Võtta vastu 2 väikest pesukaru

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Nelly
1 sõnumid
nelly fr

Tere,

Minu nimi on Nelly, olen 18-aastane ja mul on rõõm 28. detsembril saada kaks väikest 6-nädalast rotti.

Ma pole kunagi varem rotti pidanud.

Olen ennast nende kohta palju informeerinud, kuna olen loomahuviline. Leidsin väga ilusa rotipoegade pesakonna, kuid Pariisis, kuigi elan praegu Strasbourgis. Suure juhuse tõttu olen Pariisis 27. ja 28. detsembril, väikelaste võõrutamise lõppemise päeval.

Mul on seega mitu küsimust..

1. Väikesed on tagasisaadavad Pariisis, 28. Teades, et naasen Strasbourgisse 28. kuupäeval kell 21.55 TGV-ga, mõtlesin väikestele järgi minna umbes kell 19, et siis minna otse oma keskjaama, kust TGV lahkub hiljem. Kavatsesin panna transpordikasti kanepi- ja linapuru ning tüki suvikõrvitsat või kurki vee jaoks. Jätan alati lapi kasti peale, et neid mitte stressida. Kas see idee on teostatav?

2. Alguses tahtsin kahte väikest emast, kuna nad on vähem suured. Siiski, olen lugenud, et imetajatega seotud haigused on sagedased ja nad on energilisemad kui isased. Võib-olla valin siiski 2 isast, mida te arvate?

3. Olen valinud puuri, mille mõõtmed on 79L 78H 48l, kas need mõõtmed on sobivad? : https://www.leboncoin.fr/animaux/389548695.htm?ca=1_s

4. See on esimene kord, kui mul on rotid. Olen lugenud palju artikleid puuri ülespanemise kohta. Kuid puuduvad ideed sisustuse kohta. Vaadates puuri fotot, võiksite mulle anda sisustuse ideid?

Tänud ette :)

Justine
2 sõnumid
justine fr

Tere,

Ole eriti tähelepanelik oma puuri vahede suuruse suhtes, et pisikesed rotid ei pääseks välja...!

Panin sulle lingina ühe väga hea veebilehe, kust leiad kõik vajalikud andmed: http:/lord-rat.org/Ratibus/le-rat/cage-litiere-et-nettoyage

Annad mulle teada, kui su beebid kohale jõuavad? Kas postitad pilte?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest