Zolia D6 - Mitmepäevane

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Ophélie
2 sõnumid
ophélie fr
Tere, mul on vaja, et mu kass saaks ühe annuse päevas, iga päev samal ajal, minu 3-päevase äraoleku ajal. Kuidas peaksin programmi seadistama? Kas ma seadistan toidu korra kell 19 ja see uuendatakse automaatselt iga päev? Või pean seadistama 3 toidukorda, näidates sama aega? Tänan teid ette abi eest
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Tere Ophélie, kasutusjuhendi leiate tootelehe allosast: https://www.zoomalia.com/animalerie/distributeur-automatique-6-repas-zolia-zd-6-p-89082.htmlEsimese toidukorra seadistamine: - Kui tunni numbrid ja „1” vilguvad, korrake eelmist sammu, et seada toitmistund - Vajutage kiiresti nuppu ☼, et programm salvestada ja pääseda järgmise toidukorra seadistusteni - Korrake seda tegevust sõltuvalt sellest, mitu toidukorda soovite programmeerida - Kui viimane toidukord on programmeeritud, vajutage pikalt nuppu ☼, et naasta hetke aja lehele; teie toitmisajad salvestatakse automaatselt Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Ophélie
2 sõnumid
ophélie fr
Tere, aitäh, kuid see ei vasta minu küsimusele. Konkreetselt, kas programmeerimine uuendatakse automaatselt iga 24 tunni järel?
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Ophélie, tõepoolest, Zolia ZD6 jaotur võimaldab seadistada oma lemmiklooma söötmisajad 24 tunni jooksul. Head päeva

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest