Küsimused, tootearutelud Näriliste puur - H137cm - Zolia Keiko

95% kliendid

soovitan seda toodet

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
LOLA
1 sõnumid
lola fr
Tere, ostsin selle puuri oma deguudele ja nad hakkavad närima plastikust platvorme ja treppe... kas on olemas varuosasid, millega neid asendada? Tänan ette vastuse eest
eglantine
2 sõnumid
eglantine fr
Jah, natuke kallis
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere,Me oleme asendanud kaldteed puidust palkidest sildadega, mida oleme kohandanud treppideks, ning asetanud paksud kanepivaibad platvormidele ja esimese korruse võrele. See piirab meie liivahiirte liigset närimist.
Mélodie
1 sõnumid
mélodie fr
Tere, kui kõrge on puur täpselt, arvestamata hoiuruumi ja jalgu? Ette tänades
Emmanuelle
1 sõnumid
emmanuelle fr
Pikkus ilma jalgadeta... Ja seega ka ilma kastita... on 105 cm.
eglantine
2 sõnumid
eglantine fr
Jah
Candice
1 sõnumid
candice fr
Tere, ma näen, et puur on soodushinnaga (135 asemel 169), aga kui ma klõpsan tellimisel, näitab see mulle 169. Ma ei saa aru
Eléonore
1 sõnumid
eléonore fr
Tere, kas on võimalik kokkupanemisel mitte panna horisontaalset võrku, mis jagab puuri kaheks?
marie-cécile
1 sõnumid
marie-cécile fr
Tere, jah, teil on kohustus seda panna, seal on väike luuk, mis võimaldab jätta lahti või sulgeda kahe looma eraldamiseks.
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Jah, aga see teeb sulle ühe korruse juurde ja seal on keskel avaus, kuhu saad ukse panna ja eemaldada
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere, Kas saaksite kinnitada, et märgitud mõõtmed (78x51x137) on täpsed? Kui suur on hoiuruumi kõrgus puuri allosas? Lugupidamisega.
Duchenne
1 sõnumid
duchenne fr
Mõõtmed on 79,52,5 ja 138
Jenny
4 sõnumid
jenny fr
Tere, tahaksin teada, kas musta kasti on võimalik osta varuosana? Minu tšintšiljal õnnestus seal sees ringi liikuda.
Tiffany
1 sõnumid
tiffany fr
Tere, ma tahaksin ka teada, sest minu tšintšilja käitus samamoodi. Kas teil õnnestus neid leida?
Dylan
1 sõnumid
dylan fr
Olen teiega samas olukorras, otsin, kuidas asendada kasti! Kahju, et puuri ei saa kasutada just sellepärast...
Lea
1 sõnumid
lea fr
Tere, Kas puur pannakse uuesti müüki? Tänan, parimate soovidega
NATHALIE
1 sõnumid
nathalie fr
Puur ei ole üldse hea... halb kvaliteet... Olin paar kuud varem sellel saidil ostnud teise oma tuhkrutele ja see oli 10 korda parem: viimistlus, tugevus, esteetika...
Mariette
1 sõnumid
mariette fr
Tere, kas rottide puhul tuleb zolia keiko juurde lisavarje paigaldada? Kas kahe sentimeetri vahe lattide vahel kujutab endast põgenemisohtu? Suur aitäh.
Noellie
2 sõnumid
noellie fr
Tere, ostsin selle oma rottide jaoks ja pidin selle kanavõrguga katma, sest nad pääsesid läbi.
Valérie
1 sõnumid
valérie fr
Tere, See sobib suurepäraselt täiskasvanud rottidele, kuid tõepoolest on vaja paigaldada võrk, kui teil on "noored" rotid. Minu 2 rotti tunnevad end seal väga hästi, olen lisanud 2 Sputnikut ja pesakonna nurgad igasse nurka kolmel tasandil. Isiklikult panen teisele tasemele kahekordse fliisi ja kassi unematid nende käppade jaoks. Alumine korrus on kaetud drybed-materjaliga ja alamkaussi paigutan õpetava koera alaese. Alumise võrgu ma ei kinnitanud, et puhastamise lihtsustamiseks. Leian, et see on kvaliteetne. Lugupidamisega,

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest