga seotud e-posti aadressi? Aitäh, soovin teile ilusat päeva.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mul on kahju, et te ei saanud oma kontot kustutada. Meil esines tõrge, palun vabandage. Juhiseid oma konto kustutamiseks leiate järgmiselt lingilt: https://www.zoomalia.com/support/question/Seejärel klõpsake lihtsalt "Kliendikonto" ja järgige juhiseid. Konto kustutamiseks saatke meile oma taotlus Zoomalia konto e-posti aadressilt [email protected]. Soovin teile ilusat päeva. Coralie Zoomaliast
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Jean-Michel, mul on kahju, et link ei tööta. Pärast kontrollimist tundub, et see on töökorras. Teie aitamiseks kutsun teid üles võtma meiega ühendust numbril 05 54 54 00 24. Minu kolleegid saavad teid aidata teie konto kustutamise taotlemiseks. Varsti näeme, Coralie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest