Küsimused, tootearutelud Zoomed Repticalcium avec D3 - 85g

100% kliendid

soovitan seda toodet

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
sylvain
8 sõnumid
sylvain fr
Tere, mul on noor harilik habemik ja ma tahaksin teada, mitu korda nädalas ma talle repticalcium D3-ga anda saan? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega... Mr Criloux Sylvain
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate seda pidevalt anda, see sõltub teie roomaja vajadustest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laurine
2 sõnumid
laurine fr
Tere, kas see toode on kindlasti kaltsiumi ja D3-vitamiini segu? Sest fotol on kirjas "without D3", seega ilma vitamiinita, kuid D3-vitamiin ilmub koostises? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tegu on veaga. See toode on D3-vaba. Oleme tootekaardi parandanud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
adrien
1 sõnumid
adrien fr
Tere, kas seda toodet saab anda madudele? Ma panin seda toodet natuke hiirele, aga mu madu ei taha seda
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda toodet võib madudele anda, kuid see pole vajalik. Looduses lepivad need loomad saakloomadega nagu hiired ja erinevad närilised. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, kas see on pulbrina või vedelikuna? Kui see on pulber, siis kuidas seda anda tuleks? Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on pulbri kujul. Kõikide pulbritoodete puhul on ideaalne puistata loomatoidule toodet. Lugupidamisega, Animastore

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest