Küsimused, tootearutelud Zoomalia Basic Complete Meat Adulte
27 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
nathalie
Tere, mis on palun krõbinate mõõtmed?
1 sõnumid
sefkan
Tere, kui kaua kestab kampaania 31.99 asemel 41.99? Aitäh
25 sõnumid
jessica
Tere, Müügihind 31,99 € on tavaline müügihind. Selle toote puhul pole praegu soodustust. Lugupidamisega, Jessica Zoomalia meeskonnast
1 sõnumid
romain
Tere, kas need krõbinad sobivad steriliseeritud Austraalia lambakoerale?
9 sõnumid
angélique
Tere, ma ei arva. Teie koer võib sellest juurde võtta.
1 sõnumid
kim
Tere, mu koerad on steriliseeritud. Need krõbinad sobivad neile suurepäraselt. Nad ei võta kaalus juurde.
1 sõnumid
djamaïlo
Tere, milline on nende krõbinete täpne koostis, palun? Tänan ette.
4 sõnumid
eva
Tere, siin on leitavad andmed. Kui soovite rohkem üksikasju, peate nendega otse ühendust võtma, et saada üksikasjalikumat vastust. Koostis: liha ja loomset päritolu kõrvalsaadused, teraviljad, taimset päritolu derivaadid, õlid ja rasvad, taimsete valkude ekstraktid, mineraalained. Analoogilised koostisosad: valgud: 23%, rasvad: 10%, kiudained: 3%, toortuhk: 10%, kaltsium: 2,5%, fosfor: 1,49%
1 sõnumid
francine
Väga isuäratavate katetega krõbinad, kuid sees on loomsed kõrvalsaadused nagu suled ja küüned, mis on kuumutatud väga kõrgetel temperatuuridel, et jäätmeid kasutada
1 sõnumid
emilie
Kas need sobivad chihuahua jaoks?
4 sõnumid
eva
Krõbinad sobivad keskmise suurusega koerale.
2 sõnumid
sergio
Ma arvan, et täiskasvanute krõbinad on sellele koeratõule liiga suured
2 sõnumid
sergio
Ei, ma arvan, et need on nende lõugade jaoks liiga mahukad.
1 sõnumid
stephanie
Tere, mitte chihuahua'dele, need on liiga suured
3 sõnumid
claude
Tere, kui suur on nende krõbinate lihasisaldus protsentides? See detail ei ole märgitud. Aitäh.
1 sõnumid
frederic
23% valk sisaldus krõbinates
4 sõnumid
eva
Tere, milline on fosfori ja kaltsiumi protsent Zoomalia Adult kuivtoidus?
4 sõnumid
eva
Kaltsium 2,5% Fosfor 1,49%
1 sõnumid
mickael
Tere, kas kuivtoit sobib shar pei'le
1 sõnumid
audrey
Jah, mina annan need oma Austraalia lambakoerale
1 sõnumid
sylvie
Tere, kas krõbuskite suuruseks eelistate keskmist või väikest? Aitäh.
1 sõnumid
romain
Krõbinad on keskmise suurusega
1 sõnumid
audrey
Need on keskmise suurusega, isegi suured
1 sõnumid
claude
Tere, krõbinate suurus sobib pigem keskmistele või suurtele koertele. Head päeva.
1 sõnumid
martine
Ma olen just oma pangaga kinnitanud ja näen, et tellimus pole registreeritud. Mida teha?
1 sõnumid
marie
Üldiselt tehakse allahindlus ostukorvi eest tasumisel ja pärast makse kinnitamist tuleks oodata Zoomalia veebisaidile naasmist, vastasel juhul tellimust ei registreerita
287 sõnumid
zoomalia
Tere, Martine.Kui tellimus on kinnitatud, saate kinnituskirja. Kui ei, siis ei ole makse õnnestunud (panga keeldumine või internetiühenduse katkemine). Soovitan teil uuesti tellida, eelistatavalt arvuti kaudu. Kui teil on küsimusi, võtke julgelt ühendust klienditeenindusega telefonil 0 892 487 487 või oma kliendikonto kaudu. Nägemiseni. Amandine Zoomalia'lt
1 sõnumid
magali
Tere, kuvatud hind ei vasta ostukorvi hinnale (soodushind 17,49 ja ostukorvis muutub 24,99-ks).