Vesikilpkonn koos kaladega
Tere kõigile, vaadates tooteid, nägin, et mõned inimesed panid oma foto toote juurde ja ühel pildil nägin, et keegi oli akvaariumis kalade ja veekilpkonnaga. Olen väga üllatunud, sest mina sooviksin ka oma kilpkonnale kalu juurde panna, kuid mulle on seda mitte soovitatud. Kas te saaksite mulle seletada või anda nõu, palun, need, kes teavad? Suur tänu ette.
Tere,
Kõik sõltub sellest, milline vesikilpkonn teil on (soe või külm vesi, hea ujuja või mitte).
Tuleb valida väikesed kalad, mis on kohandatud vee temperatuuriga (näiteks kui teil on pelomeduus, sobivad guppid hästi) ja kindlasti luua neile palju peidukohti, et pääseda kilpkonna eest, kes proovib neid süüa. Loodetavasti pidage arvestust mõningate kaotustega.
Olen tõepoolest omanik pelomedusa kilpkonnale, kes armastab ujuda ja ei tule kunagi veest välja, vesi on umbes 28°. Kui te räägite peidukohtadest, kas te peate silmas koopaid või lehestikku? Näitan teile fotot, mille leidsin veebilehelt; inimesel on sama kilpkonn kui minul ja kalad on üsna suured, aga ma ei leia, et seal oleks erakordseid peidukohti. Täname teie vastuse eest.
vabandust, ma ei saa fotot foorumisse üles laadida