Kliendikaardi punktid

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, ma just installisin oma telefoni rakenduse ja tavaliselt peaksin saama 1000 punkti, kuid ma ei näe neid. Kas saaksite aidata? Aitäh
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Sandrine,Et paremini aidata, kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, kasutades vormi, mis on saadaval jaotises "Minu konto / Klienditeenindus".Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse teie taotluse kättesaamisel.Ilusat päeva,Coralie Zoomaliast
Morgane
1 sõnumid
morgane fr
EDIT: Minu punktid on krediteeritud, tänan teid!Tere, Lubage mul seda aruteluniiti uuesti avada, sest mul on sama probleem, hoolimata Zoomalia poolt pakutud "1000 punkti rakenduse allalaadimisel" pakkumisest, ei ole ma midagi saanud! Lisaks pole vahekaardil "võtke meiega ühendust" olemasolevat vormi, ainult KKK ja telefoninumber (Kuid ma pole saadaval oma telefoniliini lahtiolekuaegadel helistamiseks). Kas teil on klienditeeninduse e-posti aadress või saate probleemi otse lahendada (krediteerige mulle välja kuulutatud 1000 punkti)?Aitäh ja kena päeva,Morgane
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Morgane, Mul on väga hea meel kuulda, et teie olukord on lahendatud. Üldiselt on alati mõni tund viivitust, enne kui teie punktid on nähtavad. Kui teil on küsimusi, et saaksime teid paremini aidata, soovitan teil võtta ühendust meie klienditeenindusega vormi kaudu, mis on saadaval jaotises "Minu konto / Klienditeenindus". Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse pärast teie päringu kättesaamist. Ilusat päeva soovides, Coralie Zoomaliast
donya
7 sõnumid
donya fr
Tere, ma üritan iga kord postitada videoid, et saada lojaalsuspunkte, järgides kestust, faili suurust või isegi tehes video otse lingilt. Olen proovinud nii rakenduse kui ka veebisaidi kaudu, kuid videoid ei laadita. Mul on iPhone, varem töötas see YouTube'i kaudu. Kas oskate mind aidata, palun. Aitäh
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Donya, Et teid paremini aidata, kutsun teid üles tutvuma vajalike eeltingimustega oma videote postitamiseks. Kui anomaalia püsib, võtke meiega ühendust. Soovin teile ilusat päeva. Coralie Zoomaliast
donya
7 sõnumid
donya fr
Tere Coralie, tänan teid vastuse eest. Olen kõik eeltingimused üle kontrollinud ja just teie portaalile video üleslaadimine ei alga. Olen proovinud mitmeid meetodeid, kuid kahjuks ei ole need aidanud. Kahju, olen teinud ilusaid videoid teie toodetest ja oleksin soovinud oma punktisummat suurendada. Kui te teaksite, milles probleem peitub, oleksin tänulik teie nõuannete eest. Samuti soovin teile head päeva
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Donya, ma saadan selle probleemi meie siseteenistusele, et kontrollida, kas see võib olla seotud meie saidiga. Ärge kõhelge meie poole pöördumast, kui teil on küsimusi. Coralie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest