Küsimused, tootearutelud Niche avec coussin auto-chauffant Zolia Cosywin

100% kliendid

soovitan seda toodet

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Béatrice
1 sõnumid
béatrice fr
Kui te ütlete "sobib väikestele koertele", siis milliseid tõuge see hõlmab? Kas see sobib shih-tzu jaoks? Aitäh
Mickael
2 sõnumid
mickael fr
Ma arvan, et see oleks õiglane.
MARYLENE
1 sõnumid
marylene fr
Tere, tõepoolest, see oleks liiga kitsas ja teie koer ei tunneks end mugavalt. Minu koer on chihuahua, kes kaalub 3 kg 400 g, ja kuut sobib talle hästi, eriti siis, kui ta ennast kerra tõmbab, aga kui ta ennast välja sirutab, jäävad jalad natuke välja... Seega ma ei soovitaks seda mudelit teie kaaslasele. (Kuut on siiski suurepärane, kvaliteetne ja madalal temperatuuril masinpestav)
CHRISTELLE
2 sõnumid
christelle fr
Tere, kas see kuut sobib väikesekasvulisele Jack Russelli tõugu umbes 5 kg kaaluvatele koertele? Või peaksin valima midagi suuremat? Tänan vastuse eest.
Muriel
1 sõnumid
muriel fr
Mu pesakiisu armastab mu rõdul ette näidata, mis iganes ilm ka ei oleks. Õnneks on see varjuline. Kas seda pesakasti saab pool-väljas paigaldada? Aitäh
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, ma ütleksin ei, sest see on täielikult valmistatud tekstiilist. Seetõttu ei tohiks vihm või niiskus sellele ligi pääseda.....
Helena
3 sõnumid
helena fr
Tere, kui soovite seda rõdule panna, peate seda vihma eest kaitsma, eriti tuulistel päevadel, kas presendi või mullikilega. Ma paigaldan enda oma polüstüreenkasti, sest Mimosa on algselt hulkuv kass. See tagab hea isolatsiooni külmadel päevadel, sest iglu põhi on väga õhuke; igal juhul tuleb alla (ja ümber) panna mingisugune isolatsioon. Lugupidamisega
CATHERINE
1 sõnumid
catherine fr
Tere, tõepoolest, teda tuleb kaitsta ja paigutada suuremasse majakesse, mis ei karda vihma, ning võite vaiba alla libistada soojenduskrae (snugglesafe), mis võimaldab kassil hommikuni soojust saada...
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere, ma ei usu, et saaksime seda õue panna, kuna see pesa on täiesti tekstiilist. Isegi kui see on varjus, on probleemiks tuul ja maapinnale kogunev vihmavesi. Seetõttu ei soovita ma seda.
Karine
1 sõnumid
karine fr
TereKas Zolia Cosywin'i majakese padja kate on saadaval eraldi? Minu koer rikkus selle ära, veeretas selle rohule ja ma ei suuda neid eemaldada (ma leotasin käsitsi), kuid nad on sisse imbunud, välja arvatud juhul, kui teil on nipp nende eemaldamiseks? TänanLugupidamisega
Helena
3 sõnumid
helena fr
Tere, ma leidsin internetist väikese uurimistööga mitmeid isesoojenevate kassimattide kaubamärke (10 kuni 15 euro vahel). On olemas suurused, mis vastavad teie vajadustele.
Guy
1 sõnumid
guy fr
Millal on saadaval Zolia Cosywini koerakuut.
Valérie
1 sõnumid
valérie fr
Kas Zola cosywin kuuti võib pesta?
osman
1 sõnumid
osman fr
Jah, masinas 30
Mickael
2 sõnumid
mickael fr
Jah, ma olen seda juba mitu korda pesnud ja see ei lähe kuskile.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest