Küsimused, tootearutelud
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
25 sõnumid
violette
Tere õhtust. Mul on 3 kassi ja üks neist, kes on 6-aastane, peaks hakkama sööma neerukroketid. Kuna on üsna keeruline vältida mõningaid "näppamisi" kolme kassiga, siis mõtlesin, kas on võimalik anda neid kroketid kõigile kolmele? Kas need toimivad neile "ennetavalt"? (kaks tüdrukut on 3 ja 9-aastased) Või võib see olla ohtlik anda neid kroketid kassile, kellel pole veel neerude nõrkusi? Aitäh!
1 sõnumid
marie-helene
Tere õhtust, olen krõbuskeid kasutanud juba mitu aastat, mu vana kassil on neeruprobleemid. Pean tunnistama, et need krõbuskid on talle väga kasulikud. Mul on ka teine kass, kes on vaevalt 2-aastane. Tema sööb neid samuti ja nad armastavad seda. Tal pole terviseprobleeme, ma arvan, et see on isegi ennetav tema jaoks! Paljud kassid lõpuks saavad neeruprobleeme, seega pole muret teie noorte kasside pärast.
2 sõnumid
pascal
Tere, arvan, et oleks ettevaatlikum esitada küsimus tõsisele veterinaararstile. Need on ikkagi retseptikroketid, sest neil on konkreetsed toitumisalased omadused meditsiinilisel eesmärgil: vähem valke, erinev fosforisisaldus jne. Eesmärk on leevendada haigeid neere. Muidugi annavad mõned inimesed neid tervetele kassidele. Olgu pealegi. Nad ei ole sellegipoolest veterinaararstid. Ja võib-olla aitab see tervet kassi alguses kehvasti toita. Aga ma ei tea seda rohkem kui teised mitte-veterinaararstid... Seega, meditsiiniliste küsimuste puhul tuleks küsida veterinaararstilt.
1 sõnumid
isabelle
See on samuti ennetav, nii et ideaalne on anda kõigile samu krõbinaid
1 sõnumid
valerie
Tere, mul on probleem Virbac'i neerupuudulikkuse K toiduga kassidele. Need on muutnud värvi ja lõhna, ning minu kass ei taha enam neid süüa. Ma tegin pilte varasematest tumedamatest krõbinatest ja uutest heledamatest. Enam ei mainita lõhe, kas saaksite selgitada, mis toimub? Kas on võimalik leida samu krõbinaid nagu varem minu kassile? Ma võin teile saata fotod, et selgelt näidata erinevust, ja kahjuks tegi ka minu kass vahet, jättes krõbinad puutumata. Tänan ette vastuse eest. Lugupidamisega proua Aubry
2 sõnumid
valérie
Tere, ma ei saa aru, kust see mainitud lõhe tuleb, millest te räägite. VIRBAC K ei ole kunagi lõhega olnud ... Minu arvates pole midagi muutunud ja mu kaks kassi naudivad neid endiselt sama palju. Lugupidamisega Valérie B
1 sõnumid
florence
Tere, sama asi siin, meie kassid jumaldavad seda alati ja ma ei ole kunagi lõhe maitset saanud. Kui teie kass armastab kala, võite talle proovida SPECIFIC FKD neerutugi kroketid täiskasvanud kassidele. Lugupidamisega
1 sõnumid
evelyne
Pole samuti nende krõbinate osas probleemi: mu kass peab neid isuäratavaks, kuigi on teiste kaubamärkide suhtes valiv