Küsimused, tootearutelud Automaatne söötja ZD 120 koertele ja kassidele
34 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
cristelle
Tere, minu automaat töötas väga hästi kuni tänaseni, see jagas päeva jooksul kolmel erineval ajal 3 viiegrammist annust. Kuid täna hommikul jagas see lakkamatult. Isegi nuppu välja lülitades see jätkas! Ma pidin toitejuhtme välja tõmbama. Kuidas seda probleemi lahendada? See töötab pidevalt 2 minutit ja 30 sekundit, krõbinad üle ääre vohamas. Tänan vastuse eest.
1 sõnumid
valérie
Tere, mul on borderkollie, kas see jaotur sobib suurtele koertele? Tänan tagasiside eest.
1 sõnumid
hervé
Kas seade on varustatud vooluadapteriga või peab sellele mõtlema eraldi ostma? Kui jah, siis kas te müüte seda? Mis on selle viitenumber?
1 sõnumid
léa
Tere, nagu kuulutuses ja fotodel märgitud, on adapter tõesti kaasas.
1 sõnumid
mireille
Mul on vaja labasid vahetada, kuna need on liiga kulunud või katki. Kas saaksite öelda, kuhu peaksin pöörduma? Aitäh.
29 sõnumid
sophie
Tere, ärge kartke oma küsimust saata selle lingi kaudu https://www.zoomalia.com/support/question/index2/ jaotisesse Mul on veel üks küsimus. Meie müügijärgne teenindus annab teile teada, kas meil on need osad olemas. Lugupidamisega Sophie Zoomaliast
1 sõnumid
yves
Ma ei ole näinud mingit teavet selle toote garantii kohta.
85 sõnumid
mathieu
Tere, seadusjärgne garantii on 24 kuud. Lisateavet leiate sellelt lingilt: https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/ Soovime teile head päeva, Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
maryse
Mul on 2 kassi, kes söövad samal ajal, kas on soovitatav omada 2 jaoturit? Kas selle artikli kasutamine võib kesta mitu päeva; toidukordade arv on 3 päevas. [email protected]
1 sõnumid
nadege
Tere. Ma arvan, et pole vaja kahte, kuna eesmine kauss on üsna suur (minu kaks väikest kassi mahutavad sinna kenasti). Võimalik on programmeerida kuni 4 söögikorda päevas ja reguleerida kogust, mis jaoturist väljub.
1 sõnumid
blandine
Tere, minu 2 täiskasvanud kassi on õppinud üksteise järel sööma. Nad reguleerivad end, kuna kausis on alati krõpse, sõltuvalt sellest, kui palju kumbki sööb ja millal nad eelistavad süüa. See tähendab, et kauss on tõesti suur.
2 sõnumid
sarah
Tere, sooviksin teada, kas see jaotur on kaane tasemel hermeetiline, et tagada krõbinade säilivus, sest muidu kipuvad need pehmeks minema ning mu kassid keelduvad neid söömast. Suur tänu juba ette vastuse eest
1 sõnumid
dominique
Saate jaotada päevase koguse 4 söögikorra peale.
1 sõnumid
michel
Tere. Kaanel pole tihendit, mis muudaks selle 100% õhukindlaks, kuid see sobitub tihedalt ja krõbinad on kaitstud õhu eest. Siiski pääseb õhk sisse põhjas oleva avause kaudu, mis võimaldab krõbinad kaussi valada. Lugupidamisega.
2 sõnumid
he
Tere, millised on garantiitingimused selle automaadi jaoks? Aitäh
1 sõnumid
elise
Tere. Ostsin just selle söötmise masina oma kassile. Mul on probleem, sest see jagab rohkem, kui ma tahaksin. Kas keegi saaks mind aidata? Ette tänades.
1 sõnumid
nicolas
Tere, kassi jaoks tuleb kasutada lisa propellerit (mis jagab portsjoniteks 5g asemel 10g) ja seadistada portsjonite arv iga söögikorra kohta. Näiteks meie anname hommikul 10g (2 portsjonit), lõunal 10g (2 portsjonit), õhtul 15g (3 portsjonit) ja öösel 10g (2 portsjonit), kooskõlas loomaarstiga :)
2 sõnumid
laure
Tere õhtust, ma just ostsin selle toiduautomaadi ja mul ei õnnestu suurendada krõbuskite kogust iga toidukorra jaoks. Mul on kaks kassi ja jaotatav kogus ei ole piisav. Aitäh, Laure
1 sõnumid
martine
Tere, ma just sain selle seadme kätte ja mul on sama probleem. Ootan kõnet klienditeenindusest, loodan, et nad reageerivad kiiresti, sest mul on selle jaoturi järele kiire vajadus.
1 sõnumid
agnes
Alustasin katset 10 portsjoniga. Kaaluge saadud sisu ja jagasin selle kaalu 10-ga, mis võimaldas teada ühe portsjoni täpset kaalu, mis võib varieeruda sõltuvalt krõbinatest. Seejärel sain kohandada iga toidukorra täpset kaalu vastavalt portsjonite arvule. Loodan, et see on kõigile kasulik.
1 sõnumid
christine
Tere, mul oli sama probleem, aga see ei tulnud seadmest. Olin seadistanud numbri 15, arvates, et saan 15g, kuid tuli seadistada number 1 (mis vastas umbes 15g-le).
1 sõnumid
jean claude
patareisid, mida kasutada D3 Patareid LR20 1,5 V D, kas need on head Vastake mulle???? numbril 05 59 39 20 00 või minu e-posti aadressil [email protected] JA KAS PAIGALDATUD JAOTUR SOBIB MINU KASSILE
1 sõnumid
nadine
Tere, ma just ostsin selle jaoturi, mida kasutan ainult vooluvõrgus, kas saaksite mulle öelda, kas nupp 0 või I on sel juhul kasulik või kasutatakse seda ainult patareidega? Mul oli tunne, et jaotur käivitub, isegi kui tundus, et panin selle 0-le. See pole minu jaoks eriti selge. Aitäh
1 sõnumid
laetitia
Tere, ostsin selle dosaatori umbes 15 päeva tagasi ja olen väga rahul. See töötab väga hästi (ajastus, jaotatud kogus). See on toiteadapteriga ühendatud ja teeb oma tööd hästi, jagades 4 korda päevas minu ahnele kassile sobiva portsu krõbinaid. SOOVITAN.
1 sõnumid
nathalie
Tere, kas see automaatne söötja on piisav 45 kg kaaluvaks koeraks viieks päevaks? Tänud ette.
1 sõnumid
laurent
Tere, ostsin dosaatori juunis 2020, sooviksin teada, kas see on endiselt garantii all, kuna see ei tööta enam. Ma ei suuda enam söögikordi reguleerida, olen proovinud voolujuhet lahti ühendada ja uuesti ühendada (patareisid eemaldades), kuid ei saa seadet lähtestatud... Kuidas peaksin toimima? Tänud ette
2 sõnumid
aurore
Tere härra, Mul on kahju, et teie jaotur ei tööta enam tänaseks. Lahenduse pakkumiseks palun esitage kaebus oma kliendikonto kaudu, valige rubriik "võtke meiega ühendust", "mul on kaebus" ja lõpuks "minu toode ei tööta enam". Kui teie kaebus on kätte saadud, edastatakse see klienditeenindusele selle anomaalia lahendamiseks. Tänan teid panuse eest ja soovin teile ilusat päeva. Lugupidamisega, Aurore Zoomaliast
1 sõnumid
gregory
Tere, olen selle dosaatoriga, mis mul on olnud 6 kuud, väga rahul, kuid pean minema 3 päevaks ära ja ilmselt on planeeritud 2-tunnine elektrikatkestus tööde tõttu. Seade on hetkel vooluvõrku ühendatud, kuid kas elektrikatkestuse korral võtavad patareid üle, et säilitada seaded mälus? Ps: igal juhul läheb minu ämm mööda
4 sõnumid
sophie
Tere Gregory, saate testida, ühendage see lihtsalt enne sööki lahti, tavaliselt töötab see probleemideta ja katkematult. Vähemalt minu kogemustest lähtudes.
1 sõnumid
valérie
Tere, katsetasin patareidega, võtsin pistiku lahti ja ekraan jäi sama, koos programmiga. Seega pole vaja muretseda
1 sõnumid
eric
Tere, kolm suurt ümmargust patareid, millega seade on varustatud, võimaldavad tal töötada umbes 1 aasta ilma, et neid oleks vaja vahetada. Seetõttu ei ole vooluvõrgust puudumine probleemiks ja seade töötab mõlemal juhul ühtemoodi.
1 sõnumid
gilles
Tere Gregory, Kui see saab teid aidata, siis alates selle turustaja omamisest on see alati töötanud patareidega. Ja nagu Eric_L ütles, siis kolm suurt ümarat patareid, millega seade on varustatud, võimaldavad sellel töötada umbes 1 aasta ilma vahetamata. Lugupidamisega.
1 sõnumid
marlene
Jah, patareid toimivad väga hästi ja kestavad kaua, minu oma töötab ainult patareidega.
1 sõnumid
christian
Olen andurit juba päris pikka aega kasutanud ja olen sellega väga rahul. Tahaksin siiski märkida, et neli portsjonit on minu jaoks ebapiisavad. Minu arvates võiks neid olla vähemalt kuus, et saaksin sööki paremini jaotada, sest mu kass on väga nõudlik. See võimaldaks mul tema nõudlust paremini hallata. Kui peaks tekkima kuue portsjoniga variant, sooviksin sellest teada saada. Ette tänades. Lugupidamisega
1 sõnumid
david
Olen ka sellega rahul, kuid jah, ma arvan, et kuus jaotust ei oleks liigne. Samuti on olemas bambustooted loomadele, mis on stiililt veidi sarnased selle saidiga: https://sulabri.com :)