Küsimused, tootearutelud SUREFLAP Elektrooniline Lemmiklooma Kiibi Luuk
34 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
cécile
Tere, paigaldasin kassiukse kuu aega tagasi ja olen juba kaks korda pidanud patareisid vahetama. 10 päeva pärast ei saa kass enam majja sisse, punane tuli vilgub ja patareisid tuleb vahetada. Kujutan ette, et see seade on defektne, sest teiste kasutajate puhul see nii ei ole. Kahjuks on 15-päevane taganemistähtaeg möödas. Kas on võimalik kassiukse vahetada uue mudeli vastu, mis korralikult töötab? Tänan ette, Cécile
1 sõnumid
laurence
Tere. Kuigi patareid on uued, ühendust ei teki enam. Kostab pidev piiksumine. Olen proovinud kassikiipi uuesti ühendada, kuid indikaator ei vilgu ja kiipi ei tuvastata. Kas teil on lahendus?
1 sõnumid
ennia
Tere, Kassiluuk ei registreeri minu kassi kiipi, kas see on tootmisdefekt? Oleme kõik sammud registreerimiseks korralikult järginud, kuid hoolimata sellest, et mu kass on õigesti pea kassiluugis, ei registreerita kiipi ja lukk ei tõuse üles. Mida teha? ...
1 sõnumid
vincent
TereMul oli see probleemÕnnestus see lahendada Duracel patareidega, sest Auchani patareid ei olnud piisavalt võimsadHead päeva
1 sõnumid
véronique
Tere, kas olete käsitsi lukustuse seadistanud asendisse 1 enne, kui vajutate ühe korra nuppu, mis asub kohe patareide paremal? Seejärel vajutage nuppu ühe korra ja asetage oma kassi pea kassiukse ette ning kui kõik on korras, vilgub roheline tuli. Seejärel kontrollige, kas teie kass saab sisse minna, pannes ta teisele poole kassiust. Ma pidin seda kaks korda tegema, enne kui õnnestus. Lähtestamiseks vajutage patareide paremal asuvat nuppu 10 sekundiks. Väike küsimus, mis võib tunduda tobedana, kuid kontrollige, et teie patareid oleksid korras. Loodan, et õnnestub. Lugupidamisega.
1 sõnumid
chantal
Tere, mul on suur ühendatud kassiluuk, mul on kolm kassi. Ühel mu kassil on kiip ära tuntud.
1 sõnumid
dominique
Tere, kuna olen seda kassiluuki mitu aastat kasutanud, tahaksin vahetada luugi plastikakna. Kassikasutuse tõttu on see muutunud läbipaistmatuks kohas, kus ta lükkab käpaga välja minnes. (PS): ideaalne toode. Tänan vastuse eest, ilusat nädalavahetust!
1 sõnumid
prisca
Tere, mu kass on mõnda aega kassiust kasutanud, kuid viimasel ajal jääb uks liiga kinni enne valget lukku, nii et uks ei ole suletud. Kuidas saaksime seda probleemi lahendada?
1 sõnumid
aline
Tere, meil oli sama probleem, kassiluuk ei sulgunud pärast meie kassi läbimist. Me pidime selle eemaldama ja uuesti paigaldama, veendudes, et kassiluuk oleks täiesti horisontaalne, kasutades loodit, seejärel lisasin natuke õli hingedele, pärast seda pole meil enam probleeme olnud.
4 sõnumid
fanny
Tere Damienne, tänan teid vastuse eest minu garaažiukse puidu paksuse kohta. Kas te teate, milline on SureFlapi kassiluugi sisemise ja välimise osa paksus pärast paigaldamist? See on selleks, et teada saada, kas saan oma akordionstiilis kokkupandavaid garaažiuksi ikkagi kokku panna. Ette tänades.
3 sõnumid
damienne
Tere, kassiukse väljapoolne väljaulatuvus on 4,5 cm ja seespool on see 4,00 cm.
4 sõnumid
fanny
Tere, minu garaažiuks on puidust, mille alumine osa on tugevdatud teraslehiga. Puidu paksus on 2 cm, kas adapter on vajalik? Ette tänades.
3 sõnumid
damienne
Pole adapterit vaja, komplekt võimaldab probleemideta kohaneda teie garaažiukse paksusega.
1 sõnumid
elen
Tere, Avamisnupp ei lange automaatselt alla, kuid pole kinni, kui sellele vajutada. Seetõttu pole me veel saanud oma kassi kiipi registreerida. Milles võib probleem olla? Tänud ette.
3 sõnumid
damienne
Kui teie kassi kiip registreeritakse, käivitab see automaatselt väikese elektromagneti, mis eemaldab väikese tõkke, võimaldades tal sisse või välja minna. Soovitus: et teda harjutada käivitamise väikese müraga, teipige uks kõrges asendis, et harjutada teda läbi kassiluugi minema ja mitte lärmi pärast ehmuma. See võtab aega 3/4 päeva...
1 sõnumid
anne laure
Tere, Soovin seda kassiuksust kasutada mitte sisenemiste piiramiseks väljast sissepoole, vaid vastupidi. Mul on nimelt 3 kassi ja soovin, et ainult 1 minu kolmest kassist võiks välja minna. Minu küsimus on: kas ma saan paigaldada kassiuksuse teistpidi, st see, mis on mõeldud välisuksena, jääks sissepoole ja sisemine osa väljapoole, et hallata oma kasside väljapääsu? Tänan teid Lugupidamisega Anne-Laure
1 sõnumid
marie
Tere, sisemine süsteem võib niiskust saada, kuna majas sees on patareipesa. Elame mere ääres, süsteem oksüdeerub sees juba soola tõttu. Ilusat päeva.
1 sõnumid
nathalie
Tere, ma sooviksin teada, kas kiibitud kassi saab kasutada kassiluugil ja kas sama luuki saab kasutada ka kassiga, kellel on spetsiaalne kassiluugi kaelarihm. Tänan ette,nathalie
1 sõnumid
elisabeth
Tere, olen kommentaare lugenud, kuid ei leia vastuseid oma küsimustele ning nende masinate hinna arvestades ootan täpseid vastuseid ;) Mis puutub kassiluukidesse, kas elektroonilistesse või teistesse, siis ei mõista hästi erinevusi, välja arvatud manuaalsed, igal juhul vajadus on programeeritavate järgi. 1) Kas on võimalik programmeerida ühele kassiluugile mitmeid sisse- ja väljapääsu aegu? 2) Kas on võimalik programmeerida erinevaid sisse- ja väljapääsu aegu, näiteks südaööks väljapääs ja kella 4ks sisenemine? 3) Mis juhtub, kui kass ei ole sisenemispiirangu ajaks koju tulnud? 4) Mul ei ole vaja filtreerida erinevaid kasse, vajan ainult ajastusi (naabrid ja eriti tüütud naabrid), seega kas on võimalik, et loomad saaksid siseneda ja väljuda ainult vastavalt ajastustele, st ilma elektroonikata kaelas? 5) Erinevad aknad, üks PVC terrassiuks ja vana puidust aken väga õhukeste klaasidega, kas see sobiks mõlemale erinevale mudelile, kui ei, siis millised mudelid puuaknale? 6) Kas see sobib akendele, ja sel juhul, milline kõrgus akna allservast alates peaks see paigaldatud olema, kuna kõik juhised on terrassiukse, seina või ukse kohta? Suur tänu vastuste eest ette ja teil on minu e-mail, seega on vist lihtsam saada vastuseid e-posti teel ja ka teile näib see lihtsam olevat.
1 sõnumid
catherine
Tere, kuna pääs välisseintele toimub läbi minu toa, kui mürarikas see kassiluuk on? Tänan
1 sõnumid
nathalie
See teeb kaks väikest klõpsu samaaegselt, mis minu arvates võivad olla une jaoks häirivad. See on natuke nagu suur lukk, mida keeratakse.
1 sõnumid
laurent
Olles seda kassiluuki kasutanud juba mitu aastat, võin öelda, et see on väga kvaliteetne toode. Müra osas piirdub see peamiselt väikese klõpsuga, mis tekib siis, kui süsteem tuvastab kiibi ja lukustab ukse lahti. Ja loomulikult ka ukse liikumise heli, mis kestab kassil läbipääsemise ajal. Kokkuvõttes, see ei ole lärmakas.
2 sõnumid
cyril
Tere, kõigepealt aitäh, et vastasite otse e-kirja teel, see on väga mugav. Mul on siiski veel üks küsimus, mis tuleneb esimesest. Mul on ava, mille mõõtmed on ligikaudu 17 korda 21 cm. Kas adapter (https://www.zoomalia.com/animalerie/sureflap-adaptateur-de-montage-p-32290.html) võimaldab mul ava katta? Kui ei, siis kuidas ma saan seda teha? Kas oskate ka kinnitada, et veterinaari poolt paigaldatud kiibid sobivad selle kassiluugiga? Tänan teid ette vastuste eest, mida ma loodan saada väga kiiresti, sest mul on vaja uut kassiluuki hiljemalt laupäeva hommikuks.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Veterinaari poolt implanteeritavad tuvastuskiibid on selle kassiluugiga ühilduvad. Paigaldusadapter võimaldab paigaldada SureFlap või DualScan kassiluugi klaasidele, seintele ja teatud tüüpi ustele. See lisatarvik võimaldab paigaldamist avadesse, mille diameeter on 212 mm (min) kuni 260 mm (max). Paigaldusadapteri kogudiameeter on 285 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
cyril
Tere, mul on magnetiline kassiluuk: https://www.zoomalia.com/animalerie/chatiere-electromagnetique-4-positions-avec-aimant-pour-collier-p-9330.html ja sooviksin osta selle kassiluugi, kuid puurimismustrit pole märgitud. Kas saaksite mulle seda jagada? Ette tänades
3 sõnumid
aurore
Aitäh, kuid vabandage minu pealekäimist, kui ma teen SureFlapi kassiluukide võrdlust, tundub, et ainult suurel kassiluugi mudelil on see funktsioon... Ma lihtsalt ei taha viga teha. Aitäh veel kord, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest ainult kaks SureFlapi kassiukse mudelit võimaldavad programmeerida sisse- ja väljapääsu aegu. Sellele sarnaste mõõtmetega on SureFlap Dual Scan. https://www.zoomalia.com/animalerie/chatiere-sureflap-dual-scan-avec-puce-d-identification-p-32289.html Teine on sarnane mudel, kuid suuremate mõõtmetega: https://www.zoomalia.com/animalerie/grande-chatiere-sureflap-avec-puce-d-identification-p-32060.html Palume vabandust meie eelneva vastuse ebatäpsuse pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
aurore
Tere õhtust! Ma ei mõista, kuidas on võimalik väljamineku ajakavasid salvestada??? Palun aidake mind
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kassiluuk on tõepoolest programmeeritav ja võimalik on märkida ajad, millal kassid saavad sisse või välja minna tänu sisseehitatud taimerile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
aurore
Tere,
Väike täpsustus palun: kui ma programmeerin väljumised kella 8-st kuni 20-ni ja minu kass ei ole veel tagasi tulnud, kas automaatne sulgemine käivitub, kui mu loom naaseb?
Aitäh
Väike täpsustus palun: kui ma programmeerin väljumised kella 8-st kuni 20-ni ja minu kass ei ole veel tagasi tulnud, kas automaatne sulgemine käivitub, kui mu loom naaseb?
Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie loom on süsteemi poolt tuvastatud, seega puudub igasugune probleem tema tagasipöördumiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Soovin paigaldada kassiuks alumiiniumist uksele. Kas ma vajan adapterit? Aitäh. Elodie
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui teil pole tõesti väga paksu ust, pole adapteri paigaldamine vajalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
martine
Tere, ma kavatsen osta SureFlapi kiibiga kassiuks 79,99€ eest, kuid ma pole kindel, kas see sobib minu 5,5 kg kassile. Kas saaksite mind aidata? Suur tänu ette.
1 sõnumid
sabrina
Kas teie kiibiga kassiluuk töötab alumiiniumuksel, sest mul on ühe teise kaubamärgi oma ja alumiiniumuksel see ei tööta? Tänan teid tagasiside eest