Küsimused, tootearutelud

22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Teddie
1 sõnumid
teddie fr
Tere, kas te saaksite mulle palun öelda eemaldatava mahuti kõrguse? Aitäh
Aurelia
1 sõnumid
aurelia fr
Tere, sooviksin teada, kas see jänesepuur sobib S-suuruses sisekasutuseks ja kääbusjänesele? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see küülikupuur sobib kääbusküülikule. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Amandine
2 sõnumid
amandine fr
Tere, kui kõrged on puuri jalad? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõrgus on umbes 40 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Amandine
2 sõnumid
amandine fr
Tere, kas kaasasolev kaldtee https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-en-bois-p-10848.html on kinnitatav sellele küülikupuurile? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kaldtee sobib kõigile puurid. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Nicolas
2 sõnumid
nicolas fr
Millist puuri soovitate Flandria küülikule, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle tõu jaoks on vähe sobivaid mudeleid. Soovitame seda jänesepuuri, mis on avar ja millel on laiad uksed. https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-house-animals-p-21519.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Nicolas
2 sõnumid
nicolas fr
Tere, Kas suuruses L küülikupuur sobiks Flandria hiidküülikule? Aitäh vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Flandria hiiglase jaoks jääb see liiga väikeseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
karine
1 sõnumid
karine fr
Tere, sooviksin teada, milline on elamispind suurusega S jänesepuuril, kas see sobiks kahele meriseale? Tänan vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, MADEO suuruses S küülikupuur on kahte merisiga jaoks liiga väike, soovitame valida suuruse L, mille elamispind on 100x50 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Catherine
2 sõnumid
catherine fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, millest on valmistatud eemaldatav sahtel jäätmete jaoks? Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, plaat on tsingitud metallist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Catherine
2 sõnumid
catherine fr
Tere õhtust! Kas saaksite mulle anda suure mudeli jänesepuuri siseruumide mõõdud? Olen üllatunud, sest teie kirjelduses on öeldud "elamispind 100 x 50 cm", kuigi pikkus on 119 cm ja laius 65 cm. Tänan kiire vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, näidatud mõõtmed on välismõõtmed, seetõttu on need suuremad kui elamispind. Elamispind viitab pindala, mis on saadaval küülikule, see on eemaldatava platvormi pindala. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
ANNE
1 sõnumid
anne fr
Tere, Ma olen praegu selle küülikupuuri kokku panemas ja ma ei saa aru eelviimasest sammust, katuse kinnitamisest. Pikad kruvid (B) läbivad katuse, kuid vastas ei ole midagi ... Kas see on normaalne? Kas teil on täpsustusi, mida saate mulle anda? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kutsume teid üles võtma ühendust meie müügijärgse teenindusega ning saatma fotod, mis illustreerivad teie probleemi. Saate saata meili aadressile [email protected] Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
Tere õhtust, puurikeste mõõtmete osas ei ole see minu jaoks väga selge. Kas mõõtude esitamisel käib see kõigepealt pikkuse, seejärel sügavuse ja siis kõrguse kohta? Mul on ruumi 90 cm kõrguse ja umbes 120 cm laiuse jaoks. Millise mudeli puur ma võiksin osta? Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Antud mõõtmed on pikkus x laius x kõrgus sentimeetrites. Kui teil on ainult 90 cm kõrgust, soovitame valida suuruse S. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
Tere õhtust, kas te saaksite kinnitada, et kokku pandud puuri kõrgus on tõepoolest 92 cm? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, 92 cm on küülikupesa kogukõrgus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest