Küsimused, tootearutelud

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Adélina
1 sõnumid
adélina fr
Tere õhtust! Ostsin selle purskkaevu eelmisel aastal, kuid ma ei leidnud veebisaidilt vahetusfiltreid. Kas saaksite palun soovitada sobivaid filtreid? Suur tänu teile ette.
Christelle
16 sõnumid
christelle fr
Tere, nagu juba mainitud, tuleb seda filtrit puhastada, mitte asendada.
Marie-Anne
4 sõnumid
marie-anne fr
Tere, ma plaanin osta seda purskkaevu, kuid ma olen kõhklev, kuna leian selle purskkaevu filtrite kohta väga vähe teavet. Ainult ühel fotol on näha väikest filtrit: see on ristkülikukujuline, mustast vahust. Kuid ma ei leia ühtegi teavet tootekirjeldusest, et teada saada, kui tihti filtrit vahetama peab või kust saab teisi hankida. Kas te saaksite mind selles osas aidata, palun? Aitäh!
anais
7 sõnumid
anais fr
Tere, jah, seal on väike must filter, mis kinnitub purskkaevu mootori külge, kuid see on erinevast materjalist kui filtrid, mida olen saanud teistest purskkaevudest. Seda saab lihtsalt loputada, see puhastub kergesti ja ka purskkaev puhastub hästi.
SYLVIANE
1 sõnumid
sylviane fr
Tere õhtust. Väga ilus, kuid habras purskkaev. Filter puhastub.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest