Küsimused, tootearutelud Hamac Rongeur ZOLIA

100% kliendid

soovitan seda toodet

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sarah
1 sõnumid
sarah fr
Tere, mis suuruses võrkkiik sobib kahele rotile paremini, kas S või M? Aitäh.
Noémie
1 sõnumid
noémie fr
tere, kas sa arvad, et see on võimalik võtta liivahiirtele?
Elisa
1 sõnumid
elisa fr
Tere liivahiirtele jah super
Laura
1 sõnumid
laura fr
Kas võrkkiik sobib kääbusküülikule?
linda
4 sõnumid
linda fr
Tere, ei, see on kääbusküülikule liiga väike, minu tavaline hamster ei tunne end sellega mugavalt, kuid roborowski küll.
Claire
1 sõnumid
claire fr
Minu jaoks sobib see, kui küülik on väikest kasvu, kuid siiski piiripealne. Minu suurele meriseale on see piisavalt suur. Siiski on seda lihtne närida.
Johnny
1 sõnumid
johnny fr
Tere, ei, see on jänese jaoks liiga väike, aga sobib suurepäraselt rottidele, nii poegadele kui ka täiskasvanutele
marie claude ,rose
1 sõnumid
marie claude ,rose fr
tere, ei kääbusküüliku jaoks liiga väike
Elodie
3 sõnumid
elodie fr
Tere, kas saame panna selle võrkkiige dinky puuri? Puur on 26 cm kõrge, koos sillaga. Puur on saadaval teie saidil. Aitäh
Baptiste
1 sõnumid
baptiste fr
Tere, saate fotol näha musti nööre, need on eemaldatavad (lihtsad väikesed klambrid) ja nende eemaldamisel püsib võrkkiik teie puuris probleemideta. Ma natuke kardan, et need nöörid võivad olla liiga pikad
Florence
2 sõnumid
florence fr
Minu arvates ei sobi toode absoluutselt. (Liiga suur) Soovitan vaadata kahe- või ühekohalisi võrkkiigesid, millel on nurgakinnitus otse kinnituskoha küljes... ilma lisaribade või -rihmadeta.
LE BARS
1 sõnumid
le bars fr
Kõik võrkkiiged, mis ma ostnud olen, on osutunud täielikuks läbikukkumiseks. Minu kaks rotti olid need nöörid vaid kahe päevaga läbi närinud. Ainuke asi, mis minu arvates töötab, on plastikust spudnik.
Sébastien
1 sõnumid
sébastien fr
Võrkkiik ei ole kandepuuri sees tegelikult kasulik. Kuid nagu varem mainitud, on see pärast nööride eemaldamist teostatav.
CHRISTINE
5 sõnumid
christine fr
Tere, see võrkkiik on minu chinchilladele väga hea olnud, välja arvatud üks nööridest, mida olid närinud, aga see juhtub, neile meeldib seal sees olla. Sellegipoolest on teie puur selle võrkkiige jaoks liiga väike. Lugupidamisega, Christine

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest