Küsimused, tootearutelud Välineaedik ZOLIA OPI metallist väikeste näriliste ja küülikute jaoks

20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CELINE
1 sõnumid
celine fr
Tere, kas on võimalik osta ainult kaitsevõrku selle tara jaoks, sest öödid on rebenenud ja võrk ei püsi enam paigal... ? Tänan ette vastuse eest
Daphne
2 sõnumid
daphne fr
Tere, ma tahaksin teada, kas aedikut saab ka siseruumidesse paigutada. Suur aitäh teie vastuste eest!
Pauline
2 sõnumid
pauline fr
Tere, parki saab paigutada siseruumidesse, kuid osade kinnitamiseks mõeldud piigid tungivad suurema stabiilsuse tagamiseks muru sisse.
Daphne
2 sõnumid
daphne fr
Aitäh, Pauline. Ja seega, kas ma saan mitte panna need piigid, mis muru sisse lähevad? Kas puur siis libiseb maa peal? Aga kas trellid jäävad omavahel sidusaks ja kindlaks? Ma kõhklen selle mudeli ja väiksemana näiva Merry modulaarpargi vahel.
CHRISTIAN
1 sõnumid
christian fr
Tere, ilma rohtu tungivate piikideta ei püsi paneelid omavahel koos ja kui asetate piigid kõvale pinnale, kuna need ei ole sisse surutud, võib park olla mitte väga stabiilne.
valérie
1 sõnumid
valérie fr
Pikad, mis ühendavad paneelid külgedel, on maasse surutud, kuid ma lisasin telgi vaiad, et neid kindlalt maasse kinnitada, sest minu kääbusküülik kipub ka aedikut tõstma: tänu vaiadele püsib kõik kindlalt paigal!
patricia
1 sõnumid
patricia fr
Tere, mul on väga nutikas merisiga. Ta tõstab üles kõik restid või hüppab neist üle. Kõrgus on korras, kuid sooviksin teada struktuuri kaalu. Sest ta pistab oma nina vahele ja tõstab resti üles. Kui see on liiga kerge, siis see ei tööta. Andke mulle teada, mida arvate. Aitäh
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere õhtust, mul on endal see aedik kääbusküüliku jaoks, ta suudab neid tõsta, aga pärast ei pääse läbi. Lugupidamisega
Pauline
2 sõnumid
pauline fr
Tere, mul on merisiga, nii et selleks, et ta üle hüppaks, tuleb minna, sest see on kõrge. Teil on pealiskate, nii et üle hüppamine on võimatu. Mul pole probleemi, sest ta ei tõsta neid, need on tänu vaiadele kindlalt maas.
Anaïs
1 sõnumid
anaïs fr
Tere, sooviksin teada saada erinevust selle pargi "Parc d'extérieur ZOLIA OPI en métal pour petits rongeurs et lapins" ja "Enclos rongeur avec filet" vahel, kuna mõlemal on 8 paneeli, mis on suuruselt väga-väga sarnased ja on peaaegu sama hinnaga. Mis on erinevus, palun? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need kaks toodet on sisuliselt identsed, ainult hind teeb vahe. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, kui suured on aia tahvlid?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Üks paneel on mõõtmetega 57 x 56 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Fabienne
2 sõnumid
fabienne fr
Tere, ostsin selle välimise pargi zodiaagimärgid, kuid mul ei ole karbis paneelide kokkupanekuks vajalikke vaiasid. Kas te saaksite need mulle saata, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seoses järelhooldusega kutsume teid üles otse ühendust võtma meie klienditeenindusega oma tellimuse jälgimise kaudu. Viimased teevad kõik võimaliku, et pakkuda teile kiiret vastust ja saata puuduvaid osi. Samuti võite helistada meie klienditeenindusse numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10.30–12.30 ja 14.30–17.30). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Line
1 sõnumid
line fr
Tere......Millal täiendatakse Zolia OPI välikorra varusid, metallist, väikestele närilistele ja küülikutele, palun? Lugupidamisega proua Garnier
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See park on jälle saadaval jaanuari lõpus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SANDRA
1 sõnumid
sandra fr
Tere, kas see väike kaheksakujuline park paigaldatakse maa sisse või mitte? Ja kas see sobib väikestele maismaakilpkonnadele või mitte? Palun? Ma nägin, et trellide vahe on 2 cm ja see ei tohiks probleeme tekitada, kuid ma ei tahaks, et nad paneelide alt välja pääseksid, kui need pole piisavalt maapinnaga ühendatud. Aitäh. Sandra.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See park on otse maapinnale kinnitatud, kui maapind on tasane, ei ole ohtu, et teie kilpkonnad saaksid alt läbi minna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Bélinda
2 sõnumid
bélinda fr
Tere, ma tahaksin teada, kas kui ma ostan 2 pliiatsit, kas ma saan need ühendada, et luua suurem?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võite kasutada mitmeid parke, et teha üksainus, või isegi kasutada ainult osa paneelidest, et kohandada oma lõpliku pargi suurust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest