Küsimused, tootearutelud Zoomalia Basic Complete Meat Adulte

85% kliendid

soovitan seda toodet

27 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, mis on palun krõbinate mõõtmed?
Sefkan
1 sõnumid
sefkan fr
Tere, kui kaua kestab kampaania 31.99 asemel 41.99? Aitäh
Jessica
25 sõnumid
jessica fr
Tere, Müügihind 31,99 € on tavaline müügihind. Selle toote puhul pole praegu soodustust. Lugupidamisega, Jessica Zoomalia meeskonnast
Romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, kas need krõbinad sobivad steriliseeritud Austraalia lambakoerale?
Angélique
9 sõnumid
angélique fr
Tere, ma ei arva. Teie koer võib sellest juurde võtta.
Kim
1 sõnumid
kim fr
Tere, mu koerad on steriliseeritud. Need krõbinad sobivad neile suurepäraselt. Nad ei võta kaalus juurde.
Djamaïlo
1 sõnumid
djamaïlo fr
Tere, milline on nende krõbinete täpne koostis, palun? Tänan ette.
Eva
4 sõnumid
eva fr
Tere, siin on leitavad andmed. Kui soovite rohkem üksikasju, peate nendega otse ühendust võtma, et saada üksikasjalikumat vastust. Koostis: liha ja loomset päritolu kõrvalsaadused, teraviljad, taimset päritolu derivaadid, õlid ja rasvad, taimsete valkude ekstraktid, mineraalained. Analoogilised koostisosad: valgud: 23%, rasvad: 10%, kiudained: 3%, toortuhk: 10%, kaltsium: 2,5%, fosfor: 1,49%
Francine
1 sõnumid
francine fr
Väga isuäratavate katetega krõbinad, kuid sees on loomsed kõrvalsaadused nagu suled ja küüned, mis on kuumutatud väga kõrgetel temperatuuridel, et jäätmeid kasutada
Emilie
1 sõnumid
emilie fr
Kas need sobivad chihuahua jaoks?
Eva
4 sõnumid
eva fr
Krõbinad sobivad keskmise suurusega koerale.
Sergio
2 sõnumid
sergio fr
Ma arvan, et täiskasvanute krõbinad on sellele koeratõule liiga suured
Sergio
2 sõnumid
sergio fr
Ei, ma arvan, et need on nende lõugade jaoks liiga mahukad.
stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, mitte chihuahua'dele, need on liiga suured
claude
3 sõnumid
claude fr
Tere, kui suur on nende krõbinate lihasisaldus protsentides? See detail ei ole märgitud. Aitäh.
Frederic
1 sõnumid
frederic fr
23% valk sisaldus krõbinates
Eva
4 sõnumid
eva fr
Tere, milline on fosfori ja kaltsiumi protsent Zoomalia Adult kuivtoidus?
Eva
4 sõnumid
eva fr
Kaltsium 2,5% Fosfor 1,49%
Mickael
1 sõnumid
mickael fr
Tere, kas kuivtoit sobib shar pei'le
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Jah, mina annan need oma Austraalia lambakoerale
sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas krõbuskite suuruseks eelistate keskmist või väikest? Aitäh.
Romain
1 sõnumid
romain fr
Krõbinad on keskmise suurusega
audrey
1 sõnumid
audrey fr
Need on keskmise suurusega, isegi suured
Claude
1 sõnumid
claude fr
Tere, krõbinate suurus sobib pigem keskmistele või suurtele koertele. Head päeva.
martine
1 sõnumid
martine fr
Ma olen just oma pangaga kinnitanud ja näen, et tellimus pole registreeritud. Mida teha?
Marie
1 sõnumid
marie fr
Üldiselt tehakse allahindlus ostukorvi eest tasumisel ja pärast makse kinnitamist tuleks oodata Zoomalia veebisaidile naasmist, vastasel juhul tellimust ei registreerita
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Martine.Kui tellimus on kinnitatud, saate kinnituskirja. Kui ei, siis ei ole makse õnnestunud (panga keeldumine või internetiühenduse katkemine). Soovitan teil uuesti tellida, eelistatavalt arvuti kaudu. Kui teil on küsimusi, võtke julgelt ühendust klienditeenindusega telefonil 0 892 487 487 või oma kliendikonto kaudu. Nägemiseni. Amandine Zoomalia'lt
Magali
1 sõnumid
magali fr
Tere, kuvatud hind ei vasta ostukorvi hinnale (soodushind 17,49 ja ostukorvis muutub 24,99-ks).

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest