Küsimused, tootearutelud Automaatne Krokettide Jaotur - 6 L - Zolia ZD 150 kassidele ja koertele
100% kliendid
soovitan seda toodet
58 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
gregoire
Tere kõigile, mul on küsimus automaatsete krõbinadosaatorite kohta (kassidele või koertele): kui loom kogu toitu ära ei söö, kas seade jagab ikkagi kindlaksmääratud aja järel uuesti uued krõbinad, mistõttu koguneb maapinnale hunnik krõbinaid?
8 sõnumid
paulette
Tere, Seoses teie küsimusega, et kui krõbinad jäävad alles, jagab seade tõepoolest järgmise koguse uuesti.
1 sõnumid
wilhelm
Tere, kui suur on sõiduulatus? :)
1 sõnumid
louise
Tere, Oleme just märganud, et parempoolsed nupud ratsioonide programmeerimise osas ei tööta enam. Soovisime annuseid kohandada, kuid need ei tööta. Kas tootel on garantii? Kuidas saaksime probleeme lahendada? Lugupidamisega, Louise
3 sõnumid
karine
Tere, ma ei suuda enam jaoturit programmeerida, kuna nupud vilguvad ja jaotus ei toimi. Olen lähtestanud, pannud sisse uued patareid, kasutanud vooluvõrku... Miski ei toimi. Ma nägin, et kellelgi oli sama probleem. Kas olete leidnud lahenduse?
1 sõnumid
sophie
Tere, kuidas saaks muuta vaikeprogrammi? See on ühendatud vooluvõrku, ma ei taha kasutada patareisid, sest sellega on probleem. Mul on hetkel palju elektrikatkestusi ja seetõttu nihkub kellaaeg, see läheb südaööle ning muudab ka toidukogust. Seega otsin lahendust. Aitäh
3 sõnumid
christelle
Tere, krõbinakauss on katki läinud ja enam ei püsi paigal. Ma sooviksin teada, kas jagaja on garantiiga kaetud või kas on võimalik osta uut kaussi?
3 sõnumid
nathalie
Tere, Kas saaksite mulle öelda tellimuse numbri, mille osa oli jaotur? Ootan teie tagasisidet ja soovin teile ilusat pärastlõunat. Nathalie Zoomaliast
3 sõnumid
christelle
Siin on minu tellimuse number °27696883
287 sõnumid
zoomalia
Tere Saatsin teile sõnumi, et teavitada teid kaebuse esitamise juhistest, kuna müügiautomaat on kaheaastase garantiiga. Parimate soovidega, Nathalie Zoomaliast
1 sõnumid
chrystèle
Tere, kas saaksite mulle öelda selle toitja jaoks maksimaalse graanulimäära?
1 sõnumid
pierre-yves
Tere, ma kasutan seda 1,5 kuni 2,5 cm suuruste krõbinatega Belcando täiskasvanud koera jaoks. Piisab, kui kaalute automaatselt antava koguse üle ja kalibreerite jaoturi, et anda õige kogus.
3 sõnumid
christelle
Tere, kas saaksite mulle anda mõõtmed H L l ja sügavuse, palun, teave pole väga selge. Aitäh.
29 sõnumid
sophie
TereSiin on mõõtmedLaius: 25 cmSügavus (pikkus): 35 cmKõrgus: 38 cmParimate soovidegaSophie Zoomaliast
1 sõnumid
sébastien
Tere, meie noor koer sõi just ühe meie ZD150 jagaja juhtme ära (mille ostsime teilt 2019. aastal ja mis töötavad väga hästi). Kas teil on seda varuosadena? Tänan vastuse eest
85 sõnumid
mathieu
Tere, Kahjuks ei ole meil kaablit eraldi. Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
philippe
Tere, huvitaks see jaotur, kas see sobib Zoomaliast ostetud merisea krõbinatele: ref. 126076 Grainless complete JR FARM? Kui jah, siis ostan selle. Tänan vastuse eest
1 sõnumid
nathalie
Tere, ma ei tunne toitu, millest te räägite. Aga ma võin teile öelda, et seal on kaks eri suurusega jaotuspropellerit. Mina kasutan väiksemat ja kahte erinevat krõbinatüüpi ilma igasuguste probleemideta. Ostsin selle jaoturi, et toita väga ahnet kassi. Olen väga rahul, sest see on aidanud minu väikest ahnet söögiisu reguleerida. Head päeva
2 sõnumid
philippe
Aitäh, Nathalie, kiire vastuse eest. Teie soovitus kahe erineva propelleriga tarne kohta on minu otsuse jaoks väga oluline. Veel kord tänan teid.
1 sõnumid
nadège
Tere, mul on propeller kinni, sest arvan, et see on kulunud. Kas pakute varuosasid? Aitäh
85 sõnumid
mathieu
Tere, Meil on saadaval varu-propellerid Zolia lemmikloomatoidu jaoturile. Kutsun teid üles võtma ühendust klienditoega vormi kaudu: https://www.zoomalia.com/support/question/index2/Head päeva
1 sõnumid
marie-b
Tere, kas krõbinatops on eemaldatav? selle puhastamiseks AITÄH
1 sõnumid
isabelle
Tere, jah, saate lahti võtta paagi ja selle kaane, et neid pesta.
1 sõnumid
lucie
Tere Kas see jaotur sobiks minu 30 kg kaaluv koerale? Tänan vastuse eest Lugupidamisega
8 sõnumid
paulette
Tere, jah, see sobib kõigile koertele.
1 sõnumid
lynda
Tere, kas saaksite mulle öelda, kuidas töötab vaakumseade, kui eemaldada plastmahuti. Ma selgitan, see on juba kaks korda juhtunud, et ma avastan, et midagi ei jaotu, nagu oleks see kinni jäänud. Ma ei kuule üldse mehhanismi käivitumas. Kui eemaldan plastmahuti koos krõbinatega ja vajutan "käsitsi" nuppu, tundub, et see on väga aeglane ja vaevu pöörleb... kas mootor on väsinud, kas keegi saaks proovida ja öelda, kuidas see toimib, kui töötab ideaalselt. Ma olen ka muutnud krõbinate kuju (sest ma olin muutnud, võib-olla see jääb selle tõttu kinni).... olen vahetanud patareisid ja ühendanud vooluvõrku. Tänan abi eest.
1 sõnumid
lucas
Tere. Kas on võimalik portsjonite arvu päevaaja järgi muuta? Näiteks: 2 hommikul, 1 lõunal ja 3 õhtul? Aitäh
1 sõnumid
sylvie
Tere, jah, saate portsjonite arvu vastavalt kellaajale programmeerida.
1 sõnumid
catherine
Tere kõigile, mul on Zolia automaatne krõbinajagaja. Ma ei suuda enam seadet seadistada, see ei lähe tagasi aja režiimi ja vilgub pidevalt. Krõbinad ei kuku alla, kuna kell ei ole kuvatud. Olen välja ja uuesti sisse lülitanud, ümber programmeerinud, kuid miski ei aita.
1 sõnumid
marie-alice
Tere, kas olete kontrollinud, kas allolev nupp on sisse lülitatud ja kas akud töötavad? Ostsin seadme kuu aega tagasi ja see töötab hästi isegi ilma patareideta, kuid parem on need panna, et vältida voolukatkestusi. Edu
3 sõnumid
karine
Tere, mul on sama probleem, klahvid vilguvad ja ma ei saa midagi salvestada. Kas olete lahenduse leidnud?
3 sõnumid
karine
Tere, mul on sama probleem, klahvid vilguvad ja ma ei saa midagi salvestada. Kas olete leidnud lahenduse?
1 sõnumid
emilie
Tere, minu kass on kahjuks allergiline teatud plastide suhtes, kas on võimalik selle mudeli puhul plastkauss eemaldada ja kasutada teist kaussi (näiteks roostevabast terasest taldrikut/kaussi)? Ette tänades :)
1 sõnumid
arnaud
Kaussi saab eemaldada (pesemiseks), kuid torn muutub ebastabiilseks, arvan, et sama osa peaks olema roostevaba... See ei ole ilmselge lahendus
1 sõnumid
deborah
Tere, tuleb teada, et kogu seade on valmistatud plastikust. Saate tõepoolest eemaldada osa, mis kogub krõbinad, kui need kukuvad, ja panna selle asemele klaasist või muu taldriku, kuid see peab olema eemaldatud osa kõrgune, et tagada stabiilsus. Siiski on ka krõbinad konteiner plastikust.
1 sõnumid
aurelie
See on võimalik, kuid seade on veidi tasakaalust väljas. Tuleks panna vahetükk või kinnitada seade turvalisuse tagamiseks. Kroketid on ka plastikust, muide.
1 sõnumid
mélissa
Tere, ma näen kommentaarides, et sellel tootel võivad esineda ummistused, mis võivad olla tingitud krõbinate suurusest, mis blokeerivad propelleri. Kasutan Virbac krõbinaid (mis on kaks korda suuremad kui Purina Proplani krõbinad), kas see võiks probleeme tekitada? Kas keegi on testinud seda jaoturit suurte krõbinatega?
1 sõnumid
valérie
Tere, võib-olla on minu vastus hilinenud, kuid olen kaks aastat kasutanud igapäevaselt seadet koos Virbac Veterinary HPM W2 Weight Loss and Control kassitoidugraanulitega, segades neid nutrivet'idega, ja siiani ei ole ma kunagi blokeerimist kogenud. Lugupidamisega
1 sõnumid
isabelle
Tere, viimasel ajal on programmeerimine tihti vigane. Kui ma programmeerin 2 portsjonit / toit, jagatakse AINULT üks portsjon! Seega muutsin selle 3 portsjoniks/toidukorraks ja kummalisel kombel langeb lõunasöögiks AINULT üks portsjon. Kuid 3 muu toidukorra puhul toimib see, saan oma 3 portsjonit! Olen selle lahti ühendanud ja mitu korda uuesti programmeerinud, kuid miski ei aita!!!! Sooviksin teada, mida peaksin tegema ja kas see toode on garantii all? Tänud ette
2 sõnumid
daniel
Tere, programmeerimine töötab väga hästi, ... võib juhtuda, et pöörlev osa blokeerub, kontrollige seda ilma koormuseta = käitage seadet ilma krõbinateta ja seejärel krõbinatega. Tellisin teise seadme, sama mudelit, kuna olen tootega väga rahul. Jaotur on piisav 1 kassile 12 kuni 15 päevaks, pakkudes 4 toidukorda päevas.
1 sõnumid
martine
Minu jaoks pole probleemi, me võime terveks päevaks välja minna, kassid saavad oma toidukoguse kätte, oleme isegi otsustanud veepurskkaevu kasuks.
1 sõnumid
vincent
Ühtegi programmeerimisprobleemi pole. Kontrollige, et kroketid ei oleks kinni jäänud. Olin nädala ära (mainin, et mu naaber käis mitu korda vaatamas mu kassi ja kontrollimas, et kõik on korras) ja kunagi pole olnud mingeid probleeme. Muidu, söötja töötab 7/7 päeva ja 24H/24H alates selle ostmisest.
1 sõnumid
didier
Tere, mul ei olnud mingeid probleeme kolme päevase programmimisega ning ajaga ei olnud mingeid nihkeid. Programmeerimine töötab väga hästi, olen täielikult rahul. Lugupidamisega
1 sõnumid
marielle
programmeerimine töötab, kuid mul on olnud ka propelleri kinnijäämise ja krõbinad mittelangemise probleeme. Tegelikult, kui kassid näuguvad, saan aru, et masinal on probleem! Olen siis kahel korral masina tühjaks teinud ja katsetanud tühjalt ning see hakkab kohe uuesti tööle. Kella ei pruugi ka täiesti täpne olla, aga mu kass ei tunne veel väga hästi aega, nii et see pole liiga tõsine ;) Üldiselt olen rahul selle ostuga, mis võimaldab rahulikult ära olla
1 sõnumid
thierry
Tere, ma ei kahetse seda ostu. Juhendit eelnevalt sirvides on seda lihtne seadistada ja see on väga intuitiivne. Soovitan soojalt
2 sõnumid
sandra
Aitäh tagasiside eest, ma proovin lähtestamist uuesti. Aitäh
1 sõnumid
anne-marie
Ma näen, et selle jagaja kohta on väga positiivseid tagasisidesid. Mis puudutab mind, siis ma pole sellega eriti rahul. See blokeerib aeg-ajalt ja muidugi, kui see juhtub, siis kogu kavandatud jaotuse jaoks. Ma oletasin, et see võib tuleneda krõpsude suurusest. Igatahes ei saa ma seda pidada usaldusväärseks ja ei saa sellele pikemaks ajaks, näiteks eemaloleku ajaks, kindel olla. Kas keegi on sama probleemiga kokku puutunud? Tänan vastuste eest...
2 sõnumid
marie
Mul on ka regulaarselt tõrge. Võimatu sellele tugineda, sest see võib juhtuda 2-3 korda nädalas ja kogu programmeerimine tuleb uuesti teha. Ja samuti, patareisid ja vooluallikat ei saa samaaegselt kasutada... Elektrikatkestuse korral tuleb kõik uuesti programmeerida. Lõppkokkuvõttes asendasime selle konkurendi tootega.
2 sõnumid
sandra
Tere, mul on jaotur ZD150, ostetud Zoomalia poest. Probleem kellaajaga. Kaheteistkümne tunni jooksul nihkub see 2 tunni võrra edasi. Kõigi söögikordade ajad nihkuvad. Seetõttu ei saa seda mitme päeva jooksul kasutada. Kuidas seda probleemi lahendada? Jaoturit on proovitud vooluvõrgus, patareidega, aga probleem on sama! Aitäh.
1 sõnumid
jean-michel
See anomaalia on kummaline. Kõige parem on seade välja lülitada ja patareid eemaldada, et seda lähtestada. Seejärel alustage juhendi abil programmeerimist algusest peale ja kõik peaks korda minema. Kui ei, siis pöörduge abi saamiseks poodi, kust te selle ostsite.
2 sõnumid
barbara
Tõepoolest, minu oma kipub ühe kuu jooksul paar minutit ette jooksma (kuid mitte rohkem).
1 sõnumid
dorine
Tere, peate automaadi baasaega seadistama teie ajale vastavaks! Juhend sisaldab vastavat juhist. Head päeva
1 sõnumid
daniele
Tere! Mul on see jaotur ja ma olen iga päev selle üle õnnelik, milline suurepärane leiutis. Teie päringule vastamiseks piisab seadme lähtestamisest ja ärge unustage patareisid vahetada juhuks, kui...
1 sõnumid
magali
Kas programmeeritavat toidujagajat saab seadistada terveks nädalaks, kuna mul on toiduahne kass ja olen töö tõttu nädala aega ära? Ma pean tema eineid terveks nädalaks reguleerima. Suur tänu abi eest. Lugupidamisega
1 sõnumid
christelle
Tere, saate seada 1 kuni 4 söögikorda päevas. Need jagatakse iga päev, kuni dosaator on tühi või peatate selle käsitsi. Ma panen dosaatorisse üle 1 kg krõbinaid, sellest peaks nädalaks piisama.
1 sõnumid
aurélie
Jah, tingimusel, et kõik nädala söögikorrad on samad: teie seadistate ühe päeva söögikorrad, määrates iga söögikorra jaoks antava kroketikoguse; jaotur jagab sööki seni, kuni see tühjaks saab. Minu kassi puhul peab paak vastu vähemalt 3 nädalat; seega pole mingeid muresid ega riski, et toit otsa saaks. Millele tuleb tähelepanu pöörata, kui jaotur on vooluvõrgus, on patareide õigesti paigaldamine, sest voolukatkestuse korral süsteem lähtestub ja läheb vaikimisi üle 1 doosile päevas, mis on peaaegu mitte midagi; patareidega, voolukatkestuse ajal, need asuvad varuvarustuseks. Lugupidamisega
2 sõnumid
barbara
kuni 4 annust päevas ja samas sageduses iga päev, seega 1 nädal, 1 kuu, 1 aasta ;-)
2 sõnumid
marie
Programmeerimine töötab seni, kuni elektrikatkestust ei esine, isegi mitte millisekundiks.
8 sõnumid
paulette
Tere Kui see on vooluvõrku ühendatud ja tekib voolukatkestus, lakkab kõik töötamast, VÄLJA ARVATUD juhul, kui olete patareid sisse pannud ja need võtavad juhtimise üle;