Kliendikaardi rakendus

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Chloé
1 sõnumid
chloé fr
Tere, ma just laadisin alla Zoomalia rakenduse, kuid märkan, et 1000 lojaalsuspunkte ei ole minu kontole krediteeritud.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Chloé, Mul on kahju kuulda, et teie punkte ei ole teie kontole kantud. Ärge kartke ühendust võtta meie klienditeenindusega, kes saab teid aidata vormi "Minu konto", "Klienditeenindus" kaudu. Soovin teile head päeva. Coralie Zoomaliast
Priscillia
1 sõnumid
priscillia fr
Kui soovitakse võtta ühendust toe saamiseks, nagu mul ka selle probleemiga, siis ei ole see võimalik, sest kategooria "Lojaalsus ja Soovitus" suunab lehtedele, mis ei ole probleemiga seotud. Nii et saatsin toe meeskonnale e-kirja, klõpsates nupule "küsi nõu artikli kohta". Loodan, et tugi ikkagi arvestab minu taotlust. Oleks tore, kui see teave edastataks, et saiti parandada. Aitäh.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Priscillia, Oleme oma vormidele lisanud mitmeid kategooriaid, kuid kahjuks ei saa me kõiki võimalikke nõudmisi rahuldada. Meie kategooriad on seetõttu pigem üldised. Võite olla kindel, et meie meeskonnad vastavad teile 24 tunni jooksul. Kaunist päeva teile, Coralie Zoomaliast
Guillaume
1 sõnumid
guillaume fr
Tere, sama probleem
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Paremaks abistamiseks palun võtke ühendust meie klienditeenindusega oma konto kaudu saadaval oleva vormi kaudu:- Minu konto- Vaata kõiki minu tellimusi- KlienditeenindusMeie konsultandid annavad teile vastuse ja lahenduse, kui teie päring on kätte saadud.Ilusat päeva soovides,Zoomalia Coralie

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest