Küsimused, tootearutelud Automaatne kuivtoidujaotur - 4L - Zolia ZD 180
50 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
déborah
Tere, kas seda automaatset toidukaussi saab kasutada väljas, kui see on kaitstud vihma eest? Ma mõtlesin selle panna väikesesse kassimajakesse. Aitäh
4 sõnumid
sandrine
Miks mitte.. kui pole liiga niiske.. aga ma ei tea, kui hästi masin madalatele temperatuuridele ja niiskusele vastu peab...
1 sõnumid
philippe
Tere, kas saaksite öelda, milline võiks olla minimaalne graanulite suurus, mida kasutada saab? Minu kassi graanulid on üsna väikesed (3-4 mm/8 mm). Tänan ette.
2 sõnumid
maud
Ma arvan, et kroketitel ei ole kindlat suurust. Olen kasutanud seda paar päeva ja seganud omavahel kahte tüüpi kroketid: ühed väga väiksed ja teised natuke suuremad (vahetan tema kroketid järk-järgult välja) ja see toimib.
1 sõnumid
beatrice
kasutatud 2 kuud: 5g iga portsjoni kohta, krõbinad peaaegu 1 cm läbimõõduga, seadistasin 5x20g: väga hea. PS: annan kassile ka suvikõrvitsapüreed, muidu oleks tal 100g krõbinatega veel kõht tühi ;) aga suvikõrvitsat masinasse ei pane...
1 sõnumid
julie
Tere, kuidas programeerida iga portsjoni kaal?
1 sõnumid
clara
Tere
Ei ole võimalik portsjoni kaalu reguleerida (see on juba määratletud sektsiooni suurus). Saab reguleerida ainult portsjonite arvu (näiteks: kui 1 portsjon on 5g ja soovite anda 15g, siis tuleb lihtsalt portsjonite arvuks seada 3).
Ei ole võimalik portsjoni kaalu reguleerida (see on juba määratletud sektsiooni suurus). Saab reguleerida ainult portsjonite arvu (näiteks: kui 1 portsjon on 5g ja soovite anda 15g, siis tuleb lihtsalt portsjonite arvuks seada 3).
1 sõnumid
valerie
Tere õhtust, Üks portsjon on umbes 5 g, peate lihtsalt iga määratletud tunni kohta märkima, kas soovite anda 2 või 3 portsjonit. Jagaja on tõesti suurepärane ja kasutusmugav!
1 sõnumid
helena
Tere, kuidas määrata iga portsjoni kaalu? Pean andma 70 g 3 toidukorraks. Kuidas seda programmeerida?
1 sõnumid
amel
Kroketiautomaat muudab elu lihtsamaks ja mu kass ootab aega, harjudes mu hääle salvestusega, tõesti suurepärane toode, see on ideaalne!!
1 sõnumid
virginie
Tere, soovin osta oma diabeediga koerale seda jaoturit (kes vajab 30 minutit pärast insuliini süstimist sööki, seega puhkepäevadel on natuke raske 1. tõusta kell 7:20, et talle süst teha, ja eriti 2. oodata 30 minutit, et talle süüa anda...ma enam ei maga, nuuks). Tahaksin teada, milline on suurim kuivtoidu graanulite suurus. Ta sööb väikseid graanuleid, kuid need on siiski suuremad kui kassidele mõeldud graanulid. Kas see jaotur sobib hästi koerte graanulitele, mõtlen? Tänan vastuse eest. Sooviksin selle täna osta. Virginie
2 sõnumid
romy
Tere, roseti, mis pöörleb, suurim läbimõõt on 2 cm, seega arvan, et see peaks sobima.
1 sõnumid
géraldine
Katan seda 1 cm läbimõõduga krõbinatega; see töötab väga hästi; kuid arvestades töörežiimi (väikesed lahtrid, kuhu krõbinad kukuvad, et moodustada portsjon), arvan, et mida suuremad on krõbinad, seda raskem on täpselt doseerida;
1 sõnumid
ibtissam
Tere, kas saaksite öelda, kui pikk on garantii ja kas tagastus toimub Prantsusmaal? Ette tänades
2 sõnumid
marie
Tere, kas keegi, kes kasutab seda automaatset toidujagajat - 4L - Zolia ZD 180, saaks mulle öelda, kui kaua patareid vastu peavad? Pean andma oma näljase kassi nädalaks hoidjale ja sooviksin jätta talle toidujagaja. Kardan, et seal ei ole elektrit boksides. Ja kas keegi saaks mulle öelda, kuidas lülitada toidujagaja välja ilma kõiki sööki ümberprogrammeermata, kui kass on ära? Tänud ette kõigile.
1 sõnumid
claire
Tere, mul ei ole andmeid patareide eluea kohta, kuid ma eeldan, et autonoomia peaks olema piisav nädalaks. Võrdluseks, mul on teine mikrokiibi tuvastusega kasside söötja ja 4 C-tüüpi patareid kestavad veidi üle aasta. Kui kassi pole, lülitan ma lihtsalt söötja välja (see on mul kodus ainult vooluvõrgus, patareisid pole) ja see ei kaota toiduaegade programmeerimist. Pean ainult kellaaega uuesti seadistama, kui selle uuesti sisse lülitan, ja kõik töötab jälle.
2 sõnumid
marie
Tere, aitäh Claire'ile selle vastuse eest. Ma proovin seda. Kiibiga looma ukse neli AA patareid tühjenesid veidi vähem kui 4 kuu jooksul, kuigi ainult üks kass kasutas seda ning ei käinud liiga palju väljas külma ilmaga, seega kartsin, et jaotur võib olla rohkem energiamahukas.
1 sõnumid
delphine
Tere! Kui jaotur lahti ühendada, kas kogu programmeerimine kaob? Minu kass läheb paariks päevaks ära, seega ma ei taha, et jaotur töötaks; sooviksin selle "ooterežiimile" panna. Kas see on võimalik?
Tänud ette
Delphine
Tänud ette
Delphine
1 sõnumid
jacqueline
Tere. See jaotur tundub mulle väga hea, kuid on väike aga::: mul on 3 kassi, kas ma saan seda kasutada? Teine küsimus: kui nad pole kõike ära söönud, kas järgmine portsjon ei valgu üle? Suur aitäh.
1 sõnumid
guy
Tere. Jah, ma arvan, et saate seda kasutada kolme kassi jaoks. Annust tuleb lihtsalt kolmega korrutada. Kui kassid jäävad ühest toidukorrast ilma, söövad nad selle järgmisel pöörlemisel ära: kauss ei lähe üle. See võib tõepoolest üle minna, kui kaks toidukorda jäävad vahele. Parimate soovidega
1 sõnumid
alice
Tere, kuidas kaalumissüsteem töötab? Kus masinas asub tasakaal? Küsisin, sest mu kass on buliimiline ja ma kardan, et kui tasakaal on söögi all, häirib see kaalumist. Suur tänu.
2 sõnumid
julie
Tere, kaal puudub, tegemist on väikeste sektsioonidega krõbinamahuti juures. Igaüks neist mahutab paar grammi krõbinaid ja meie ülesanne on programmeerida vabastatavate portsjonite/sektsioonide arv.
2 sõnumid
pascale
Tere, jah, jaotamine toimub sektsioonidega ratta kaudu, mis pöörleb vastavalt teie programmeerimisele. Sõltuvalt krõbina suurusest võib see varieeruda, kuid saate seda kontrollida, tehes manuaalse jagamise ja kontrollides selle kaalu.
2 sõnumid
pascale
Tere, Kas te saaksite mulle öelda, kui pikk on garantii kehtivusaeg ja kas tagastus toimub Prantsusmaal? Tänan ette.
1 sõnumid
faustine
Tere, ma just tellisin selle dosaatori ja sooviksin teada, kas sellele kehtib garantii? Kui jah, siis kui pika aja jooksul? Suur tänu.
1 sõnumid
jerome
Teatmikus räägitakse unerežiimist (koos võimalusega nõuda käsitsi krõbinatete jaotamist), kuid kusagil pole selgitatud, kuidas masin pärast programmeerimist uuesti unerežiimi viia? Kas keegi teab vastust?
3 sõnumid
nathalie
Manuaalseks jaotamiseks vajutage lukustusnuppu, kuni kuulete topeltpiiksu, et lukustus avada. Seejärel vajutage nuppu +, et saada portsjon. Lukustus aktiveerub automaatselt uuesti. See ei muuda teie seadistusi.
2 sõnumid
julie
Tere, pole midagi teha, automaat läheb ise puhkerežiimile.
1 sõnumid
elisabeth
Tere, sooviksin teada, kas ma saan seda seadet kasutada ainult patareidega ja kas see saab olla paigaldatud avatud keskkonnas, näiteks avatud angaari. Kas see on piisavalt vastupidav, et taluda temperatuuri erinevusi ja niiskust? Ainult patareidega kasutamisel, kas neid tuleb tihti laadida? Lisaks lugesin juhiseid selle programmeerimiseks üheks päevaks, kuid kas on võimalik seda programmeerida terveks nädalaks? Kas seda tuleb iga seiskamise järel uuesti programmeerida? Suur tänu abi eest. Lugupidamisega, Elisabeth K
1 sõnumid
jean-louis
Jah, seda saab kasutada ainult patareidega (vastupidiselt sellele, mis on dokumendis kirjas). Minu oma on paigaldatud kinnisesse hoonesse, mis järgib välistemperatuuri (-2 madalaim viimase 15 päeva jooksul), kuid see on kaitstud vihma ja tuule eest. See töötab aluseliste patareidega (mitte laetavad). Laetavate akudega ma ei tea (need on 1,2 V võrreldes aluseliste patareide 1,5 V-ga). Ma arvan, et proovin kunagi. Saab programmeerida 1 kuni 5 einet päevas, 1 kuni 40 portsjonit 5 g iga eine kohta. Programmi korratakse iga päev. Kui see kaob patareide vahetamise ajal, piisab ilmselt 5 V toiteallika ühendamisest enne vahetust.
2 sõnumid
marjolaine
Tere õhtust, kas jaotur sobib kasutamiseks koerale? Leidsin selle koerte kategooriast, kuid näen ainult kasside kohta arvustusi ^^'
1 sõnumid
philippe
Tere, jah, aga väikestele koertele nagu 'York'.
2 sõnumid
marjolaine
Ah, okei, nii et minu oma on liiga suur, see on staffordshire'i bullterjer x)
2 sõnumid
etienne
Tere, Minu kass on buliimik ja ta peab sööma ööpäevas 5 korda 8 grammi. Kas on võimalik neid 5 söögiaega korraga üheks päevaks programmeerida? Pärast teie vastust ostan automaatse toidujagaja, kui teie vastus mulle sobib. Aitäh teie abi eest
3 sõnumid
nathalie
Tere õhtust Seal on propeller, mis jagab portsjoni. Kaal sõltub krõbinatest. Minu praeguste krõbinatega umbes 4-5 grammi. Seejärel valige portsjonite arv söögikorra kohta.
3 sõnumid
nathalie
Head õhtut! Te programmeerite viis söögikorda korraga. Te naasete nende juurde ainult siis, kui soovite teha muudatusi.
1 sõnumid
geraldine
Tere, ma just sain oma kassile jagaja kätte. Lehel on öeldud, et portsjonid on grammides, kuid seades 15 esimesel korral, jagas seade välja üle 80g. Kas on mingi sättimine, mida teha? Tänan teid
3 sõnumid
thomas
See on ratsioonide arv, mida me reguleerime, mitte grammide kogus. Minu krõbinatel on üks portsjon 5g. Minu juhendis on selgelt kirjas, et see on ratsioonide arv ja ekvivalent on juhendis märgitud.
2 sõnumid
maxence
See on normaalne. Portsjonid on 5g. Kui olete programmeerinud 15, siis see teeb peaaegu 80g
1 sõnumid
richard
Teates on viga, sisestada tuleb laetavad akud, mitte leelispatareid. Aitäh, muidu on jaotur täiuslik.
3 sõnumid
thomas
See töötab minu jaoks väga hästi leelispatareidega
1 sõnumid
régine
Tere, me panime leelispatareid ?? kuidas te sellest aru saite?
2 sõnumid
aurélia
Tere, kas on võimalik mitte kasutada vastuvõtukaussi? Tahaksin asetada jaoturi taburetile, et maiustused kukuksid mängulisse kaussi. Kas see on võimalik? Aitäh
3 sõnumid
thomas
Jah, kauss on eemaldatav
2 sõnumid
maxence
Metallist kauss on eemaldatav, kuid all on eemaldamatu samas suuruses kausialus. Seetõttu pole võimalik teie konfiguratsiooni teha. Kuid eemaldatav kauss on puhastamiseks väga mugav.
1 sõnumid
marianne
Nii kauss kui ka alusehoidja on mõlemad eemaldatavad, saate alusehoidja lahti võtta ja seega kasutada oma valitud anumat.
3 sõnumid
virginie
Tere õhtust, mul on väike probleem, ma ei suuda salvestada häälkõnet kuivtoidujagajasse. Hoian nuppu G all, aga mingit piiksumist ei ole. Kas te saaksite mind aidata, palun.
3 sõnumid
virginie
Kas on võimalik jaoturit programmeerida mitmeks päevaks? isegi mitmeks nädalaks? Tänades teid.
1 sõnumid
alexis
Programmeerimine kestab, kuni see katkestatakse või muudetakse. Enne kui kütusepaak tühjaks saab, tuleb see lihtsalt täita!
1 sõnumid
regis
programmeerime (nagu juhendis märgitud) ja igal programmeeritud hetkel: toit kukub sööturisse. Programmeeritud kogus ja ajal!!!
3 sõnumid
virginie
SUUR TÄNU.