Küsimused, tootearutelud
62 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
brandon
Tere, ma just omandasin Hermanni kilpkonna ja leidsin talle ilusa terraariumi mõõtmetega 80x40x40. Tema lamp on katki läinud ja ma mõtlesin, millise võimsusega lampi on vaja minu väikesele Aprilile? Lugupidamisega Brandon Coppee
1 sõnumid
mikael
Tere, mul on väike põuamao terraarium suurusega 50x25x25. Millist soojenduslampi peaksin võtma, et saavutada temperatuur 40 kuni maksimaalselt 45 kraadi?
3 sõnumid
solen
Tere, Minu Trachemys scripta ja Pélomédusa kilpkonna lamp on läbi põlenud. Millist lampi te soovitate? Minu kodu lähedal olevates poodides pole kunagi lampe ja kuigi ma tellin neid poodidest, ei jõua need kunagi kohale... Minu Trachemys'e akvaarium on 79 cm pikk, 29 cm lai ja 25 cm kõrge, samas kui minu Pélomédusa akvaarium on 41 cm pikk, 21 cm lai ja 10 cm kõrge (ta on veel beebi). Olen saanud erinevaid nõuandeid, nagu UV- ja UVB-soojuslamp, UV-ta soojuslamp ja UVB-soojuslamp. Seni olen kasutanud UVB-soojuslampe, kuid võib-olla eksin. Täname vastuse eest.
2 sõnumid
delphine
Tere, Soovides vähendada praegust tarbimist (keraamiline lamp 75W), millise võimsuse valida, et soojendada minu trachemys scripa rannikut 150x40x50 akvaariumis, kus lamp ja rannik asuvad umbes 25 cm kaugusel, palun?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Vajalik on võtta vähemalt 60W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
anne
Tere, ma soovitada küsida loomapoest või spetsialistilt, millist lampi täpselt valida, kuid üldjuhul vajavad maatekiloomad UVB-lampi, mis aitab neil toota D-vitamiini. Lisaks on vaja soojenduslampi, mis aitab luua terraris sobiva temperatuuri. Kindlasti jälgi, et valgustid oleksid paigutatud nii, et kilpkonn saaks soovi korral liikuda neile lähemale või kaugemale, et temperatuuri ise reguleerida.
2 sõnumid
alexandre
Tere, mul on pituophis catenifer sayi. Plaanin panna selle täiskasvanuna terraariumisse, mille mõõtmed on 140 x 120 x 130. Praegu on tema küte põranda kaudu ja see sobib talle väga hästi. Kavatse siiski paigutada tema uude terraariumisse suure lameda kivi, mille kohal on lamp, kuid ei taha saavutada 40 kraadi, sest tal on vaja ainult 30/32 kraadi lambi all. Selline seadistus võimaldab koos kaabliga (loomulikult paigaldatuna tema haardeulatusest välja) saavutada temperatuuri gradient 32 kuni 24 kraadi (32 lambi all, 30 põrandal soojas otsas ja 24 külmas punktis). Millist tüüpi lampi te mulle soovitate? Arvestades, et mul on vaja kütvat lampi, mis stimuleerib ka taimede kasvu, sest ma teen talle loodusliku terraariumi. Ja mis "vatt" veel? Tänud ette vastuste eest. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame viidet 2025, mis on paremini sobiv, pakkudes taimedele vajalikku soojust ja valgust. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie
Tere kõigile, mul on 8 kuu ja kahe nädala vanune pogoana ning ma just ostsin talle uue terraariumi suurusega 120x60x60 (varasema 80x60x60 asemel). Mul on soojenduslamp (30/35°C) ja UV-lamp, kas sellest piisab suuremas terraariumis? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vajadusel tuleb soojuslampide ja UV-lampide võimsust kohandada. Soovitame esmalt kontrollida oma praeguse varustusega uue terraariumi temperatuure. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emie
Tere, mul on 7-kuune stepi kilpkonn ja ma tahaksin teada, milline on ideaalne temperatuur soojas punktis, sest olen saanud väga erinevaid nõuandeid... Ja millist pirni te soovitate? Kas on olemas tabel, mis näitab kraade vattide kaupa? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Stepi kilpkonna jaoks peab kuuma koha temperatuur olema 40°C. Lamp peab seega olema suhteliselt võimas. Lamp tuleb valida vastavalt sellele, kuhu te selle paigutate, sest lambi ja kuuma koha pinna vaheline kaugus muudab temperatuuri. Ärge kartke pöörduda erinevate foorumite poole, et saada vastuseid, mis on kohandatud teie vajadustele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
baro
Tere, kas see pirn suudab veekilpkonna jaoks plaadi kuumutada 31 kraadini 30 cm kaugusel plaadist? Ja kas see pirn eraldab UVA- ja UVB-kiirgust? Kui ei, siis kas saate soovitada mõnda pirni, mis teeb seda kõike? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate kasutada Solar Glo pirni, mis ühendab mõlemad funktsioonid. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html 125W-st piisab. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
joy
Tere, mul on kaks Paleomedusa kilpkonna. Millist tüüpi lampi peaksin kasutama, et temperatuur oleks nende rannal 33 kuni 36 kraadi 35 cm kaugusel? Suur tänu.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Vaja on 150W pirni. Soovitame kontrollida temperatuuri ja reguleerida kõrgust vastavalt saavutatud kuumusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
loic
Tere Temperatuur kõigub minu kodus väga palju. Kas terrariumi mõõtmetega 150×50×60 võib panna kaks 100W lampi ja 46W soojendusmati? Kavatsen kõik ühendada termostaadiga. Kas nende 3 eseme kombinatsioon on minu BIC jaoks sobiv? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, saate kombineerida kuumutuspirne ja matti. Termostaat võimaldab teil temperatuuri täpsemalt hinnata ja kontrollida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cyril
Tere, Millist vatti valida, et saada 30/33 kraadi soojust terrariumi kuumimas punktis, mille mõõtmed on 150 cm pikk, 60 cm lai ja 60 cm kõrge? Teades, et mul on juba selle mõõduga terrarium ja 160-vatise lambiga saan 45 kraadi lambi all. Kui saate mind aidata, aitäh ette. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saame teid suunata terrariumi soojendava lambipirni mudeli 100W, viitenumber 6526, juurde. Siiski soovitame teil oma alust termostaadiga ühendada, et temperatuuri paremini reguleerida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
celine
tere, milline tugi on kõige sobivam sellele pirnile, palun? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle lambi jaoks peaks sobima klambriga lambialus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cyril
Tere õhtust, mul on olemas 120-60-60 terrarium, mida juba toidab Solar raptor lamp, millega saan kuumas punktis 33 kraadi. Sooviksin teada, millist küttelampi valida, et saavutada temperatuur 40-45 kraadi? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 40W lamp peaks olema teie nõudmistele piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sabrina
Tere, kas saate mulle öelda selle lambi ligikaudse eluea, sest üks minu viimasel tellimusel ostetud lamp soojendas mu terraariumi vaevu nädala, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Lambipirnid vahetatakse igal aastal. Selle eluiga sõltub sellest, kuidas te seda kasutate. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
blandine
Tere, mul on 120x60x60 terrarium oma testudo graeca jaoks ja sooviksin teada, kas see soojenduslamp sobib nende soojuspunktiks ning kui palju vatte peaksin valima. Ette tänades. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn peaks sobima. Vatti arv sõltub teie ruumi temperatuurist ja sellest, kas on olemas teine soojusallikas. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
laura
Tere, ma tahaksin teada, kas see pirn sobib troopilise terraariumi jaoks (70/90% niiskust)? Kui ei, siis millist te mulle soovitate? Ja teades, et minu terraariumi mõõdud on 125x125x185 (lxLxh), siis mitu vatti peaksin valima? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame seda lampi: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Tervitades, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
mickael
Tere, mul on kaks skorpioni, mida te soovitaksite kütmiseks? Kas päevatemperatuur peaks olema 28 kraadi ja öösel 20 kuni 22 kraadi?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame teile seda toodet pakkuda, kui teil on keiserlikke skorpione: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
estelle
Tere, ma just omandasin endale maakilpkonna, mille panin terraariumisse. Tahaksin talle panna soojustuslambi, kuid ma ei tea, kuidas valida, milline intensiivsus? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kõik sõltub teie terraariumi suurusest, teie toa ümbritsevast temperatuurist ja sellest, kas teil on veel üks soojusallikas, seega on raske teile täpselt vastata. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
clément
Tere, ma kasvatan kilke ja mul on vaja temperatuuri 30–35 kraadi. Mul on umbes 70 cm pikkune, 40 cm laiune ja 40 cm laiune plastkarp. Millise võimsusega pirni vajaksin, et saavutada see temperatuur? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitan kasutada 60 W pirni koos termostaadiga, et saaksite temperatuuri võimalikult hästi reguleerida. Lõppude lõpuks sõltub kõik ruumi temperatuurist, kus terraarium asub. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
clément
Tere, milline sokkel see pirn on? Ja mitu vatti vajab pirn, et saavutada 30 kraadi? Aitäh, lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on E27 sokkel. Kõik sõltub teie terraariumi suurusest ja teie pirni asukohast. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
fabienne
Tere, mul on kaks küsimust: Esimene: mul on tavaline laualambijalg. Kas seda pirni on võimalik sinna keerata? Teine: kas see pirn sobib noortele maismaakilpkonnadele? Aitäh, Fabienne
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellele lambipirnile soovitame järgmist alust: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sun-dome-avec-douille-en-ceramique-et-reflecteur-en-alliage-p-79.html. See lambipirn sobib noortele maismaakilpkonnadele. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
1 sõnumid
tifani
Tere, tahaksin teada, kas 40 W soojuslamp terrariumile tarbib palju elektrit???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tarbib 0,040 kW/h. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
1 sõnumid
thibault
Tere, kas see pirn on piisav soojuse ja valguse allikas puitterrariumis, milles on sees kaks Hermann kilpkonna? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 60 W soojenduslamp on piisav, asetage see avatud kohale, kus kilpkonnad armastavad puhata. Lamp kiirgab valgusvoogu, kuid see pole selle peamine omadus. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
corinne
Tere, 18. septembril 2011 ütlesite, et see pirn on ühildatav Glow Light Maxile klambriga. 3. märtsil 2013 ütlesite, et see ei ole ühildatav. Kas see on lõpuks ühildatav? Merevineeri terrariumis suurusega 1.60 x 1.20 x 0.60 (KxLxS) on mul 100W powersun, mis soojendab 26 kraadini. Mul on vaja 30 kraadi, et mahutada veedraakonit. Kas ma võin lisada küttepirni temperatuuri tõstmiseks, ja kui jah, siis kui palju vatte?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame seda küttelampi: https://www.zoomalia.com/animalerie/intense-b-spot-25w-chaleur-p-18971.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
5 sõnumid
mikael
Tere, kui palju vatti on vaja minu pogoanele? Terraariumi mõõtmed on 60x30x45
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kas soovite selle pirniga siduda teise soojusallika? Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sandrine
Tere, millist võimsust oleks vaja 150x60x60 puidust terraariumi jaoks? Plaanin paigaldada 90 cm 30-vatise Reptil Go 10 neoonlambi. See terraarium on mõeldud minu pogoonadele.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame valida 60 W pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julien
Tere, kas see pirn sobib combo deep dome hoidikuga?
6 sõnumid
séverine
Tere, kas see lamp võiks sobida Glow Light Maxi klambriga lambialusele? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,See pirn ei sobi, võite kasutada kuni 250W pirni, välja arvatud küttelamp või keraamiline lamp, mis annaksid sellele lambitoele liiga palju soojust. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nadege
Tere, millist lampi peaksin võtma 60x35x23 terrariumi jaoks, mille all on 28x28 soojendusvaip Hermanni kilpkonna jaoks soojendusega ruumis temperatuuriga 22°C.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie terraariumi mõõtmete puhul ja arvestades, et teil on juba soojendusmatt olemas, piisab 50W pirnist. Leiate ainult soojendavaid ja kombineeritud UV- ja soojendusega pirne, samuti halogeene? Igal juhul valige 50W. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
christine
Tere, kui paigaldan lambipirni 30 cm kõrgusele oma kilpkonna platvormi kohale, kas 40 W pirn on piisav? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhimõtteliselt võimaldab 40-vatine lamp saavutada temperatuur umbes 32 kraadi. Siin on link, mis võib olla abiks teie kilpkonna kasvatamisel: http:/jacques.prestreau.pagesperso-orange.fr/tortues/pdf/35_aquarium.pdf Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
9 sõnumid
auguste
Tere, millist võimsust on vaja 80/45/60 klaasterraariumi jaoks, kus elab pogona, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
See sõltub teistest terraariumis olevatest valgustitest. Arvestades teie terraariumi suurust, on umbes 100W vajalik.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
See sõltub teistest terraariumis olevatest valgustitest. Arvestades teie terraariumi suurust, on umbes 100W vajalik.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
3 sõnumid
fanny
Tere, mul oleks vaja oma kilpkonna jaoks soojendavat lampi ja UV-lampi. Kas see lamp sobib mõlema jaoks? Või mida te mulle soovitate osta, arvestades, et kavatsen teilt osta 2 lampide hoidjat Glow Light Maxi.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, piisava UV-kiirguse saamiseks soovitame teil valida pigem Power Sun / Sun Glo / Beam pirnid.
1 sõnumid
7790
Tere, kas see pirn toodab UVB-d ja kas see sobib kokku Glow Light Maxi klambriga lambialusega? Aitäh ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,See pirn toodab tõepoolest UVB-d ja sobib glo-light hoidjaga.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond