Küsimused, tootearutelud Puurpuur küülikule ja meriseale - 120cm - Zolia Mamba

32 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Kelly
2 sõnumid
kelly fr
Kas angoora hamstri tervislikuks arenguks sobib see puur? Ja kas see on eriti sobilik hamstri jaoks? Ma mõtlen eriti trellide kohta.
Stéphanie
6 sõnumid
stéphanie fr
Tere õhtust, kas te saaksite mulle öelda, kui suur on puuri põhi? :) Suur aitäh!
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere, vann on 18 cm kõrge. Lugupidamisega
Stéphanie
6 sõnumid
stéphanie fr
Tere, aitäh vastuse eest, see on kena. Kas saaksite palun anda mulle puuri sisemised mõõtmed pikkuse ja laiuse osas? Suur tänu teile, head nädalavahetust, Stéphanie.
Adeline
1 sõnumid
adeline fr
Tere, Kas te saaksite öelda, kui suur on esiosas olev ava, mis võimaldab küülikul välja pääseda? Puuri ühendatakse aedikuga ja on oluline, et meie küülik saaks hõlpsasti sisse ja välja minna. See on 2,6 kg kaaluv kääbusjänes. Aitäh, Adeline
Patricia
1 sõnumid
patricia fr
Avaus on umbes 23 cm/30. Korpus on väga hea ja kokkupaneku plaan on lehe allosas, korpuse lehel.
Jeremy
10 sõnumid
jeremy fr
Tere. Avaus on 19,5 cm kõrge ja 21,5 cm lai. Lugupidamisega Jérémy
Angelina
3 sõnumid
angelina fr
Tere, kas Zolia Mamba 120 cm puuri jaoks on olemas eraldusvõre? Mul oleks kiiremas korras vaja eraldada oma kaks emast merisiga. Tänan vastuste eest.
Fabrice
2 sõnumid
fabrice fr
Tere, seal ei ole eraldust
stéphanie
3 sõnumid
stéphanie fr
Tere, kas kellelgi on olnud tellimusega probleeme, kuna sain oma puuri täna hommikul kätte ja see pole täielik, puudu on puuripool (võre) ja pudeliots. Pärast kõnet klienditeenindusele öeldi, et kõik tuleb teha koos fotoga kaebuse kaudu ja nad menetlevad mu kaebust. Palusin võret saata hädaolukorras, aga pole vastust saanud, vahepeal ei ole mul oma küüliku ohutuseks midagi. Olen pettunud, sest saan oma küüliku kätte täna pärastlõunal ja puudu on üks tükk, rääkimata sellest, et kohaletoimetamine võttis 16 päeva asemel ühe nädala.
Lou
2 sõnumid
lou fr
Tere, Stéphanie. Minu puur pole ka esialgu täielik, ma ei suuda seda samuti kokku panna... Tellisin 2 ja mul puudub üks võre ja joogipudel... olen samuti nördinud, sest võtan oma jänku homme vastu.. ma ei tea, mida teha...
stéphanie
3 sõnumid
stéphanie fr
Ma panin teibiga kartongi ajutiseks mõeldud lahendusena. Kuid ma ei telli enam sellelt saidilt.
Lou
2 sõnumid
lou fr
Kas teil oleks võimalik palun anda juhend, kuidas puuri kokku panna?
stéphanie
3 sõnumid
stéphanie fr
Tere, ei kahjuks ei saanud ma kasutusjuhendit, mu poeg pani selle kokku, sest tal on juba see puur
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Stephanie,Olete avanud kaebuse ja te olete teinud õige asja.Sellekohase menetluse raames saate vastuse 48/72 tunniga maksimaalselt.Kui see tähtaeg on möödunud, soovitan teil oma nõustajaga uuesti ühendust võtta.Täname teid kannatlikkuse eest ja vabandame tekitatud ebamugavuste pärast.LugupidamisegaAmandine Zoomaliast
Fabrice
2 sõnumid
fabrice fr
Tere, meil puudus ka üks rest küljel, pärast klienditeenindusega ühenduse võtmist toimetati see meieni ilma lisatasudeta
Odile
1 sõnumid
odile fr
See on tõesti avar. Kui neil on harjumus koos elada, ei tohiks see probleeme tekitada
ISABELLE
20 sõnumid
isabelle fr
Tere, ma tahtsin teada, kas see puuris sobib kolmele meriseale.
Jean-Baptiste
2 sõnumid
jean-baptiste fr
See suurus on pigem soovitatav kahele meriseale. Vajalikust ruumist on vaja teada, kas nad saavad jagada sama söögikaussi, sama veepudelit, sama peidupaika. Kui jah, siis peaks see sobima ka kolmele, sest söögikauss ja peidupaik on suured. Kui ei, siis on võimalik eemaldada plastikust majakarp ja paigutada kaks merisiga koos, igaüks oma poole, oma toidu- ja veega. Soovitan kõigepealt jälgida, kuidas teie merisead koos elavad. Alati on üks domineeriv, kuid pärast domineerimise selgitamist võib dominant lubada teistel samas kohas süüa ja peituda. Kui ei, oleks parem võtta eraldi puurid/aedikud. Puuri enda kvaliteet on hea. Põrandapind ei ole täpselt nii suur kui öeldud, sest plastikkonteiner on kumer ja seetõttu põrandal veidi kitsam.
ISABELLE
20 sõnumid
isabelle fr
aitäh vastuse eest, nad on olnud juba aasta koos veidi väiksemas puuris, kus igaühel on oma puumaja ning 3 toidu- ja veekaussi, sest nad ei joo pudelist.
Jean-Baptiste
2 sõnumid
jean-baptiste fr
Mul on hea meel kuulda, et teie merisead elavad juba koos ja saavad omavahel hästi läbi. Ma arvan, et see puur peaks sobima, kuid peate eemaldama algse plastikmaja, mis võtab liiga palju ruumi, et mahutada nende igaühe onn. Peate neid sageli välja laskma, sest ma arvan, et pärast onnide / söögikohtade / veekausside paigaldamist pole puuris joosta ruumi eriti palju. Seetõttu ütleksin: suurem puur ilma lisatarvikuteta, kui te neid liiga tihti välja viia ei saa, ja vastasel juhul sobib see puur hästi. Küllap see on keeruline valik :-)
Athéna
1 sõnumid
athéna fr
Tere, ostsin 2021. aasta detsembri alguses oma küüliku jaoks Zolia Mamba 120 cm puuri. Tahaksin selle ratastel alusele monteerida, kuid ei tea, millise valida. Kas teil on ühilduv mudel? Aitäh
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere, ostsin selle puuri, panin selle ratastega madalale lauale. Kui soovite fotot, jätke oma telefoninumber. Lugupidamisega
Marjorie
1 sõnumid
marjorie fr
Tere õhtust. Otsin ka tuge, et vältida puuri põrandale panemist. Kui teil on ideid või ettepanekuid mööbli kohta, olen avatud soovitustele. Lugupidamisega 06.71.97.43.37
Muguette
1 sõnumid
muguette fr
Tere, ma ostsin selle puuri aasta tagasi ja see tõesti on varustatud küljele libiseva ukse osaga. Plaani loomadele sild, läbi mille nad saaksid liikuda. Samuti avanemine peal!!! Väga suur ja kvaliteetne puur.
christelle
1 sõnumid
christelle fr
Tere Ostsin selle puuri kuu aega tagasi ja minu omal pole külgedel ühtegi avamist, vaid ainult kaks avamist puuri ülaosas. Lugupidamisega
Flora
1 sõnumid
flora fr
Mul oli sama probleem. Tellisin kaks Zolia Mamba puuri ja kui need kätte sain, oli ühel libisev uks, teisel aga mitte! Kirjutasin neile, et probleemist teada anda ja küsisin ribisid koos ustega. Ma ei saanud (ega tahtnud) pakki tagasi saata (liiga suur ja küülik oli juba sisse seatud). Nad vastasid mulle täna hommikul, et saatsid uue paki. Ma ei ole seda veel kätte saanud, seega vaatame... Muidu väga head puurid.
VALERIE
3 sõnumid
valerie fr
Kas puuri külgedel on avasid? Kui jah, siis kui palju? Ja millised on nende mõõtmed?
Abdel
1 sõnumid
abdel fr
Tere, väike ava on 21x21 cm, tõepoolest tundub see olevat veidi kõrge (20 cm), kuid see ei tekita meie jänesele tegelikult probleemi. Lugupidamisega
Laure et Arnault
2 sõnumid
laure et arnault fr
Tere, tõepoolest, eestpoolt avamine on kõrge, kui nad on väikesed. Ostisme 2 puusilda, et tal oleks võimalik alla minna (üks sees ja teine väljas). Nüüd, kui ta on suureks kasvanud, saab ta ilma hakkama, kuid me jätkame nende asetamist väljapoole, sest oleme pannud puuri külma eest kaitsmiseks ratastel alusele. See süsteem on palju parem kui see, mille uks avaneb allapoole, sest küülikud võivad oma jalad sinna kinni jääda. See puur on suurepärane, kuna suur pealmine avamine on samuti väga mugav.
Céline
1 sõnumid
céline fr
Küljele on tõesti olemas liuguks, mis on beebide jaoks natuke kõrge, alguses panime silla, kuid peagi polnud seda enam vaja. Kinnine aed on tõesti suurepärane.
GHISLAINE
1 sõnumid
ghislaine fr
Tere, ostsin kaks Zolia Mamba 120 cm puuri mitme kuu vahega ja olen nendega väga rahul. Kinnitan, et seal on külje peal liuguks, mis võimaldab jänesel puuri siseneda ja sealt väljuda siise ja lahkuda omal soovil, lisaks kahele uksele, mis asuvad puuri ülaosas. Need on suurepärased ja kvaliteetsed puurid, minu jänestel on seal mugav olla ja neil on palju ruumi. Soovitan seda puuri: hea hinna ja kvaliteedi suhe!
Chaput
1 sõnumid
chaput fr
Tere, ostsin selle puuri üle aasta tagasi, eesmisel küljel on ava, mille laius on 22,5 cm. Puuduseks on see, et see on liugvõrega. Minu koer mõistis selle süsteemi ja suutis ukse lahti lükata, nii et ma pidin ava kaablisidemega sulgema. Kuid puur on väga hea kvaliteediga ja peale plastmassaluse, mille all küülikud magavad, ei ole see eriti palju muutunud.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest