Küsimused, tootearutelud Zolia Zen Falls - 2L - Veefontään kassidele ja väikestele koertele

51 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Ma tahaksin teada, kui palju maksab elekter, kui see on ühendatud 24/7?
Violette
25 sõnumid
violette fr
Tere. See purskkaev on suurepärane ja üks mu kassidest on selle järele eriti hull. Aga see kelm tõmbab korduvalt käpaga ülemise ümara osa (mida ma nimetan mütsiks) maha. Pärast seda võib ta pool tundi vaadata, kuhu vesi voolab! :)) Sooviksin, et ta ei saaks seda eemaldada, kuna leian, et see kaitseb vett ja avasid üsna hästi... Kas kellelgi on idee? Aitäh!
Aurore
1 sõnumid
aurore fr
Tere, minu kass tegi sama, nii et ma kasutasin lihtsalt teipi. Ma vahetan seda, kui ma pean purskkaevu puhastama. Ma pole veel leidnud teist alternatiivi, kuid teip püsib hästi...
Ashley
2 sõnumid
ashley fr
Tere, ma pildil ei näe juhet, kas see on juhtmevaba purskkaev?
MAYBELINE
2 sõnumid
maybeline fr
Sellel purskkaevul on pikk juhe, mis võimaldab selle põrandale asetada ka siis, kui pistikupesa asub kõrgemal.
Karine
2 sõnumid
karine fr
Tere õhtust, mina ootan samuti vastust sellele küsimusele. See ei tohiks kaua aega võtta. Minu Zoomalia kontaktisik soovis mu tellimuse numbrit. Jätkame jälgimist.... Head õhtut.
Charline
2 sõnumid
charline fr
Tere, viimasel ajal teeb purskkaev müra. Kas on võimalik osta ainult pump? Mis on viitenumber? Aitäh
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
TerePump on saadaval müügijärgses teeninduses.Et saaksime teie päringut töödelda, kutsun teid üles saatma päring otse tellimuse kaudu.Meie klienditeenindus on rõõmus, et saab teie päringule vastata. Soovin teile ilusat päeva. Nathalie Zoomaliast
Julie
3 sõnumid
julie fr
Lõpetuseks: Uuendan kogu purskkaevu umbes iga 10 kuni 15 päeva tagant. Kui tase langeb, lisan pudelivett peale oodates. Välja arvatud juhul, kui märkan, et see on sülje tõttu määrdunud lol. Purskkaevu heli tekib ainult siis, kui tase on liiga madal!! Muidu on laitmatu. See ei tee üldse müra. Sellest ajast, kui mul see on ja eraldasin selle toidukausidest, joovad minu kassid palju rohkem. *jah, kassid ei armasta, kui nende veepunkt on sööda lähedal! Olen tootega tõeliselt rahul. Lihtne, 1 aasta kasutamist ja erilisi probleeme pole. Tuleb lihtsalt korralikult hooldada
Rodolphe
5 sõnumid
rodolphe fr
Tere õhtust, Julie, kas see tähendab pärast lugemist, et teie kaaslased joovad vaid 2 l vett iga kahe nädala tagant? Ma olen tõesti üllatunud.
Julie
3 sõnumid
julie fr
Tere õhtust, ei, ma märkisin, et kui tase langeb, lisan uuesti vett, pudeliga allikavett, selle vee kohale, mis juba olemas on. Kogu vee vahetan umbes iga 10 päeva tagant. Kallan kõik välja, puhastan kõik ja siis täidan uuesti alati allikaveega. Nad joovad mõlemad palju. Tase langeb juba 3 päevaga märgatavalt!
Julie
3 sõnumid
julie fr
Tere kõigile, öösel võib seadme kindlasti välja lülitada (kuid see ei tee müra, seega ei pruugi see olla vajalik). Peamine on see, et vesi enam ei filtreeru ja tolmuosakesed moodustavad õrna nähtamatu kihi veepinnal. Hommikul, kui seadme uuesti tööle panete, segunevad öösel kogunenud jäägid veega. Seega pole sellel tegelikult mõtet! Neile, kes on toote suhtes rahulolematud, kuna pump ei tööta... isiklikult on mul olnud see mitmeid kuid ja probleeme pole olnud! Filtreid vahetan iga kuu. Ja väga tähtis on: ma ei pane sinna kraanivett!! Jätke kraanivesi kaussi seisma ja vaadake paari päeva pärast tekkinud katlakivi!! Ma ei taha, et sellised jäägid minu kasside seedekulglasse jõuaksid! See aitab ka pumba ummistumist vältida.
Violette
25 sõnumid
violette fr
Tere õhtust! Tahaksin selle purskkaevu paigaldada tuppa, kuhu minu kassidel on juurdepääs ainult päevasel ajal (nad magavad nagunii meiega ja neil on kodus teisi veekohti). Kas ma saan selle ööseks vooluvõrgust välja lülitada või ei ole see soovitatav? Tänan teid arvamuste eest!
Rodolphe
5 sõnumid
rodolphe fr
Tere õhtust, ma just lugesin erinevate inimeste kommentaare ja pean ütlema, et olen veidi üllatunud. Milleks lasta väike pump töötada 24 tundi ööpäevas ja seitse päeva nädalas, kui on täiesti võimalik kasutada ühendatud pistikut või programmi, et see pump saaks öösel puhata või mõneks tunniks vastavalt teie vajadustele või eemalolekule. Milleks lasta sellel pidevalt töötada? Seda öeldes, minu arvates on see väga hea toode.
Rodolphe
5 sõnumid
rodolphe fr
Lisan veel, et soovitatav on siiski vett uuendada vähemalt kord päevas. Seda öeldes on see ainult minu arvamus ja igaüks on vaba tegema, mida soovib.
Rodolphe
5 sõnumid
rodolphe fr
Ma lisan siiski siia juurde, et minu arvates on mõistlik vett vähemalt kord päevas vahetada. Kuid see on vaid minu seisukoht ja igaüks on vaba toimima nii, nagu ta soovib.
eiane
1 sõnumid
eiane fr
Tere, ma ei näe vastust Emilie küsimusele: kas see toode on garantiiga? Ja kui kauaks. Aitäh vastuse eest, sest ostsin selle seadme aprillis 2021 ja pump muutub tõesti üha nõrgemaks, hoolimata sellest, et puhastan seda kord nädalas... igatahes vesi ei liigu enam peaaegu üldse...
Sophie
44 sõnumid
sophie fr
Tere, kõik vajalikud andmed leiate meie kasutustingimustest: https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/Parimate soovidega,Sophie Zoomaliast
CAROLE
6 sõnumid
carole fr
SIIN MA ARVAN, ET SAIT PEAKS VASTAMA, SEST KUI FONTAANI TOIMIMINE ENAM VÕI VÄHEM EI ESINE, TULENEB SEE PISTIKUST, SEALHULGAS KA VÄIKEST MOOTORIST FONTAANI PÕHJAS, MIS ON ELEKTRITOITEGA. KAS SEE SAIT MÜÜB SELLEST TULEVIKU, SEST FONTAANI PÕHIMÕTE ON, ET VESI OLEKS LIIKVEL, MEELITADES LOOMI JOOKSMA. TÄNAN, ET SEDA UURITE JA MEID TEAVITATE.
CAROLE
6 sõnumid
carole fr
TAGASISIDE TEIE TAOTLUSELE, MIS PUUDUTAB AKTIIVSEMAT MOOTORIT, SELLE KOHTA LUGESIN HILJUTI ROHKEM ARVUSTUSI, ET PURSUKEVETT TÖÖTAV MOOTORIOSA VÕIB OLLA USB-I KAUDU LAETAV, KUI SEE KAOTAB OMA VÕIMSUSE. KUI TEIL ON USB KAUDU LAETAVAD SEADMED JA TULEMUS ON NULL, ON TÕENÄOLISELT PUMBA MOOTORI AKU LÄBI. SEL JUHUL VÕTAN ÜHENDUST ZOOMALIAGA. KAS FONTAANIMOOTORI OSASID ON VÕIMALIK MÜÜA SELLELT BRÄNDILT? KUI JAH, SIIS TÄIUSLIK, KUI EI, SIIS ON MILLEGA TEGELDA. MIS VÕIKS OLLA LAHENDUS? AITÄH TEILE
Delphine
1 sõnumid
delphine fr
Tere, kas pump lülitub automaatselt välja, kui vett enam ei ole?
FREDERIQUE
2 sõnumid
frederique fr
Tere, Pump ei peatu, see töötab pidevalt. Tuleb kontrollida, kas minimaalne veetase on olemas...
Morgane
1 sõnumid
morgane fr
Tere, jah, purskkaev lakkab töötamast, kui vett pole piisavalt, mul on selline juhtum olnud. See hakkab kohe uuesti tööle, kui vett juurde panna.
CAROLE
6 sõnumid
carole fr
Tere, purskkaevu vee kogumisnõul on taseme indikaator, mis näitab, kui palju vett seal on! Muidu on see purskkaev ideaalne, kui talvel jäävad loomad sisse ja käivad harvemini joomas õues. Kodukassi Pablo jaoks, kes tahab juua ainult vihmavett sisehoovis, tekib külma tõttu mõned probleemid, kuna kassid peavad söögi tõttu palju jooma. Ostsin selle purskkaevu ilma suurema lootuseta ja kahtlused olid suured, kui Pablo vaatas purskkaevu sellise ilmega nagu "boh, see on läbi" mõtlesin endamisi! Kuid mõne päeva pärast nägin teda seda kasutamas! Oli tõeline rõõm teada, et ta on hüdreeritud ja rahulik, sest tal oli kodus vajalik olemas, nautides soojusest. Paigaldamine on väga lihtne, isegi liiga lihtne — keerulist otsime (naer). Hooldus on lihtne: vee vahetamine, purskkaevu puhastamine kord nädalas või kahe tagant, filtrikassetti vahetades kord kuus. Purskkaev on vaikne, pumba mootor on väike ja seetõttu vee voolu helid on rahustavad, tuues rahu ka loomadele. Pablo naudib enne joomist purskkaevu vaatamist. Loodan, et kõik need tagasisided toovad teieni infot, et pakkuda teie loomadele parimat. Soovin teile head vastuvõttu nendele nõuannetele ja parimat aastal 23, avastades seda purskkaevu. Lugupidamisega
EMILIE
1 sõnumid
emilie fr
Tere, kas see toode on garantiiga?
Ida Cecilia
1 sõnumid
ida cecilia fr
Tere, kas see purskkaev ühildub laadijaga USB-pistiku kaudu? Aitäh
Géraldine
1 sõnumid
géraldine fr
Tere jah, see on USB-pistik, mis ühendub laadijaga
Martine
1 sõnumid
martine fr
Tere, mul on see purskkaev olemas ja see ühendub korralikult laadijaga USB-pesa kaudu. Muide, mu kass armastab seda purskkaevu ja see on väga vaikne, suurepärane!
Axelle
2 sõnumid
axelle fr
jah, see on võimalik teha!
virginie
5 sõnumid
virginie fr
jah, see on USB-pesa
CAROLE
6 sõnumid
carole fr
küsimus on seejärel, kui kaua on võimalik USB abil ootada selle pumba blokeerimist, sest meil on siin patarei nagu telefonis, seoses sellega, kui pikk on selle viimane eluiga, kas te müüte, kui patarei on tühi, teise motoriseeritud uuesti laadimise bloki, milline jäätmetüüp see on, ma usun, et see on mõeldud patareide jaoks, ma mõtlen sorteerimise kontekstis, parimat, aitäh
SAMUEL
3 sõnumid
samuel fr
Tere, kas tegemist on purskkaevuga, kus vesi voolab nagu lillemudelil, või on see lihtsalt vesi, mis tassis liigub? Ma ei tea, kas see on väga selge. Ette tänades.
Francoise
1 sõnumid
francoise fr
Tere õhtust, Samuel T.L. Vesi ei voola kõrgelt, nagu võib näha lillelt. Toru jõuab purskkaevu servani, mis annab veidi mullitava veepinna. Minu kass armastab seda. Loodan, et olin selge, isegi kui seda on raske seletada.
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Tere Samuel T., purskkaev ei moodusta lille, kuid vesi on pidevas liikumises pinnal. Kui see on paigutatud kergelt köetud ruumi, jääb vesi jahedaks. Purskkaev ei tee mingit müra ja minu kass harjus sellega kiiresti. Kui see on täidetud, võimaldab selle maht umbes viieteistkümne päeva autonoomiat. Toode, mõistliku hinnaga ja vastavalt minu ootustele.
Murielle
1 sõnumid
murielle fr
Tere, pumba kõrval on väike must käsn, mida tahaksin vahetada, sest see on kahjustatud, kuid kust seda detaili leida? Vaatasin veebisaiti, aga ei leidnud midagi
Oceane
3 sõnumid
oceane fr
Tere, ma tahaksin ka muutust, kuid ei leia seda samuti
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Võib-olla sobib selleks väike tükk süsinikfiltrit (mida leidub köögikubudesse)? Kui see on lõigatud samadele mõõtmetele, peaks see sobima!
Claude-Nicole
2 sõnumid
claude-nicole fr
"Väike must käsn" on filter nagu tolmuimejates. Lõigake see sobivasse suurusesse.
Karen
1 sõnumid
karen fr
Tere. Leidsin selle käsna lingi: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-remplacement-pour-fontaine-chat-trixie-vital-flow-p-37462.html
Laure
17 sõnumid
laure fr
Tere, kas see purskkaev sobiks jänesele?
Ismail
1 sõnumid
ismail fr
Ei, ma ei usu, et see purskkaev sobib jänesele. Ma ei tea jänestest eriti midagi, aga mu õel on neid olnud mitu. Purskkaev on jänese jaoks liiga kõrge.
SABINE
2 sõnumid
sabine fr
Tere, kas kui elekter ära läheb, jääb sellesse purskkaevu ikka vesi sisse, et kass saaks seda kausina kasutada? Aitäh
Jean-Robert
1 sõnumid
jean-robert fr
Kahjuks ei saa ilma elektrita vett
Aurélie
3 sõnumid
aurélie fr
Tere, Ilma elektrita ei saa vesi üles tõusta, seega ei saa kass juua.
Delphine
2 sõnumid
delphine fr
Ei, kui purskkaevule ei anta enam voolu, siis vett ei pumbata enam kausi pinnale.
corinne
1 sõnumid
corinne fr
Olen just selle purskkaevu ostnud kaks kuud tagasi, tõepoolest alguses null müra. Kuid üsna kiiresti, ühe päeva pärast tekib veehääl, aga selle lahendamiseks surun õrnalt kuid kindlalt plastmasspulgaga voolikut, kust vesi välja tuleb, ja müra kaob. Siin on minu nipp. Peale selle meeldib see ainult ühele kassile. Teised ei tunne huvi. Kahju.
Claude-Nicole
2 sõnumid
claude-nicole fr
Aitäh teabe eest "väikese käsna" kohta, ma vaatan veebilehte.
elise
1 sõnumid
elise fr
Tere, mul on praegu purskkaev, mis ei tee üldse häält, kui see on täis (1,5L), kuid niipea, kui mu kass natuke joob ja alles on veel kergesti 1L, tekitab see palju voolava vee mürinat. Kas sellel purskkaevul on see puudus? Ette tänades vastuste eest
Aurélie
3 sõnumid
aurélie fr
Tere, kui purskkaevu veetase langeb, siis kostub ka voolava vee heli, kuid see ei ole vali, seega minu arvates ei ole see häiriv.
Alexandre
1 sõnumid
alexandre fr
Tere, tõepoolest on vee kerget voolamise heli, kui veetase on madal. Kuid ma ei leia seda segavana, pigem isegi lõõgastavana.
Delphine
2 sõnumid
delphine fr
Nii et minu jaoks, vabandust, kuid ma proovisin seda kahe esimesega, aga selle mudeli kaks purskkaevu tegid juba esimestel päevadel palju müra.
Axelle
2 sõnumid
axelle fr
kerge müra, kuid võrreldes sellega, mis mul enne oli, on see võrreldamatu!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest