Vesikilpkonn koos kaladega

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
anais
4 sõnumid
anais fr

Tere kõigile, vaadates tooteid, nägin, et mõned inimesed panid oma foto toote juurde ja ühel pildil nägin, et keegi oli akvaariumis kalade ja veekilpkonnaga. Olen väga üllatunud, sest mina sooviksin ka oma kilpkonnale kalu juurde panna, kuid mulle on seda mitte soovitatud. Kas te saaksite mulle seletada või anda nõu, palun, need, kes teavad? Suur tänu ette.

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Tere,

Kõik sõltub sellest, milline vesikilpkonn teil on (soe või külm vesi, hea ujuja või mitte).

Tuleb valida väikesed kalad, mis on kohandatud vee temperatuuriga (näiteks kui teil on pelomeduus, sobivad guppid hästi) ja kindlasti luua neile palju peidukohti, et pääseda kilpkonna eest, kes proovib neid süüa. Loodetavasti pidage arvestust mõningate kaotustega.

anais
4 sõnumid
anais fr

Olen tõepoolest omanik pelomedusa kilpkonnale, kes armastab ujuda ja ei tule kunagi veest välja, vesi on umbes 28°. Kui te räägite peidukohtadest, kas te peate silmas koopaid või lehestikku? Näitan teile fotot, mille leidsin veebilehelt; inimesel on sama kilpkonn kui minul ja kalad on üsna suured, aga ma ei leia, et seal oleks erakordseid peidukohti. Täname teie vastuse eest.

anais
4 sõnumid
anais fr

vabandust, ma ei saa fotot foorumisse üles laadida

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest