Video zoomalia

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Guillaume
1 sõnumid
guillaume fr
Tere, olen saanud lingi Zoomalia toodete videoõpetuse tegemiseks, kuid see ei tööta... Kas saaksin abi selle tegemiseks? Lugupidamisega.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, härra! Mina olen Marie ja vastutan teie päringu eest. Teie video postitamiseks soovitan teil minna oma juhtpaneelile, logides sisse oma kliendikontole kasutades oma kasutajatunnust ja parooli.
1. Klõpsake juhtpaneeli vasakul küljel "Minu Videod", seejärel + Lisa video "kollane kast".
2. Valige toodete loendist üks või mitu toodet ja lisage oma video link.
3. Kui URL on salvestatud, kinnitab meie meeskond teie video ja see võib olla:
- Kinnitatud: Teie video on saadaval Zoomalia.com tootelehel ja saate kinkejoonise oma järgmiseks tellimuseks emailiga.
- Tagasilükatud: Teie video ei vasta kriteeriumidele, mis teile täpsustatakse. Võite esitada uue video.
Teie video kinnitamise aeg meie teenustega on üks nädal.
Jään teie käsutusse lisateabe saamiseks.
Lugupidamisega,
Marie.
M. Zoomaliast
Alates 2010. aastast oleme olnud...
Nathalie
12 sõnumid
nathalie fr
Tere! Kas video loomiseks on vaja omada YouTube'i kontot?
Michel
470 sõnumid
michel fr
Tere Kui armatuurlaual pole ikooni "minu videod", palun esitage kehtiv tegevuskava. Michel
Dominique
18 sõnumid
dominique fr
Tere, ma saan selle sõnumi: "Saate teenida kuni 10 € lisatasu, tehes video oma Zoomalia toodetest! Järgige kohe meie juhendit!" Link ei toimi; "Viga 404: Lehekülge, mida soovisite, ei eksisteeri enam või see on ümber paigutatud." "Minu Videod" juhtpaneeli vasakul küljel: seda ei eksisteeri.
Dominique
18 sõnumid
dominique fr
Zoomalia inimesed ei tundu olevat otsustanud vastata, see ei takista neil jätkamast videote pakkumist lingiga, mis ei tööta... See pole kõik väga tõsine..
Nicolas
11 sõnumid
nicolas fr
Tere, Täname teid selle teabe eest, tõepoolest ei tööta lehekülg praegu õpetusega. Parandame selle vea võimalikult kiiresti. Vabandame tekkinud ebamugavuste pärast. Õpetuse lehe taastamist oodates olen teie käsutuses, et aidata teid videote loomisel ja avaldamisel meie saidil. Zoomalia saidil minge vahekaardile "Minu konto" ja seejärel "Hinda minu oste". Siit leiate toote, mida saate hinnata, samuti ostuboonuse suuruse iga toote jaoks. Pange tähele, et video aktsepteerimiseks peavad olema täidetud järgmised tingimused: - See tuleb postitada YouTube'i - Selle pealkiri peab olema koostatud järgmiselt: Toote nimi + Zoomalia (nt: Niche Cléo Zoomalia) - Kirjelduses peab sisalduma teie ostukuupäev ja link toote lehele - Selle kestus peab olema vähemalt 30 sekundit - Selle sisus peab olema kas toote lahtipakkimine ja paigaldamine või selle kasutamine looma poolt Olen teie käsutuses, kui teil on selle teemaga seoses küsimusi, Head päeva Nicolas Zoomaliast
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Guillaume,Videoklipi postitamiseks Zoomalia's peate minema oma kliendialale ja valima jaotise "hindama minu oste".Valige soovitud artikkel ja klõpsake "postita minu video"Teil on vaja sisestada video pealkiri ja YouTube'i lehekülje URLKui meie meeskond on selle heaks kiitnud, saate tänutäheks sooduskoodi.Soovin teile suurepärast päeva.Amandine Zoomalia'st

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest