Küsimused, tootearutelud Sise/Välis jänese puurid ratastel - 115 cm - Zolia Janis
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
erika
Kahetsusväärne ost, mu jänku uriin läheb ... läikiv kate on halb, tõesti kahetsen seda ostu
1 sõnumid
regine
1. Ostsin oma kahele meriseale Zolia Janis puuri. Puit on töötlemata ja nende väljaheidete ning uriiniga kiirelt rikutavas seisus, sest need loomad ei ole puhtad, vastupidiselt küülikutele! Millist lakki võiksin kasutada ja kust seda leida? 2. Puurimaja platvorm tundub üsna kõrgel, kui merisead sealt puuri põhja hüppavad, kas see pole ohtlik? Aitäh vastuste eest!!
1 sõnumid
odile
Soovitan seda mitte kasutada. Väga keskpärane kvaliteet.
2 sõnumid
erika
Rohkem kui keskpärane, teil on õigus
1 sõnumid
amandine
Tere, ma sooviksin teada jalgade kõrgust. Rullikud puuri allosas. Aitäh
1 sõnumid
sébastien
Käru alumises osas olevad rattad on umbes 31 cm.
1 sõnumid
mlle patricia
Kas küülik pääseb alumisest avast hõlpsasti üksinda ligi? Kas teil on midagi soovitada päikeseisolatsiooni kohta suvel? Aitäh
5 sõnumid
julie
Tere, küüliku jaoks täiesti sobimatu, kuna tal on vaja rohkem ruumi, vähemalt põrandapinda 2 ruutmeetrit. Ilusat päeva.
1 sõnumid
céline
Tere! Minu kääbusjänk on väga rahul, ta pääseb hüti peale kas ronides või hüpates! Ta on hästi väike ja puuri suurus on suurepärane, isegi palju suurem kui poodides olevad puurid.
1 sõnumid
camille
Mu küülik paistab hea välja. Kuid ta närib puuri, ma pidin lisama nurgapesu, et uriin ei voolaks põrandale. Olen lisanud ka midagi sissepääsu ette, et ta saaks ise sisse ja välja minna.