Küsimused, tootearutelud Kassipuu XXL - 180cm - Zolia Queen

100% kliendid

soovitan seda toodet

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Peggy
1 sõnumid
peggy fr
Tere õhtust, Ostsin täna selle suurepärase kassipuu. Ma mõtlesin, kas te müüte vajadusel selle artikli osi asendamiseks, näiteks võrkkiikesid. Tänan vastuse eest. Lugupidamisega
Christiane
1 sõnumid
christiane fr
Tere. Tahaksin teada, kas nišid on piisavalt suured 8 ja 9 kilo kaaluvate norra metsakasside jaoks. Mulle tundub, et avad on natuke väikesed. Aitäh
jean-francois
1 sõnumid
jean-francois fr
TereMeil on maine coon kassid ja nad mahuvad sisse ilma probleemideta.
Thierry
1 sõnumid
thierry fr
Tere! Kahe-aastane ja 5,5 kg kaaluv norralane magab hetkel sees, kuid nad eelistavad magada kahes võrkkiiges.
brigitte
2 sõnumid
brigitte fr
Tere, jah, nišid on piisavalt sügavad, et 6-8 kg kaaluvad kassid saaksid seal sees probleemideta magada, ja võrkkiiged on samuti sügavad. See kassipuu on tõesti vastupidav ja ei liigu kuhugi, kui kassid selle peale hüppavad - see on stabiilne. Ausalt öeldes soovitan seda väga, mu kolm kassi jumaldavad seda!...
Chantal
1 sõnumid
chantal fr
Tere, nišid on üsna suured Maine coonile ja on üsna vastupidavad
Carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, ma soovisin teada, kui palju kaalub Zolia Queen kassipuu.
brigitte
2 sõnumid
brigitte fr
Tere, puu kaalub 42 kg, tarnitakse alusel ning teil tuleb kassipuu kokku panna. Ma panin selle üksi kokku ja kokkupanek on väga hästi selgitatud, jõudu tööle!..

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest