Küsimused, tootearutelud Hamac Rongeur ZOLIA
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sarah
Tere, mis suuruses võrkkiik sobib kahele rotile paremini, kas S või M? Aitäh.
1 sõnumid
noémie
tere, kas sa arvad, et see on võimalik võtta liivahiirtele?
1 sõnumid
elisa
Tere liivahiirtele jah super
1 sõnumid
laura
Kas võrkkiik sobib kääbusküülikule?
4 sõnumid
linda
Tere, ei, see on kääbusküülikule liiga väike, minu tavaline hamster ei tunne end sellega mugavalt, kuid roborowski küll.
1 sõnumid
claire
Minu jaoks sobib see, kui küülik on väikest kasvu, kuid siiski piiripealne. Minu suurele meriseale on see piisavalt suur. Siiski on seda lihtne närida.
1 sõnumid
johnny
Tere, ei, see on jänese jaoks liiga väike, aga sobib suurepäraselt rottidele, nii poegadele kui ka täiskasvanutele
1 sõnumid
marie claude ,rose
tere, ei kääbusküüliku jaoks liiga väike
3 sõnumid
elodie
Tere, kas saame panna selle võrkkiige dinky puuri? Puur on 26 cm kõrge, koos sillaga. Puur on saadaval teie saidil. Aitäh
1 sõnumid
baptiste
Tere, saate fotol näha musti nööre, need on eemaldatavad (lihtsad väikesed klambrid) ja nende eemaldamisel püsib võrkkiik teie puuris probleemideta. Ma natuke kardan, et need nöörid võivad olla liiga pikad
2 sõnumid
florence
Minu arvates ei sobi toode absoluutselt. (Liiga suur) Soovitan vaadata kahe- või ühekohalisi võrkkiigesid, millel on nurgakinnitus otse kinnituskoha küljes... ilma lisaribade või -rihmadeta.
1 sõnumid
le bars
Kõik võrkkiiged, mis ma ostnud olen, on osutunud täielikuks läbikukkumiseks. Minu kaks rotti olid need nöörid vaid kahe päevaga läbi närinud. Ainuke asi, mis minu arvates töötab, on plastikust spudnik.
1 sõnumid
sébastien
Võrkkiik ei ole kandepuuri sees tegelikult kasulik. Kuid nagu varem mainitud, on see pärast nööride eemaldamist teostatav.
5 sõnumid
christine
Tere, see võrkkiik on minu chinchilladele väga hea olnud, välja arvatud üks nööridest, mida olid närinud, aga see juhtub, neile meeldib seal sees olla. Sellegipoolest on teie puur selle võrkkiige jaoks liiga väike. Lugupidamisega, Christine