Küsimused, tootearutelud Kassi maja Zolia Vilna - 86cm
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
yanick
Tere, kuna ma olen seda majakest juba mitu aastat ostnud, tahaksin teada, kas saan seda kasutada oma kahe kääbusküüliku jaoks?
4 sõnumid
illiona
Tere, kas soovite seda kasutada õues? Sest see ei pea ilmastikukindlana vastu isegi kaitsega. Aga kui see on kasutamiseks siseruumides, siis pole probleeme.
1 sõnumid
michel
Tere, Yannick, jah, ma arvan, et teie jänestel ei tohiks erilisi probleeme olla, seni kuni nad saavad erinevate kassiluukide kaudu liikuda, ja, üks küsimus, kas te ei karda, et nad võivad puitu kahjustada, olles närilised??
1 sõnumid
florence
Tere, minu jaoks oli probleem ratastega, need polnud tugevad. Ma ei olnud oma ostuga rahul.
1 sõnumid
sylvie
Tere, olen selle ostuga väga pettunud ja ma ei soovita seda. Puit on väga halva kvaliteediga (nagu päris sigaretileht) ja rattad purunesid nädala pärast.
1 sõnumid
caroline
Kuna paigaldan selle oma rõdule puidust majakese kaitsmiseks, siis millist puidu kaitsevahendit võiksin kasutada? Kas see oleks minu kassile kahjulik?
4 sõnumid
illiona
Tere, minu puhul olin ma pannud kaitseks tüüpi puitlaki, kuid see võttis ikkagi vett sisse ja hallitas väljastpoolt...
1 sõnumid
andré
jah, muidugi, nendes võluvates majades on oluline punkt katus... See ei püsi ilmastikutingimustes mõne hooaja jooksul, välitingimustes olen ühel oma majakesel täielikult katuse ümber teinud välipuidust vineeriga, mille ma värvisin.... Seega on parem, kui oled natuke nokitseja...