Küsimused, tootearutelud Virbac Pronefra neerufunktsiooni toetamine
12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sylvie
Minu 14 ja poole aastane kass on kilpnäärmelise ravi all, kas ma saan talle anda Virbac Pronefra
2 sõnumid
anne marie
Tere, ei, ma ei arva, et kilpnäärmeprobleemide, Pronefra ja neerupuudulikkuse puhul on parim minna loomaarsti juurde. Ainult tema saab määrata sobiva ravimi.
1 sõnumid
marjorie
Tere, mõni aasta tagasi oli mul kass, kellel oli südame väärareng, mis põhjustas tal hüpertüreoidismi ja neerupuudulikkust. Tal oli südame jaoks tugev ravi, kilpnäärme jaoks Semintra ja neerude jaoks Pronefra. Ravimid tuli manustada eraldi, kuid mõlemat ravi saab siiski rakendada. Loomulikult tuleb enne konsulteerida veterinaararstiga.
13 sõnumid
isabelle
Tere, üldse mitte. Kilpnäärme probleemide tõttu. Mul on see toode ja koostöös oma loomaarstiga on seda soovitatav neeruprobleemide korral. Head päeva. Ärge võtke seda toodet.
1 sõnumid
julie
Minu koeral on samuti kilpnäärmeprobleemid, ma annan talle Leventa't, mille saan oma veterinaari käest. Seda tuleb anda süstlaga. Mis puudutab toitumist, siis tema jaoks ei muutu midagi.
2 sõnumid
lisa
Ma arvan, et küsimus oli rohkem selles osas, kas hüpertüreoidia ravitavale kassile võib seda anda? Minu küsimus on, kas seda võib anda kassile, kellel on hüpertüreoidia? Mu kassil on tekkinud krooniline neerupuudulikkus või õigemini on kilpnäärmeravi selle välja toonud, ja alates sellest ajast pole ta saanud ravi ei ühe ega teise jaoks, seetõttu püüan leida lahendusi. Mu kassil on väga kõrged näitajad, tal on porus ja isu stimuleerija. Minu teine küsimus on, kas hüpertüreoidiaga + kroonilise neerupuudulikkusega kassidel on sageli kõrge vererõhk, kas see võib ka teda seal aidata?
1 sõnumid
sandy
Minu kassi hüpertüreoidismi korral määras veterinaararst Apelka ja kroonilise neerupuudulikkuse (irc) puhul Semintra. Pronefrat võib anda hüpertüreoidismiga kassile, et leevendada irc-d, kuid hüpertensiooni osas ma ei tea, kas see aitab
2 sõnumid
lisa
Aitäh kiire vastuse eest! See on väga lahke! Küsisin vererõhu kohta, kuna kirjelduses on kirjas, et see aitab kaasa tasakaalustatud vererõhule. Jah, ma tean kõiki neid ravimeid, olen palju uurinud, kuid mu veterinaararst ei taha mulle Semintrat anda, kuna see on otsas, isegi kui ma rääkisin talle retseptist apteegis. Ma ei saa aru, miks nad talle ravimeid ei anna :( ..
2 sõnumid
alena
Halb kogemus Zoomaliaga: tellisime oma väga haigele koerale Pronefra, kasutades kiirteedustust, et olla kindel, et see ei saa otsa. Tellimus tehti 25.12.23. Täna on 29.12.23 ja me pole ikka veel midagi saanud. Meie pudel on tühi. Klienditeenindus pole meie e-kirjale vastanud ja telefoni teel on neid võimatu kätte saada. See on meie jaoks väga tõsine olukord, kuna meie koer vajab seda.
4 sõnumid
michel
Mul oli koer, kellel oli suur kilpnäärmeprobleem, andsin talle levotüroksiini, sama mida kasutatakse inimestel, mille andis minu veterinaararst.
4 sõnumid
michel
Ei, minu veterinaararst andis mulle kilpnäärme jaoks levotüroksiini, inimeste ravimit, ja see toimib väga-väga hästi
4 sõnumid
michel
Mu koer Daisy, 15-aastane, pissis öösiti oma neerupuudulikkuse ja artroosi tõttu, ta ei tahtnud enam kõndida... Iga kuu teen talle LIBRELA süsti koos ühe Flexadini krõbinaga päevas. Ta kõnnib nüüd väga hästi ja teeb 45-minutisi jalutuskäike, mis täiendavad neerupuudulikkust, tulemusena ta ei pissi enam alla. !!!
4 sõnumid
michel
PRONEFRA neerupuudulikkuse korral