Loomasõbrad, vajan teie abi oma toimiku jaoks

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
célia
1 sõnumid
célia fr
Tere kõigile, lubage mul selgitada. Mul on käimasolev õpitee tulevaseks lemmikloomapügajaks. =) Seetõttu soovin teile esitada mõned küsimused. Mida te lemmikloomapügaja juures otsite? Kui tihti viite oma lemmiklooma tema juurde? Kas eelistaksite kergemini minna salongi või kutsuksite pigem lemmikloomapügaja koju? Suur aitäh vastuste eest =)
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Ma ootan "õrnust" ja "asjatundlikkust" (head käärilõiget), aga ka eelkõige oskust "kohanduda", kuulates kliendi soove (näiteks: lihtsalt lühendada = mitte oma praegust soengut rikkuda; või lõigata just nii, või lõigata kindlas kohas) ja mitte teha oma suva järgi või täpselt tõustandardi järgi (räägin oma puudlist, kellele ma ei soovi traditsioonilist võistlussoengut, kuid hooldajad ei suuda sellele vastu panna või ei oska teisiti teha). Samuti oskus öelda, et nad ei oska (seega keelduda) pigem kui anda koer üle oodatust erinevas seisundis. Kuigi võib-olla vähem stressirohke koera jaoks, ei ole see tingimata praktiline kodus (hoolimata vannist); ei ole kõrgendatud lauda jne. Vastasel juhul, kuna ma pole tingimata lõpptulemusega rahul, lükkan seda maksimaalselt edasi. Ja mulle meeldib säilitada oma puudli karumõmmi stiili + talvel rohkem karvu. Samuti tuleb öelda, et Pariisis on see kallis (ja sõltuvalt tõust/salongidest väga kallis). Seega umbes 2x aastas (ja vahepeal hooldan ise: silmad, pea; või käpad). Ma pesen teda ka ise (kuus või iga kahe kuu tagant olenevalt aastaajast/määrdumisastmest), kuigi pusade lahtiharutamine on paras peavalu (jätaksin selle meeleldi kannatlikumale hooldajale/heade tööriistadega/harjadega), aga pusade kallal veedetud aeg = raha.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest