Küsimused, tootearutelud

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
158189
2 sõnumid
158189 fr
kas see piimapudel sobib liivahiirtele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lutipudel sobib liivahiirtele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
eric
4 sõnumid
eric fr
Kuidas see lutipudel kinnitatakse? Mul on 1,50 m kõrge traatpuur ja olen näinud, et see tuleks panna puuri katusele. Kas küljele pole kinnitust?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate "konksu" abil kinnitada selle puuri küljele, kinnitades ühe võre selle konksuga (pöörates konksu). Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
karyn
3 sõnumid
karyn fr
Tere, kuidas see kiosk kinnitatakse, kas see käib ülemise võre külge? Kas see sobib kokku Zoozone puuriga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See jooginõu kinnitub puuri katusele. Siiski soovitame valida sama kaubamärgi tooteid. Kui teie puur on Living World, soovitame valida Living World jooginõu, näiteks selle: https://www.zoomalia.com/animalerie/biberon-pour-rongeurs-p-15539.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest