Vajan teie arvamusi

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Etienne
1 sõnumid
etienne fr
Tere kõigile, Esitan ennast siin, et saada mõningaid arvamusi. Kõigepealt on oluline öelda, et olen raskekujulise puude ja ratastooliga, kuna see mõjutab märkimisväärselt minu suhet nendega, mida nad mulle igapäevaselt pakuvad ja mida ma neile saan pakkuda. Mulle väga meeldivad loomad ja minu suhe nendega. Olen alati elanud koos kassidega, mul on praegu kodus viieaastane isane kass, kes teeb mind väga õnnelikuks ning arvan, et teda teeb see samuti õnnelikuks. Siiski soovin ma oma korterisse tuua veidi rohkem elu, võttes endale väiksema looma, keda saaksin kergemini enda peale panna ja hellitada, kes võiks koos minu kassiga elada. Keeruliseks teeb see, et mul on kodus eriline olukord, kuna mul on ööpäevaringne koduhoolduspersonali, kes vahetub hommikul, pärastlõunal ja õhtul. Mõnikord on uusi inimesi ja tean, et need muutused võivad mõnda looma stressi sattuda. Teatavasti ööbivad mõned teenuse osutajad mõnikord minu kodus. Seetõttu võib öösel liiga palju müra tekitav loom olla tülikas. Lisaks tuleb arvestada, et mul on meditsiiniseadmeid, mida ei tohi kahjustada. Looma ja tema elukoha/magamiskoha hooldus ja vajalik järelevalve ei ole minu jaoks probleemiks ning ma selgitan hoolduspersonaliile, mida nad peavad tegema, millised on õiged käitumisviisid ja käitumised. Olen ka suure osa ajast kodus ja üsna koduarmastaja, nii et olen looma jaoks olemas. Ma esitlen teile palju piiranguid, kuid tean niikuinii, et kompromisse tuleb teha ja kõik ei ole täiuslik! Ma tahan lihtsalt olla kindel, et tingimused on loodud selleks, et kõigil oleks hea, uuel tulijal, kassil ja minul! Seetõttu julgen teilt küsida, milline loom võiks teie arvates sellele olukorrale sobida ja selles kontekstis õnnelik olla. Alguses mõtlesin jänesele, siis tuhkrule, kes võiks kergemini kassiga koos elada. Mida arvate sellest? Ärge kartke jagamast oma kogemusi :)
Nicole
14 sõnumid
nicole fr
Tere, mina olen proua Derhi Nicole ja mul on 4-kuune kääbusjänes. Sooviksin teada, kas teda tuleks ussirohuga töödelda nagu koeri, ja kas ussirohi on saadaval ka pudelites, mida eelistan, kuna see on lihtsam kasutada. Samuti tahaksin teada, kui tihti tuleks jäneseid vaktsineerida, kuigi nad elavad siseruumides. Suur tänu, proua Derhi Nicole.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest