KAEBUS

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
PHILIPPE
1 sõnumid
philippe fr
Ma püüan pärast mitmeid katseid oma ostukorvi kinkepunktidega (umbes 22200) kinnitada krõbinajaoturi (umbes 21500 punkti) jaoks ja saan iga kord teate "teil ei ole piisavalt punkte... ". Kas te saaksite palun selgitada, miks? Näen artiklit küll ostukorvis, aga tellimust ei õnnestu lõpule viia. Ootan vastust. Lugupidamisega, Ph. PEDEUTOUR
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Philippe, Märkan, et teil õnnestus täna hommikul oma tellimus kinnitada. Nagu öeldud, ei saa lojaalsuskingitust üksinda osta. Ärge kartke meiega vajadusel ühendust võtta. Ilusat päeva soovides, Coralie Zoomaliast
Cristina
1 sõnumid
cristina it
Ma pole oma viimases tellimuses magnetit kätte saanud, olen väga kurb.
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Cristina, Mul on kahju, et te ei saanud oma tellimuses magnetit kätte. Kutsun teid üles esitama kaebust oma kliendikonto kaudu. Soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest