Küsimused, tootearutelud Sise/Välis jänese puurid ratastel - 115 cm - Zolia Janis

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Erika
2 sõnumid
erika fr
Kahetsusväärne ost, mu jänku uriin läheb ... läikiv kate on halb, tõesti kahetsen seda ostu
Regine
1 sõnumid
regine fr
1. Ostsin oma kahele meriseale Zolia Janis puuri. Puit on töötlemata ja nende väljaheidete ning uriiniga kiirelt rikutavas seisus, sest need loomad ei ole puhtad, vastupidiselt küülikutele! Millist lakki võiksin kasutada ja kust seda leida? 2. Puurimaja platvorm tundub üsna kõrgel, kui merisead sealt puuri põhja hüppavad, kas see pole ohtlik? Aitäh vastuste eest!!
Odile
1 sõnumid
odile fr
Soovitan seda mitte kasutada. Väga keskpärane kvaliteet.
Erika
2 sõnumid
erika fr
Rohkem kui keskpärane, teil on õigus
Amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere, ma sooviksin teada jalgade kõrgust. Rullikud puuri allosas. Aitäh
Sébastien
1 sõnumid
sébastien fr
Käru alumises osas olevad rattad on umbes 31 cm.
Mlle Patricia
1 sõnumid
mlle patricia fr
Kas küülik pääseb alumisest avast hõlpsasti üksinda ligi? Kas teil on midagi soovitada päikeseisolatsiooni kohta suvel? Aitäh
Julie
5 sõnumid
julie fr
Tere, küüliku jaoks täiesti sobimatu, kuna tal on vaja rohkem ruumi, vähemalt põrandapinda 2 ruutmeetrit. Ilusat päeva.
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere! Minu kääbusjänk on väga rahul, ta pääseb hüti peale kas ronides või hüpates! Ta on hästi väike ja puuri suurus on suurepärane, isegi palju suurem kui poodides olevad puurid.
Camille
1 sõnumid
camille fr
Mu küülik paistab hea välja. Kuid ta närib puuri, ma pidin lisama nurgapesu, et uriin ei voolaks põrandale. Olen lisanud ka midagi sissepääsu ette, et ta saaks ise sisse ja välja minna.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest