Küsimused, tootearutelud Telk Zolia närilistele - 2 saadaval suurust

100% kliendid

soovitan seda toodet

12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Gwenn
2 sõnumid
gwenn fr
Tere, mis temperatuuril soovitate telki ilma vaipadeta pesumasinas pesta?
Noémie
1 sõnumid
noémie fr
Tere, mina panin selle 30 kraadi peale.
Ludovic
1 sõnumid
ludovic fr
Millist suurust on vaja valida küülikule, palun
Alice
5 sõnumid
alice fr
Tere, võtsin selle suuruse S, see sobib merisigale kaaluga 1,100 kg, natuke kitsas minu 2 kg tuhkrule. Seega sõltub teie jänese suurusest ja kaalust :-)
Charlotte
5 sõnumid
charlotte fr
Tere, kas on võimalik telgi põhjast pehme kangas hõlpsasti puhastamiseks eemaldada? Suur tänu!
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere õhtust, jah see on võimalik, padi ei ole telgi külge kinnitatud, vajadusel võite selle teise vastu vahetada
LAETITIA
1 sõnumid
laetitia fr
Tere jah, põhi on eemaldatav
Lucile
1 sõnumid
lucile fr
jah, see on võimalik, sest ta saab taanduda
Michel
1 sõnumid
michel fr
Kuna ma andsin oma kääbusküülikule selle telgi, on ta seal veetnud suurema osa oma ajast: ta tunneb end seestpoolt turvaliselt. Aga ma kahetsen selle habrasust: 2 nädala pärast oli kangas metallist kaarede põhjast narmendama hakanud ja nüüd üks kahest kaarest enam ei püsi ... Pean leidma lahenduse, kuidas seda parandada!!!
elisabeth
1 sõnumid
elisabeth fr
Milleid kasutatakse koti sees? Tänan teid vastuse eest ette.
Doris
1 sõnumid
doris fr
Tere, See on mõeldud telgi maa sisse panemiseks, kui soovite :) mina neid ei kasutanud ^^
Laurent
2 sõnumid
laurent fr
Tere, kas on võimalik panna telk väljapoole?
Jeanne
1 sõnumid
jeanne fr
Tere, jah, täiesti, see on veekindel!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest