Tellimuse kättesaamise kalendri probleem.

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere, saime võimaluse tõttu varem puhkusele minna, jäime oma viimase tellimuse kättetoimetamisest ilma. Puhkuselt naastes, kui pakipunkti hoiutähtaeg oli juba möödunud, millised on lahendused ja edasised sammud? Aitäh ette.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate võtta klienditeenindusega otse ühendust oma kliendiala kaudu. Nad võtavad teiega ühendust, et pakkuda lahendust. Soovin teile ilusat päeva. Nathalie Zoomalia'st
CHRISTINE
1 sõnumid
christine fr
See on juba mitmes kord, kui tellin kojuveo, kuid kuller jätkuvalt viib paki pakiautomaati. Kodus on pidevalt kaks inimest kohal ja tänava poole avaneval uksel on uksekell. Miski ei takista teda Grandfontaine'i tulemast, isegi mitte lume olemasolu vabandus, kuna oleme juulini vaid paar päeva. Head õhtut
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Christine, Mul on kahju, et teie kohaletoimetamine ei ole toimunud vastavalt ootustele. Palun võtke ühendust meie klienditeenindusega, et saaksime teid aidata. Võite meiega ühendust võtta kliendikonto "Minu konto", "Klienditeenindus" kaudu saadaval oleva vormi abil. Ilusat päeva, Coralie Zoomalia'st
Jonathan
1 sõnumid
jonathan fr
Tere, kas teil on ka tarnimisprobleeme DPD-ga? Juba teist korda tellin ja iga kord ütleb kuller, et ma ei ole kodus, kuigi olen.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Jonathan,Ma vastan teie päringule.Mul on kahju kuulda, et teil on raskusi tarnega.Soovitan teil võtta ühendust meie klienditeenindusega vormide kaudu: https://www.zoomalia.com/support/question/Meie nõustajad pakuvad teile lahenduse.Kena päeva,Coralie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest