Küsimused, tootearutelud Puuri jänestele ja merisigadele - 100 cm - Caesar 3 topelt

40 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alicia
3 sõnumid
alicia fr
Tere, kas saab kinni panna osa, kus on koos puuri pakutav rest? Kuna mul on siserest. Tänan ette vastuse eest.
melanie
1 sõnumid
melanie fr
Tere, kas on võimalik trepi ava sulgeda, et tõesti eraldada kaks puuri, või kas on olemas kahekordne puur, mis ei anna juurdepääsu teisele?
oceane
1 sõnumid
oceane fr
Tere, otsin oma küülikutele maja, mis oleks nagu puuris. See peaks saama kinnituda. Kas saate mind aidata? Head päeva
ISABELLE
20 sõnumid
isabelle fr
Tere, ma tahtsin teada, kas sellel puuri on võimalik vahetada kaks plastmassist külge metallrestide vastu, sest mu jänes närib plastikut ja mul on sisemine heinapuu ja sisemised kausid (toit + vesi). Ma ei usalda liiga palju plastikut, kuid suurus meeldib mulle küll.
Océane
2 sõnumid
océane fr
Tere, soovin puust redeli välja vahetada, kuid ei tea, millist mudelit valida.. kas saaksite mulle nõu anda, palun
Myriam
1 sõnumid
myriam fr
Absoluutselt !! See on tõesti väga avar
erika
3 sõnumid
erika fr
Tere, tahaksin teada, millised on trellide vahed ja kas neid saab kohandada rottidele sobivaks?
Claire
1 sõnumid
claire fr
Tere, vahekaugus on 3 cm, seega üsna lai. Ütleks, et sobib täiskasvanud rottidele.
Cassandre
2 sõnumid
cassandre fr
Tere, selle puuri ostsin teie juurest umbes 10 kuud tagasi. Tahtsin küsida, kas treppi on võimalik eraldi osta.
Mélissa
1 sõnumid
mélissa fr
Tere, kas see puur sobib kahele kääbusküülikule? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib suurepäraselt kahele kääbusküülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexandre
1 sõnumid
alexandre fr
Tere, Sooviksin teada, kas on võimalik osta ainult osa sellest puurist, kuna mul on juba 100 cm Zolia CAESAR puur (vt https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-a-lapin-cochon-d-inde-100cm-zolia-caesar-p-31325.html). Või kuna põrandas/lakke on auk, tuleb kõik korraga osta? Ette tänades. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seda puuri ei pakuta komplektina ja seda ei ole võimalik osadena osta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Bleuenn
1 sõnumid
bleuenn fr
Tere, millised on selle puuri kohaletoimetamise kasti mõõtmed? Kas seda on võimalik kolimise ajal uuesti kokku panna? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pakendikarp on umbes 105 x 55 x k 30 cm. Puuri on lihtne lahti võtta ja sama lihtsalt uuesti kokku panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Virginie
1 sõnumid
virginie fr
Tere, olen pettunud veebisaidi toimimise üle, mulle valitud artikli all pakuti maksmist kolmes osas, kuid tellimuse esitamise ajal ei pakutud mulle kunagi seda makseviisi, mida oleksin tahtnud teha. Kas oleks võimalik seda muuta?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mis tahes küsimuste või probleemide korral tellimusega saate meie klienditeenindusega ühendust võtta numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni 10:30-12:30 ja 14:30-17:30). Nõustaja aitab teid tellimuse esitamisel. Lugupidamisega Zoomalia meeskond Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõikide tellimuste kohta esitatud küsimuste või probleemide korral võite võtta ühendust meie klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10.30-12.30 ja 14.30-17.30). Meie konsultant aitab teid meelsasti tellimuse vormistamisel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Benoit
1 sõnumid
benoit fr
Tere, kas saaksid panna 3 merisiga sellesse puuri, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib kolmele meriseale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, kas puur on piisavalt suur kahele meriseale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tänu oma tasandile mahutab see puur hõlpsasti kaks merisiga, kellel on kogu vajaminev ruum mugavaks elamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, Kas oleks võimalik saada sama puuri, kuid pikkusega 120 cm? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Caesar puurid on saadaval kahes suuruses: 80 cm ja 100 cm, 120 cm suurust ei ole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lara
1 sõnumid
lara fr
Kas puur on tõesti beež? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Vann on hall-beež. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
eva
1 sõnumid
eva fr
Tere, millal puur saadaval on? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur on saadaval ettetellimisel, peate selle tellima, et me selle kätte saaksime. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Shannon
1 sõnumid
shannon fr
Tere, kas ülemises kastis on augud, et nad saaksid ülevalt alla minna? Sõber tellis selle puuri, kuid seal ei olnud auke.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame, et tegemist on kahekordse puuriga, millel on juurdepääs ja kaldtee, et loom saaks liikuda ühelt korruselt teisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere, sooviksin teada, kas puuri kahte korrust saab eraldada, et seda oleks lihtsam puhastada. Aitäh, F. Hotel
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame, et korrused saab hõlpsaks juurdepääsuks eraldada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ANGELIQUE
1 sõnumid
angelique fr
Tere Kas mõlemal puurikomplektil on ees kaks suurt avamist nagu 80 cm puuris?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellel puurid on väike avaus ülemisel korrusel ja suur avaus alumisel osal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laura
2 sõnumid
laura fr
Tere, millised on selle puuri pikkuse, laiuse ja kõrguse mõõtmed? Kas on saadaval ka teisi värve? Kas on oht, et jänes närib treppi? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõõtmed on: 100 x 50 x 97 cm. Need puurid on ette nähtud närilistele, siiski ei saa me garanteerida, et teie loom treppi närima ei hakkaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
francois
1 sõnumid
francois fr
Tere, tahaksin teada, kas puuri saab jagada kaheks, et panna kaks jänest, üks üles ja teine alla. Suur tänu ette. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, te ei saa seda puuri kaheks jagada (alumisel salvel puudub luuk, et kinnitada läbipääs). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, kas ülemisele puurile ligipääsu sulgemiseks on olemas luuk? Sooviksin teha kaks eraldi puuri. Tänud vastuse eest ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, pealmisel kastil ei ole luuki. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest