Küsimused, tootearutelud Roti ja Freti Puuri - 80 cm - Zeno 2 ja 3 Knock Down
26 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
romain
Tere, te märkisite "Värvid vastavalt tarnijalt saadavale", kas räägite alumisest kastist? Millised värvid on saadaval? Kas värvi kohta on võimalik infot saada enne tellimist? Teine küsimus: kas see armatuur on puuriga kaasas? Kui ei, siis kas on võimalik leida sama (roosat) kuskilt? Ette tänades, lugupidamisega
2 sõnumid
camille
Tere, kas see puur sobib degudele? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur ei sobi tšintšiljale. Viimasel on vaja kõrgemat puuri, et saaks ronida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
estelle
Tere, sooviksin teada, kas selle puuri juurde on saadaval või kohandatav rullikute toetus? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ratastel toed on saadaval: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-stand-nero-2-bleu-marine-p-30003.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/support-stand-nero-3-bleu-marine-p-30019.html Lugupidamisega, Zoomalia tiim
3 sõnumid
alexis
Tere, kas see sobib tuhkrule ainult öösel? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, öösel sobib see puur teie tuhkrule. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
marie-christine
Tere õhtust, tahaksin teada, kas see puur sobib kahe roti majutamiseks. Aitäh Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Suur suurus sobib kahele rotile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
caille
Tere, täiskasvanud liivahiirte jaoks sobivad trellid, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib liivahiirtele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
celine
Tere, sooviksin teada zeno2 ja zeno3 täpseid kõrguseid ja laiuseid... Kas need sobivad tšintšiljadele??? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need kaks puuri on 70 cm kõrged ja 50 cm laiad. See puur on rottide jaoks, see võib olla šinšillale veidi kitsas. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
1 sõnumid
marine
Tere, kui palju rotte saab sellesse puuri panna? Tänud ette :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kaks rotti Zeno 2 ja kolm Zeno 3 jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sandy
Tere, kas on võimalik tellida Zeno 2-le varuosana Savic'i roosat korrust ja redelit? Savic kauba number = 5950. Tänan teid ette. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Paraku ei ole need osad saadaval varuosadena. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lorraine
Tere. Ma olen natuke mures... Ma tellisin just selle puuri ja leidsin internetis mitmeid arvustusi, mis ütlesid, et see pole üldse tugev ja jõuab sageli katkiselt kohale! Ma võtsin kindlustuse, kuid ma pole rahulik. Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teavitame teid, et iga tarne on erinev. Siiski soovitame kauba suhtes kahtluse korral kontrollida oma pakki juhi juuresolekul. Meil pole negatiivset tagasisidet selle puuri usaldusväärsuse kohta. Siiski oleme teie käsutuses, kui vajate lisateavet. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
rémy
Tere, kas te saaksite öelda, kas see puur sobib Korea oravale ja kas sellel on kandekäepidemed? Tänan teid eelnevalt vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei soovita seda puuri oravale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
léna
Tere, mitu ava on puuris ja kus need paiknevad? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puuri esiküljel on ainult üks suur ava. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
11 sõnumid
gabrielle
Tere, milline on vahemaa trellide vahel? Tänan teid vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, trellide vahekaugus on 9,5 mm Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
clemence
Tere, kas puur on kokkupandav?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puur ei ole kokkupandav. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast