Küsimused, tootearutelud Zolia Charlie autoiste koertele
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
aurelie
Tere, kas see iste sobib 8 kg koerale (CKC)?
1 sõnumid
marie
Tere, minu 7 kg kaaluv shetlandi lambakoer mahub sisse, kuid just parasjagu. Talle meeldib olla hästi toetatud, seega on see tema jaoks ideaalne, kuid kui teie koerale meeldib natuke laiali sirutada ja liikuda, siis arvan, et peaksite vaatama midagi suuremat.
1 sõnumid
elisabeth
Olen selle tooli ostnud peaaegu aasta tagasi. Olin veidi kahtlane kunstkarvast padja vastupidavuse osas, mille kriimustas kiiresti mu 11 kg kaaluv whippet. Lõpuks on see pestav tool tugev, ja mu koer armastab selle sees olla, kenasti kõveraks keeratud
1 sõnumid
suzanne
Mul on 20 kg kaaluv spanjel, kes on keskmist kasvu. Pikkadel autosõitudel pikutas ta mu süles ja see oli väsitav. Ostsin selle padja, et ta minu sülest eemale suunata. Ta saab seal end mugavalt sättida, kuid enamasti jääb siiski osaliselt üle ääre. See pole minu jaoks probleem, sest talle meeldivad kõrged ääred, mis toetavad teda. Mõnikord lamab ta padja kõrval, asetades poole oma kehast pehmele padjale ja pea äärele. Ta pole kinnitatud padja turvavöö külge, vaid tema mobiilne rihm on kinnitatud auto šassii kinnitusega. Talle meeldib see padi.
3 sõnumid
brigitte
Tere, 8-kilosele koerale ei ole probleemi, kuna see sobib hästi mu sõbranna 10-kilose spitsi jaoks.
1 sõnumid
eric
Tere, kas see tüüp korv võiks sobida täiskasvanud isasele Shiba Inule? Aitäh
2 sõnumid
guitard
Tere õhtust, mul on hetkel staffi tõugu kutsikas, kes kaalub alla 10 kilo, kuid kes võtab kaalus juurde. Kas arvad, et see suurus sobib talle?