Küsimustik - Reisimine koos lemmikloomaga
1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
lisa
Tere kõigile,Seoses oma turismi eriala õpingutega uurin reisimist koos lemmikloomadega. Teie vastused on mulle väga olulised edasisteks uurimusteks. Jätan teile allpool lingi.Küsimustik võtab ainult mõned minutid! Suur tänu neile, kes vastavad! Ärge kõhelge seda ka oma lähedastele jagamast.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVp3ZuCmoZsHxU_XguB3231-TzwVTB4j5E2upEM_oJYmMwhw/viewform?usp=sf_link
1 sõnumid
audrey
Tere, lubage mulle väike märkus seoses vormiga. Küsimuses: 7/Kes nad on? Pakud valikut "Muu" ilma võimaluseta täpsustada. See on minu arvates veidi kahetsusväärne, sest võib olla, et "Muu" loomad võivad meie vastuseid suuresti mõjutada. Näide: Isik, kellel on kolm looma: kass ja kaks kuldkala (kuldkala = muu) ei vasta tingimata küsimustikule samamoodi kui isik, kellel on kolm looma: kass ja kaks hobust (hobune = muu). Seepärast arvan, et võimalus täpsustada "Muu" võiks aidata vastuste tõlgendamisel. Lugupidamisega