Küsimused, tootearutelud Zoomed Repticalcium avec D3 - 85g
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
8 sõnumid
sylvain
Tere, mul on noor harilik habemik ja ma tahaksin teada, mitu korda nädalas ma talle repticalcium D3-ga anda saan? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega... Mr Criloux Sylvain
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate seda pidevalt anda, see sõltub teie roomaja vajadustest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
laurine
Tere, kas see toode on kindlasti kaltsiumi ja D3-vitamiini segu? Sest fotol on kirjas "without D3", seega ilma vitamiinita, kuid D3-vitamiin ilmub koostises? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tegu on veaga. See toode on D3-vaba. Oleme tootekaardi parandanud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
adrien
Tere, kas seda toodet saab anda madudele? Ma panin seda toodet natuke hiirele, aga mu madu ei taha seda
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda toodet võib madudele anda, kuid see pole vajalik. Looduses lepivad need loomad saakloomadega nagu hiired ja erinevad närilised. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
romain
Tere, kas see on pulbrina või vedelikuna? Kui see on pulber, siis kuidas seda anda tuleks? Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on pulbri kujul. Kõikide pulbritoodete puhul on ideaalne puistata loomatoidule toodet. Lugupidamisega, Animastore