Küsimused, tootearutelud Jänese- ja meriseapuuri - 100 cm - Zolia Onyx 100 Ambiente
38 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
camille
Tere Kas see puur sobib suurele hamstrile? Mulle tundub see hea ja on minu hinnaklassis, erinevalt teistest puurides, ma ei saa üle 40€ kulutada. Kui see sobib hamstrile, siis ma võtan selle! Ta on kõige õnnelikum!
1 sõnumid
kevin
Tere, jah, suuresti. Meil on sees kääbusküülik.
1 sõnumid
lea
Mul on seal oma küülikufarm, pole muret hamstri pärast! ;D
1 sõnumid
axelle
Noh ruumi mõttes saab hamster kindlasti väga õnnelik olema, kuid ma tõesti mõtlen, kas ta, olles põgenemiskunstnik, ei suudaks oma pead puurivarbade vahelt läbi nihverdada, mis on minu arvates üsna laialt paigutatud võrreldes väikestele närilistele mõeldud puuridega, nagu hamstrid, hiired jne...
1 sõnumid
nicolas
Tere kõigile, avaneva osa sulgemiseks mõeldud klambrid ei ole paigal (avamata külgedel pole sälku). Kuidas toimida?
1 sõnumid
joel
konksud on plastist ja need ei ole kõige usaldusväärsemad, meie jänes sõi need ära. Asendasin need alumiiniumist ribadega, mille ma ümber vormistasin, ja nüüd on need ideaalsed.
1 sõnumid
oceane
Tere, sooviksin lisada puuridesse platvormi/söötmisalust/urgu. Kas saaksite mulle anda viite või toote, mis sobib selle puuriga, kuna ma olen teie saidil näinud selliseid nagu PUB 3244, kuid mul pole infot minu puuri kohta. Tänud ette.
1 sõnumid
elsa
Tere, sooviksin lisada platvormi samasugusesse puuri nagu PUB 3244, lisaks näib, et anumas on plastikkinnitused, mis võiksid olla ette nähtud millegi, näiteks platvormi kinnitamiseks. Seega, kas saaksite mulle viidata sellele puurile sobiva viitenumbriga tootele, kui see olemas on, või selgitada, milleks see kinnitus on ette nähtud? Ette tänades, lugupidamisega, Elsa
2 sõnumid
angelique
Tere, kirjelduses on märgitud: "Suur kergesti puhastatav plastvann (kõrgus 16 cm) - Vanni sisemõõtmed ainult: 90 x 40 x K12 cm". Ma ei mõista vanni kõrguse erinevust. Kas see on 16 või 12 cm?
3 sõnumid
fayali
Mul on vaja ainult suurt puuri, mille olen oma tellimuseks valinud, kust tulevad kõik need küsimused, palun?
1 sõnumid
m-j
Tere, vabandust, ma ei tea, sest ost saadeti otse loomade varjupaika, ma pole kunagi puuri näinud. Loodan, et saate rahuldavama vastuse kui minu oma!
3 sõnumid
fayali
Kas saaksite palun selgitada, miks ma pole ikka veel oma tellimust kätte saanud, kuigi see pidi kohale jõudma 11.06
3 sõnumid
fayali
Kas te saaksite palun selgitada, miks ma pole ikka veel oma tellimust kätte saanud, kuigi see pidi kohale jõudma 06.11?
1 sõnumid
hugues
Tere, plastikust anum on 16 cm kõrgune maapinnast. 12/13 cm kõrgus on vastav selle sisemiselt mõõdetud kõrgusele. On väikesed plastmassist osad anuma all, mis seletavad selle 3 cm kõrguse erinevuse
1 sõnumid
stÉphanie
Kõrgus on 16 cm. Kui sisemuses on märgitud 12 cm, siis on see tõenäoliselt seetõttu, et kasti põhi on veidi viltune.
1 sõnumid
cindy
Tere Angelique_S, plastkast on väljastpoolt mõõdetuna 16 cm kõrgune ja seestpoolt mõõdetuna 15 cm. See on väga avar ja mu kääbusküülik tunneb end seal mõnusalt. Väga hea puur, olen sellega väga rahul ja mu küülik samuti.
1 sõnumid
Éric
Kast on nurkades ümar. Seega on keskel sügavus 16 cm ja nurgas maksimaalselt 12 või 13 cm. Väga rahul selle ostuga, või pigem on rahul minu laste jänesed.
1 sõnumid
marie laure
Tere, 16 cm vastab välismõõdule maapinnast. Seestpoolt on see veidi vähem, sest seal on "sälk", mis võimaldab paigaldada resti, et vältida selle libisemist.
1 sõnumid
amalia
kast on 16 cm kõrge. Laske valget äädikat üle ja loputage.
2 sõnumid
angelique
Aitäh kõigile vastuste eest!
1 sõnumid
sylvie
Puuri all on lihtsalt jalad, mistõttu on seespoolne ja väljaspoolne kõrgus erinev
12 sõnumid
agathe
Tere, kas ma saan selle puuri ümber ehitada, et see sobiks liivahiirtele?
2 sõnumid
marielle
Tere, see puur sobiks küülikule, kuna sisemõõtmed tunduvad väga väikesed, eks??? Kas sinna on võimalik panna ka maja???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib kääbusküülikule, selle mõõtmed on standardsed. Võite lisada peale maja või varjupaiga, eelistage lihtsat plastmodelli, mis võtab vähe ruumi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pierre
Tere, kas puuri kõrgus on 100 cm maapinnast või võrest alates?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 100 cm vastab puuride kogupikkusele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sandra
Tere, esitasin teile tellimuse 3 puuri kohta ja sooviksin need varustada drybediga. Kas te saaksite mulle öelda, millised on sisemõõdud põrandal? Lugupidamisega, Erwan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sisemõõtmed on 90 x 35 x K 12 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
solène
Kas teate, milline on värvi koostis, mida kasutatakse puuri lattide katmiseks? Kas see on ohutu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole selle maali üksikasjalikku koosseisu, küsimus esitati meie tarnijale ja me märkime selle toote kirjeldusse, kui vastus saabub. Igal juhul ei sisalda kasutatud värv pliid ega muid toksilisi aineid loomadele närimise korral. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
claude
Tere, kas puuri põhi on kare või sile? Kas põhi on kergesti puhastatav? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhi on ruuduline, et vältida loomade libisemist. Igakuine desinfitseerimine ja iganädalane puhastus seebiveega ning harjaga hoiab selle puhtana. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
virginie
Sile ja lihtne puhastada
2 sõnumid
claude
Tere, kas puuri mõõtmed 100x50x43 on sisemõõtmed või välimõõtmed?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need on välismõõtmed. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cyndel
Tere, kas märgitud 43 cm kõrgus sisaldab ka 16 cm kõrgust sahtlit või tuleb need kaks liita, et saada kogukõrgus?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 13 cm kõrgus on puuri kogukõrgus. 16 cm, mis on märgitud, sisaldub selles. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
chloé
Tere, mitu avamist on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, on ainult üks ava, see on suur külg, mis avaneb täielikult. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond