Küsimused, tootearutelud Virbac Veterinary HPM W1 - Kaalulangus ja diabeet täiskasvanud rasvunutele kassidele
100% kliendid
soovitan seda toodet
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
franck
Mis vahe on w1 ja w2 vahel. Minu kass ei ole ülekaaluline, kuid on diabeetik. Milliseid talle anda?
1 sõnumid
stéphanie
Tere, ma just tellisin oma diabeedihaigele kassile Virbac W1 krõbinad. Tal pole kaalu ülejäägi probleeme, pigem vastupidi... Ta ei talunud RC diabeeditoitu! Nüüd jääb üle vaid näha, kas see toit talle aja jooksul sobib! Diabeedihaigetele kassidele tuleb valida W1.
1 sõnumid
jean-luc
Tere; Veterinaar määras minu kasside ülekaalu tõttu Virbac 1. Jätkasin W2-ga, et nende kaalu stabiliseerida, seejärel läksin tagasi tavalise toidu peale, kuid kontrollisin koguseid (kasutades kiibituvastusega isikupärastatud automaatset toidujagajat) ja see toimib suurepäraselt.
2 sõnumid
stéphanie
Tere õhtust, loomaarsti krõbinad on väga halva kvaliteediga ja sisaldavad palju loomseid kõrvalsaadusi. Krõbinad sisaldavad alati liiga palju süsivesikuid diabeetikust kassile. Viskasin suure koti Virbac weight loss 1 prügikasti. Andke oma kassile vähese süsivesikusisaldusega pasteeti nagu Cats Love ja jälgige iga 15 päeva tagant tema veresuhkru taset, et reguleerida insuliini annust. Minu kass ei ole enam diabeetik. Jõudu teile.
2 sõnumid
isabelle
Talle tuleb anda W2, kuna see on mõeldud kehakaalu kontrollimiseks ja langetamiseks "Weight loss and control". Edu
1 sõnumid
emmanuelle
Tere, kas see sobib kassile, kellel on kalduvus kuseteede infektsioonidele? Tänan teid
1 sõnumid
charlotte
Tere, ma saan ainult soovitada neid Virbac W1 krõbinaid! Minu kass, kes oli ilmselgelt ülekaaluline 11,5 kg, suutis 2 aastaga saavutada kaalu 4,9 kg. Ma ei olnud kunagi suutnud seda teiste krõbinatega, nagu Royal Canin. On oluline täpselt mõõta krõbinate kogust grammides! Ja ärge andke järele, kui kass nõuame, sest tal on nälg! See on koostöö oma kassiga tema heaolu ja tervise nimel! Nüüd suudab ta hoida stabiilset kaalu 5 ja 6 kg vahel. Edu
2 sõnumid
stéphanie
Tere, need Virbaci krõbuskid on mõlemad kehva kvaliteediga, kuna sisaldavad palju madala kvaliteediga valke ja ikkagi liiga palju süsivesikuid. Minu veterinaararst määras minu kassile need Virbaci kaalulangetamiseks mõeldud krõbuskid, kuna mu kass oli diabeetik. Jätsin need krõbuskid kiiresti kõrvale ja hakkasin teda kodutoiduga toitma. Pärast mõnekuulist insuliinisüstide tegemist ja tema toitumise parandamist paranes mu kassi seisund oluliselt. Lugege hoolikalt silte ja arvutage tootjate poolt varjatud süsivesikute osakaal välja. Soovin siiralt, et teie kassi ülekaal kiirelt paraneks. Head päeva.
1 sõnumid
samantha
Aitäh, ma vaatan tähelepanelikult g'otsiideid jne
3 sõnumid
maryse
Minu kaks kassi on selgelt ülekaalulised: Loulou, 7-aastane, kaalub 9 kg ja Maya, 6-aastane, kaalub 7 kg. Pean neile võtma Virbac W, kuid ma kõhklen W1 ja W2 vahel. Minu loomaarst, kes minu kasse jälgib, ütles, et mõlemad on head, kuid sooviksin teada, milline neist on kõige sobivam, palun. Aitäh
25 sõnumid
violette
Tere õhtust. Minu suurel kassil tuli kaotada üks kilo. Minu veterinaar soovitas alustada W1-ga, kuni saavutatakse "sihtkaal", ja jätkata W2-ga, et säilitada kaal. Teisele kassile, kellel on talvel kalduvus "kaalus juurde võtta", annan pidevalt W2 ja see toimib hästi mõlemale! Kui aga suur kass oleks olnud diabeetik (uuringu tulemus on negatiivne...), oleks talle soovitatud pidevalt W1. Kolmas kass, kes on väga väikest kasvu, sööb pärast steriliseerimist W2, et ennetada kaalutõusu, ja ta on tõesti heas vormis. Virbaci kaubamärgi veebilehelt leiab ka häid nõuandeid :)
1 sõnumid
patrick
Tere, mul on ülekaaluline 13-aastane kass. Loomaarst andis meile W1 seni, kuni jõuame ideaalkaaluni, ja ütles, et seejärel läheme pikaajaliselt üle W2-le. Ta kaalus 7,5 kg. Ta on aastaga kaotanud 1 kg. Ta hakkab jälle liikuma, tuleb oma urust välja ning ronib hõlpsasti mööbli peale (kuigi varem oli see talle võimatu).