Küsimused, tootearutelud Näriliste puur - H137cm - Zolia Keiko
19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
lola
Tere, ostsin selle puuri oma deguudele ja nad hakkavad närima plastikust platvorme ja treppe... kas on olemas varuosasid, millega neid asendada? Tänan ette vastuse eest
2 sõnumid
eglantine
Jah, natuke kallis
1 sõnumid
julie
Tere,Me oleme asendanud kaldteed puidust palkidest sildadega, mida oleme kohandanud treppideks, ning asetanud paksud kanepivaibad platvormidele ja esimese korruse võrele. See piirab meie liivahiirte liigset närimist.
1 sõnumid
mélodie
Tere, kui kõrge on puur täpselt, arvestamata hoiuruumi ja jalgu? Ette tänades
1 sõnumid
emmanuelle
Pikkus ilma jalgadeta... Ja seega ka ilma kastita... on 105 cm.
2 sõnumid
eglantine
Jah
1 sõnumid
candice
Tere, ma näen, et puur on soodushinnaga (135 asemel 169), aga kui ma klõpsan tellimisel, näitab see mulle 169. Ma ei saa aru
1 sõnumid
eléonore
Tere, kas on võimalik kokkupanemisel mitte panna horisontaalset võrku, mis jagab puuri kaheks?
1 sõnumid
marie-cécile
Tere, jah, teil on kohustus seda panna, seal on väike luuk, mis võimaldab jätta lahti või sulgeda kahe looma eraldamiseks.
1 sõnumid
elodie
Jah, aga see teeb sulle ühe korruse juurde ja seal on keskel avaus, kuhu saad ukse panna ja eemaldada
1 sõnumid
céline
Tere, Kas saaksite kinnitada, et märgitud mõõtmed (78x51x137) on täpsed? Kui suur on hoiuruumi kõrgus puuri allosas? Lugupidamisega.
1 sõnumid
duchenne
Mõõtmed on 79,52,5 ja 138
4 sõnumid
jenny
Tere, tahaksin teada, kas musta kasti on võimalik osta varuosana? Minu tšintšiljal õnnestus seal sees ringi liikuda.
1 sõnumid
tiffany
Tere, ma tahaksin ka teada, sest minu tšintšilja käitus samamoodi. Kas teil õnnestus neid leida?
1 sõnumid
dylan
Olen teiega samas olukorras, otsin, kuidas asendada kasti! Kahju, et puuri ei saa kasutada just sellepärast...
1 sõnumid
lea
Tere, Kas puur pannakse uuesti müüki? Tänan, parimate soovidega
1 sõnumid
nathalie
Puur ei ole üldse hea... halb kvaliteet... Olin paar kuud varem sellel saidil ostnud teise oma tuhkrutele ja see oli 10 korda parem: viimistlus, tugevus, esteetika...
1 sõnumid
mariette
Tere, kas rottide puhul tuleb zolia keiko juurde lisavarje paigaldada? Kas kahe sentimeetri vahe lattide vahel kujutab endast põgenemisohtu? Suur aitäh.
2 sõnumid
noellie
Tere, ostsin selle oma rottide jaoks ja pidin selle kanavõrguga katma, sest nad pääsesid läbi.
1 sõnumid
valérie
Tere, See sobib suurepäraselt täiskasvanud rottidele, kuid tõepoolest on vaja paigaldada võrk, kui teil on "noored" rotid. Minu 2 rotti tunnevad end seal väga hästi, olen lisanud 2 Sputnikut ja pesakonna nurgad igasse nurka kolmel tasandil. Isiklikult panen teisele tasemele kahekordse fliisi ja kassi unematid nende käppade jaoks. Alumine korrus on kaetud drybed-materjaliga ja alamkaussi paigutan õpetava koera alaese. Alumise võrgu ma ei kinnitanud, et puhastamise lihtsustamiseks. Leian, et see on kvaliteetne. Lugupidamisega,