UV gecko leopardi jaoks

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
jennifer
2 sõnumid
jennifer fr

tere, mul on varsti saamas leopardgekko nooruk ja mul on terraarium mõõtmetega L60xl45xH60. Millist tüüpi UVb neoontuld ma vajan ja millist tüüpi keraamilist soojenduslampi ning millise võimsusega see peaks olema võrreldes minu terraariumiga, teades, et ma pole veel kindel, kas paigaldan selle terraariumi kohale 60 cm kaugusele või sisse 30 cm kaugusele.

Kas peaksin lisama ka soojendusplaadi oma terraariumi alla, arvestades, et saabumas on soe ilm? Tänan kiire vastuse eest.

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere, Jennifer,

Meelespea :

Vaja on valida vähem võimas neoonlamp, et terra kuum punkt oleks umbes 30° ja külm punkt 25°, 12 tundi soojust ja 12 tundi umbes 22° kogu terras. Reptiilidele mõeldud neoon peab olema terra sees, kuna klaas filtreerib UV-kiired, mis on loomale vajalikud.

Arvestades terra suurust, oleks soovitatav kasutada selliseid tooteid: 40 vatti lamp koos 5% UVB-neooniga ja tavaliselt ei ole vaja soojendavat plaati, kuna 40 vatti on juba piisav temperatuur. Kui näete, et sellest ei piisa, võite alati lisada juurde või valida võimsama lambi.

Head päeva

Elodie Zoomaliast

sebastien
5 sõnumid
sebastien fr
[vasakul]Tere, jah, isegi 2% UV oleks piisav, sest nad ei vaja palju !!![/vasakul]
Nolwenn
1 sõnumid
nolwenn fr
Tere, mul on albiino leopardgecko ja olen kuulnud, et soojuslambid on selle liigi jaoks kahjulikud, kuid uurides olen kõikjal näinud, et soojuslampi saab kasutada. Kas see on tõsi ja kui jah, siis milliseid saab kasutada?
Clara
12 sõnumid
clara fr
Tere, need ei ole soojendavad, vaid LED-id, mis tugeva valgustusega takistavad gekol silmi avamast. Mõned lisavad siiski natuke UV-d, madala intensiivsusega, 2-4%. Uus Arcadia LumenIze dimminguga valgusti võib olla kasulik, et vältida "liiga tugevat valgust".
Hugo
2 sõnumid
hugo fr
Tere, mitte soojendavat lampi!
Hugo
2 sõnumid
hugo fr
Elodie ei tea midagi ja tahab lihtsalt oma tooteid müüa
sebastien
3 sõnumid
sebastien fr
Tere, loomulik valgus on palju parem. Pole ohtu põletustele ja õhuniiskuse langusele

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest