Küsimused, tootearutelud Kõikvõimalik ilmade varjualune kilpkonnadele Zolia Vico

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Chloé
1 sõnumid
chloé fr
Tere, vihma korral, millised lahendused on selle aiaga üleujutuse vältimiseks? Head päeva.
Carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, me paigaldasime selle betoonääristele kerge kallakuga, et vesi saaks voolata.
Odile
2 sõnumid
odile fr
Tere, Millist lakki tuleks kasutada, et aed oleks õues aastaringselt? Aitäh
Frederique
1 sõnumid
frederique fr
Tere, mul on see olnud juba üle aasta ja ma pole seda lakkinud! See on veidi roheliseks muutunud, aga see tuleb maha. Muidu pole põhjas mingit võrku, mu kilpkonn talvitub kõrgel asuvas kastis, sest maapind on üleujutatav ja on olnud üleujutatud juba 3 päeva! Kui on veel küsimusi, siis head õhtut.
Muriel
1 sõnumid
muriel fr
Tere, jah, ma soovitan teil seda kindlasti töödelda, loomulikult linaseemneõliga või kommertskasutuseks valmis peitsiga, kui teil on aega, et lõhn kaoks... enne, kui te oma loomi sisse panete. Aedik on valmistatud valgest puidust, ainult pealmise raami puu on punasest puidust, mis on palju vastupidavam ilmastikutingimustele. Olen väga rahul oma kolm aastat väljas olnud aedikuga, aga neid hooldatakse igal aastal peitsiga. Lugupidamisega
Nathalie
2 sõnumid
nathalie fr
Tere, kas sellel aial on võrk- või muu põhi? Suur tänu ette vastuse eest, Nathalie
Gregory
1 sõnumid
gregory fr
Ei, taust puudub
MARIE CLAUDE
1 sõnumid
marie claude fr
pole midagi, see pole piisav. Me panime selle aeda muru peale, mis võimaldab elanikul rohtu näksida.
Nathalie
2 sõnumid
nathalie fr
Suur tänu vastuste eest
valerie
1 sõnumid
valerie fr
Tere, võre põhja ei ole ja seda ei tohiks ka panna, kui soovite, et teie kilpkonn talvituks selles aedikus. Kilpkonn peab saama end maa sisse kaevata. Kui paigutate sinna noorloomi, soovitan lisada vähemalt 5 kuni 10 cm sügavusele aediku ümber tiheda võrgu või liistud (mina kasutasin püstiselt kiltkivi), et vältida näriliste sissetungimist. Talveperioodil leidub palju näriliste poolt näritud noorloomi. Aedik ulatub maapinna tasandile ja närilistel on lihtne end väikese kaevamisega sisse kaevata. Vastasel juhul on aedik hea kvaliteediga ja hästi disainitud ning seda saab siduda teisega. Loodan, et sain teid aidata. Ilusat päeva.
KEVIN
1 sõnumid
kevin fr
Tere,Kas saaksite mulle kinnitada suletise sissepääsu laiuse?LugupidamisegaKevin
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, lisasime pärast monteerimist kergesti puuri põhja võrku ja see on täiuslik! Head päeva.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest