Küsimused, tootearutelud Modulaarne aedik Zolia Willy - Täielik komplekt küülikutele, närilistele
100% kliendid
soovitan seda toodet
20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
arnaud
Tere, tahaksin teada, kas hallid paneelid on läbipaistmatud või läbipaistvad?
2 sõnumid
pascale
Tere, hallid paneelid on läbipaistmatud
2 sõnumid
aurelie
Tere, mul on üks väike küsimus. Mul on kahekorruseline puur oma küülikule, aga tahaksin talle teha aia, mis kinnitub puuri külge. Kuna mul on kodus koer, siis tahtsin teada, et kui ma võtan kaks, kas ma saan kogu aia ülemise osa sulgeda?
2 sõnumid
elodie
Tere, võite need täielikult sulgeda. Just nii ma tegin, et vältida oma liivahiirte põgenemist ja hoida koer neid segamast.
1 sõnumid
caroline
Tere, kas seda on võimalik väljas kasutada? Aitäh
2 sõnumid
doriane
Jah, saate selle õue panna, kuid parem on kasutada väikseid vaiu (näiteks telginööri vaiu), et maasse kinnitada, et see paremini toimiks (kui on murul).
1 sõnumid
audrey
Välitingimustes ei soovita ma kasutada plastikutse, sest minu kogemuse järgi rebendasid selle katki kassid (tõenäoliselt seetõttu, et oleme linnas), ja mu jänes ei suutnud vabadusele vastu panna...
2 sõnumid
amélie
Tere, hävitava jänese vastuvõtmiseks otsin lahendust, et kaitsta oma eluruumi puidust põrandaliiste; see aedik tundub olevat hea lahendus seinte alumise osa kaitsmiseks. Kas on võimalik eemaldada tasandid, et nende abil aediku pikkust maksimaalselt suurendada? Aitäh.
1 sõnumid
perrine
Minu 2 deguu on rünnanud seinu ja ühe neist avanud. Kõrguse osas tuleb samuti olla ettevaatlik: kui meie väikesed loomad saavad millegi peale ronida, võtavad nad hoo sisse ja hüppavad. Vastasel juhul on aedik hea ja lihtne kokku panna, lahti võtta.
1 sõnumid
aude
Tere, tõepoolest võib plaate kasutada otsast otsani, mitte kihiti, kui soovite. Kuid mõelge kõrgusele selle osa jaoks, mis jääb väljapoole ;) Soklite vastu piisab ühest lauast. Isiklikult ostsin väga pika ja laia vaiba, mis on laiem kui aedik, ja "pöörasin" selle vastu seinu, nii et mu küülik ei saa plaate liigutada ega mu sokleid närida!
1 sõnumid
stéphanie
Tere, otsin hävitava küüliku tõttu lahendust, kuidas kaitsta oma elamises puitliiste - paigaldades läbipaistvad moodulid alla, ei pääse nad neile ligi! See aedik tundub hea lahendus seina alumise osa kaitsmiseks. Kas tasandeid (astmeid) saab eemaldada, et kasutada neid aediku pikkuse maksimaalseks pikendamiseks? Jah! Täitsa vabalt. Me ostsime 2 komplekti, ühe läbipaistva ja teise valge võrega. Väga lihtne kokku panna ja saab soovi korral kõike modifitseerida. Tuleks arvestada kaks kõrgust, et nad sealt üle ei hüppaks.
3 sõnumid
salome
Tere, jah, see on võimalik
2 sõnumid
doriane
Tere. See on see, mida ma tegin, ma ei teinud taset, ma lihtsalt tegin väga suure aia. Samuti on jänes hävitav ja aed ei ole 2 kuu jooksul liikunud
2 sõnumid
deborah
Saate selle luua just sellisena, nagu soovite. Isiklikult võtsin selle jaoks 3 komplekti, millest igaühes on 25 paneeli, sest see on puuris ilma puuri kasutamata.
2 sõnumid
laure et arnault
Tere, kas plaat suudab taluda 2–2,5 kg kaaluva küüliku raskust, kui ta sellele astub? Aitäh
2 sõnumid
olivier
Ei, plaadid ei ole mõeldud selleks, et jänes nende peale roniks.
1 sõnumid
coralie
Tere, kas on võimalik kõrgust suurendada?
5 sõnumid
jeannine
Jah, on täiesti võimalik pikkust suurendada!
2 sõnumid
olivier
Jah, muidugi on see isegi soovitatav, sest 35 cm kõrguselt on minu omadest lihtne üle saada. Nii et panin need üksteise peale ja enam ei pääse välja, hehe.
1 sõnumid
amelie
Tere Kas ostsite kaks kõrguse suurendamiseks?
1 sõnumid
valerie
Tere, mina isiklikult ostsin XL suuruses aediku, et oma 2 beebirotti välja lasta. Kuid 1 nädala pärast (2 ja poole kuu vanuselt) suutsid nad hõlpsasti servale hüpata. Seetõttu ostsime kõrguse suurendamiseks uue aediku. Nüüd on kõrgus 70 cm, kuid pole kindel, kas nad ei suuda tulevikus sellise kõrguse peale hüpata.